Zakelijke lening volledig onafhankelijk vergelijken en kosten besparen?

Onafhankelijk Zakelijke leningen vergelijken

Gemakkelijk en snel alle zakelijke leningen in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

Zakelijke lening vergelijken

Zakelijke lening afsluiten

Het kan natuurlijk zijn dat je verruiming van het werkkapitaal nodig hebt, dat er een nieuwe bestelbus aangeschaft moet worden of dat de winkel verbouwd moet worden. Een zakelijke lening kan nodig zijn voor starters, zzpérs of MKB bedrijven. Bij een zakelijke lening bepaal je zelf wat de hoogte is van het leenbedrag, de looptijd & de jaarrente.

Met een zakelijke Lening financier je vaak met eenvoudige en duidelijke afspraken: je leent een bedrag en je betaalt dat met rente terug in delen die afgesproken worden met de kredietverstrekker. Ook hypotheken vallen onder een Zakelijke Lening.

Zakelijke lening afsluiten zonder BKR toetsing

Je zult het wellicht wel kennen, je wil een lening afsluiten maar je moet eerst een controle door bij het BKR. Deze toetsing wordt gebruikt om te beoordelen of het verantwoord is om een lening te verstrekken.

Als je een negatieve registratie hebt staan kan het zo zijn dat je lening wordt afgewezen. Bij zakelijke leningen is dit vaak niet aan de orde, het gaat om bedrijfskrediet en dit staat niet specifiek bij het BKR geregistreerd. Je kunt dus zakelijk geld lenen zonder BKR registratie

De risico’s van een zakelijke lening

Geld lenen kost geld, dat is bij een zakelijke lening niet anders. Als je prive al wat schulden hebt is het slim om goed na te denken over een zakelijke lening. Als deze niet afgelost kan worden wordt er vaak een beroep gedaan op het prive vermogen of de bezittingen. Denk daarbij aan gedwongen verkoop van de woning of andere roerende of onroerende goederen. Denk dus altijd goed na voordat je een overeenkomst voor een zakelijke lening aangaat voor uw bedrijf.

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Als je een zakelijk krediet wil afsluiten heb je meestal jaarcijfers nodig. Veel kredietverstrekkers willen vooraf kunnen beoordelen of er wel voldoende omzet aanwezig is binnen het bedrijf om de financiering te kunnen dragen.

Voor veel zakelijke leningen is het zo dat je voor een bepaalde periode van 1 tot 2 jaar in business bent. Voor veel bedrijven kan dit lastig zijn, jaarcijfers overleggen is voor veel startende bedrijven nog niet mogelijk waardoor een lening vinden lastig is. Een zakelijk krediet krijgen zonder jaarcijfers is doorgaans erg lastig, toch zijn er aanbieders die het mogelijk maken om te lenen zonder jaarcijfers.

Startende ondernemer en zakelijk lenen
Als je een startende ondernemer bent en nog geen jaar in business bent kun je vanzelfsprekend geen jaarcijfers overleggen.

Je kunt dan wel een prognose maken van het te verwachten bedrijfsresultaat. In dat geval kun je als starter niet terecht voor een ondernemerskrediet.

Gelukkig zijn er ook kredietverstrekkers die u een lening willen geven zonder dat u jaarcijfers verstrekt. Dit is natuurlijk een prima uitkomst voor startende ondernemers die kapitaal nodig hebben om de onderneming van de grond te krijgen.

Met een goed plan en potentieel is er voor een gezond bedrijf nog wel een financiering te vinden. Zakelijk lenen zonder jaarcijfers is dus wel mogelijk, het kost meer moeite en betere voorbereiding.