[rank_math_breadcrumb]

3500 euro lenen?

door | sep 3, 2022 | Geld Lenen, Persoonlijke lening | 0 Reacties

Wil jij graag 3.500 euro lenen? Dat is tegenwoordig helemaal niet lastig meer, je kunt namelijk snel en makkelijk een krediet op het internet aanvragen. Upload je documenten en ontvang direct een offerte van de kredietverstrekker. Vergelijk eerst alle rentes om de beste aanbieder te vinden voor je lening van 3500 euro of lees eerst alle informatie in onze gids.
N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk alle mogelijkheden

Krediet groep nederland
 • Leen tot meer dan €100.000,-
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Laagste rente in de markt
 • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen
Krediet groep nederland
 • Leen tot meer dan €100.000,-
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Laagste rente in de markt
 • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

zakelijke lening

3500 euro lenen zonder BKR toetsing kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 3500 euro lening. Bekijk uw optie en vraag gratis een offerte aan:

3500 euro lenen kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is 3500 lenen en in termijnen terugbetalen de ideale oplossing. Je voorkomt er een hoop gedoe en veel pech mee. In dit geval zijn we blij dat lenen zonder BKR bestaat.

Maar dit zijn niet de enige momenten. Het einde van de maand is weer bijna in zicht, maar de nodige aankopen moeten nog steeds gedaan worden. Geen stress, met de zekerheid van het aankomende salaris is snel 3500 euro lenen zonder BKR niets om je druk over te maken.

Snel 3500 euro lenen makkelijk?

Het aangaan van een mini lening ter hoogte van 3500 euro, het is makkelijker dan ooit. Zo kun je terecht bij Saldodipje, snel 3500 euro lenen zonder BKR is bij deze partij een fluitje van een cent.

Heb je bijvoorbeeld een kleine voorschot nodig op je aankomende salaris of heb je een aantal onverwachte uitgaven te verduren gekregen. Geen paniek, kies je leenbedrag en betalingstermijn om probleemoplossend te werk te gaan, stressen is niet meer nodig. Jij weet direct waar je aan toe bent!

Mini-lening Persoonlijke lening
BKR toetsing? Nee Ja
Min. leenbedrag €100,- €2.000,-
Max. leenbedrag €2.500,- €50.000,-
Min. looptijd 30 dagen 3 jaar
Max. looptijd 4 maanden 10 jaar
Verwerkingstijd Binnen 24 uur 7 – 60 dagen

3500 euro lenen met spoed

3500 euro lenen met spoed, maar dan ook echt met spoed. We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Dit is in sommige gevallen mogelijk en hangt sterk af van je verleden met de kredietverstrekker.

Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur. Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. Heb je een verleden met de kredietverstrekker dan profiteer je van een hogere coulance, dit vertaalt zich door in een hoger te lenen bedrag en langere betaaltermijn.

Waarom 3500 euro lenen en in termijnen terugbetalen?

Snel 3500 euro lenen, je denkt er niet aan totdat je het écht nodig hebt. Niet voor iedereen is het voldoen van maandelijkse rekeningen of het verduren van onverwachte uitgaven een makkelijke klus. Met flinke frustraties tot gevolg in zowel het werk- als privé leven.

Het hebben van een stabiele financiële situatie zorgt voor rust. Het aangaan van een dergelijke mini lening kan daarbij goed helpen, mits je dit natuurlijk kan terugbetalen met het aankomende salaris of andere inkomsten.

Wellicht heb je het zelf als eens meegemaakt, je komt net tekort met een uitbetaling van het salaris in het vooruitzicht. Nog maar 5 dagen maar het budget is simpelweg op. 3500 euro lenen zonder BKR toetsing kan in dit geval niet veel kwijt. Wel vergt het enige verantwoordelijkheid.

Wanneer maak je de overweging?

Er zijn meerdere momenten waarin 3500 lenen verdomd goed uit zou kunnen komen. De meest voorkomende willen we graag met je bespreken. Je besluit al gemaakt? Kijk dan even in onze vergelijker naar alle aanbieders.

 • Tijdelijke aanbiedingen, de vijand van veel consumenten. Je hebt een mooie laptop of televisie gevonden welke met maar liefst 40% is afgeprijsd, niet voor 2 weken, maar voor 2 dagen. Helaas staat je maandelijkse budget het niet meer toe, maar je hebt simpelweg nog maar een aantal luttele tientjes nodig. Pak die grote besparing!
 • Verjaardag van een geliefde, familielid of vriend vergeten en heb jij een geweldig cadeau van ze gekregen? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies voor zekerheid en heb wat extra’s achter de hand. Voorgangers kozen in deze situatie vaak voor een mini lening. Je hebt geen last van tijdrovende kredietchecks en het geld binnen 24 uur op je rekening.

Terugbetalen van je 3500 euro lening

Goed om te weten is dat we het bij dit soort leningen over een relatief korte looptijd spreken. De gehele insteek van de mini lening is dat je het bedrag binnen aanzienbare tijd kunt terugbetalen. Echter is de looptijd niet bij iedere kredietaanvraag hetzelfde. Vergelijk het aanbod dan ook goed via de spaarbuidel vergelijker

Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker gebruik gemaakt van deze snelle oplossing? Wanneer je enig vertrouwen hebt opgebouwd kan de kredietverlener wat coulanter zijn met betrekking tot de looptijd.

Lees ook: Scooter leasen zonder BKR

In 30 dagen terugbetalen

Direct aan de slag en je aanvraag rond maken? Ga uit van een minimale terugbetaal periode van 30 dagen. De maximale looptijd die in sommige gevallen wordt verleent ligt op 122 dagen. Zorg dat je de lening binnen deze termijn volledig aflost inclusief de rente. Kijk in de vergelijker voor het voordeligste aanbod.

De totale kosten van 3500 lenen

Het lenen van geld is natuurlijk niet volledig zonder kosten en hier zal je dan ook zeker rekening mee moeten houden. Wil je direct aan de slag en alles rond maken? Ga dan uit van een looptijd van maximaal 120 dagen. Zorg er dan ook voor dat je het geleende bedrag kunt inlossen binnen deze termijn. De kosten kunnen namelijk drastisch stijgen wanneer dit niet het geval is. We leggen het je even uit

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €2537,20 ligt. Kortom, je betaald €37,20 over een termijn van 120 dagen. Dat komt neer op een kleine €0,31 cent per dag. In dit geval betaal je terug in 4 termijnen met een bedrag van €634,30 per maand.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanlevert. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verlagen. Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dit soort zaken zo snel als mogelijk te regelen.

Leenbedrag €2.500,-
Looptijd 4 maanden
Rentevergoeding €37,20
Jaarlijks kostenpercentage (JKP) 9,38%
Aanbieders Saldodipje
BKR toetsing Nee

3500 euro lenen zonder inkomen

3500 euro lenen zonder inkomen is niet gangbaar, maar in sommige gevallen wel mogelijk. Desalniettemin blijft het essentieel dat je het geleende bedrag voor de uiterste betaald datum hebt terug betaald. Op deze manier is 3500 euro lenen zonder gedoe mogelijk, behoudt dit dan ook door je aan de gestelde voorwaarden te houden.

De kosten voor 3500 euro lenen zonder inkomen zullen niet hoger zijn dan voor een lager bedrag, wel kun je kiezen uit verschillende looptijden, waardoor de kosten stijgen of dalen. Doorgaans is de looptijd 4 maanden. Doordat je kiest voor 3500 euro lenen zonder BKR toetsing wordt er niet gekeken naar je huidige financiële verplichtingen waardoor de aanvraag in de meerderheid van de gevallen geaccepteerd wordt.

Kan ik eventueel ook meer lenen dan 3500 euro?

Naast het lenen van 3500 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder te lenen bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Let op: maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd rekening met een maximale looptijd die gesteld kan worden. Het maximaal te lenen bedrag bij de eerste aanvraag kan dan ook verschillen. Gemiddeld ligt de hoogte tussen de 600 en 800 euro.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

Naast het waarborgen van de veiligheid van de klant wil de kredietverstrekker ook enige zekerheid hebben over de terugbetaling. Voldoe je aan de voorwaarden en heb je laten zien dat je alles op tijd terug betaald dan is vrijwel alles mogelijk.

Zorg er wel voor dat je alle aanbieders vergelijkt voordat je daadwerkelijk begint met de aanvraag. Profiteer van voordeligere rentes en kies het beste aanbod. Zo gemakkelijk was vergelijken nog nooit!

3500 euro lenen en direct op de rekening

3500 lenen zonder BKR, het is eenvoudig aan te vragen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag makkelijk en tijdsefficiënt ingericht. Je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar. Zoals we al meerdere keren hebben herhaald is 3500 euro lenen zonder BKR toetsing nog nooit zo makkelijk geweest.

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker
 3. Selecteer het gewenste leenbedrag en looptijd via de slider
 4. Upload uw ID-document
 5. Vul uw gegevens in
 6. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening

*Om uw bankrekening te verifiëren zult u €0,01 moeten overmaken om te controleren of de transactiegegevens correct werden ingevoerd.

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk snel of de 3500 lenen zonder BKR iets voor jou is door middel van onze vergelijker!

Waar kan ik 3500 euro lenen?

Er is in Nederland momenteel 1 aanbieder die het lenen van een klein bedrag met een minilening aanbiedt. Dat is Saldodipje. Beiden hebben de mogelijkheid om het gewenste bedrag van 3500 euro aan te vragen. Druk op de knop hieronder om je direct om 3500 euro te lenen zonder BKR toetsing.

Andere handige informatie over geld lenen zonder BKR

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: sep 12, 2022 @ 19:13