ANWB Creditcard vergelijken of alle informatie & aanbiedingen bekijken?

Onafhankelijk ANWB Creditcards vergelijken

Gemakkelijk en snel alle ANWB creditcards in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

ANWB Creditcards vergelijken

ANWB Creditcards

Iedereen kent de ANWB natuurlijk voor autopech, maar wist je ook dat er creditcards beschikbaar zijn? De ANWB Visa Card is het ideale betaalmiddel om overal op de wereld snel en gemakkelijk te betalen.

De creditcards van de ANWB zijn over het algemeen erg voordelig. ICS, de grootste creditcardleverancier zorgt voor de levering van alle creditcards. Dat doen ze wel vaker want ze verzorgen in Nederland ook de creditcards van ABN AMRO, ASN Bank en de Bijenkorf. Je kunt met ICS Online heel gemakkelijk al je uitgaven beheren.

Oorspronkelijk is de ANWB gestart met het aanbieden van creditcards voor reizigers. Er worden namelijk veel hotels geboekt, auto’s gehuurd en weekendjes weg geboekt. De ANWB richt zich met haar creditcards op de behoeften van iedereen die onderweg is op reis. Je kunt tijdens lange reizen een creditcard niet missen als je regelmatig betalingen moet doen, zeker in het buitenland.

Je kunt heel gemakkelijk betalen met de ANWB creditcard. Je kunt kiezen voor een VISA of Mastercard en eenvoudig een tweede creditcard aanvragen voor een ander gezinslid. Daarbij is het gebruik van de ANWB kaart natuurlijk veilig, je beschikt altijd over de aankoopverzekering van 180 dagen. Lees snel verder als je wil lezen over alle voordelen van de ANWB creditcard.

Voordelen creditcards

⦁ Voordeel 1 – Je kunt overal gemakkelijk en veilig betalen. Als je veel reist en moet betalen bij tolpoortjes kan een creditcard heel handig zijn. Daarbij kun je gemakkelijk borg betalen bij autohuur of snel een hotel boeken.

⦁ Voordeel 2 – Je hebt altijd bestedingsruimte, als je geld nodig hebt in noodgevallen of onverwacht voor medische kosten komt te staan is een creditcard erg handig. Je betaalt met een creditcard de kosten namelijk achteraf.

⦁ Voordeel 3 – De ANWB is een bekende vereniging geworden in Nederland. Je betaalt een lage jaarbijdrage voor ANWB creditcards, daarvoor moet je natuurlijk wel lid zijn. Al 25 jaar lang werkt de ANWB samen met ICS om de beste service te garanderen voor haar leden. ICS zorgt voor de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards.

⦁ Voordeel 4 – Je hebt bij iedere aankoop die je doet met een ANWB creditcard automatische aankoopverzekering en aflevergarantie. Je aankoop is automatisch verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Als je bijvoorbeeld vliegtickets hebt geboekt bij een failliete vliegmaatschappij krijg je je geld altijd terug.

Welke voordelen en kortingen krijg ik met de ANWB Mastercard

Je kunt met een ANWB Mastercard standaard € 2.500 besteden. Dat betekent dat je € 2.500 kunt uitgeven en dat je deze binnen 21 dagen achteraf terugbetaalt. Als je dat na 21 dagen doet is het kosteloos. Betaal je niet terug dan wordt je kaart geblokkeerd.

Het is dan wel zaak om zo snel mogelijk een positief saldo te genereren want de rente neemt natuurlijk flink toe als je niet binnen de termijn terugbetaald. Je kunt de bestedingsruimte weer vergroten door zelf geld op je ANWB creditcard te storten. Bij een positief saldo van meer dan € 500,- ontvang je zelfs spaarrente.

Als je de creditcard van ANWB hebt ontvangen kun je je gratis aanmelden voor Tanken met Ledenvoordeel. Als je betaalt met je ANWB Mastercard, krijg je bij ruim 800 tankstations korting op benzine en diesel.

Je betaalt het eerste jaar geen €14,50 en je krijgt een standaard bestedingslimiet van €2.500,- per maand. Tijdens de aanvraag kun je direct om een hogere of lagere limiet vragen. Het minimum is dan €1.000,- en het maximumbedrag €5.000,-. Bij een hogere limiet wordt er gekeken naar je inkomen, is dat voldoende dan kan je gemakkelijk een hogere bestedingslimiet verkrijgen.

Extra kosten

Voor sommige extra diensten betaal je extra kosten. Dat geldt voor de volgende diensten van de ANWB creditcard.

 

  • Contant geld opnemen: als je geld opneemt uit je positieve saldo kost dit 1% over het opgenomen bedrag, met een maximum van €1,50. Als je geen positief saldo (meer) hebt, geldt een tarief van 4%.
  • Koersopslag: 2% voor alle valuta behalve de euro.
  • Kosten papieren rekeningoverzicht: een maandelijks rekeningoverzicht per post kost € 1,-, een rekeningoverzicht uit het archief per post kost € 2,50.
  • Gespreid Betalen : je kunt je openstaande saldo in termijnen terugbetalen. Dan betaal je 14% rente op jaarbasis.
  • Gespreid Betalen Faciliteit kun je aanvragen bij ICS.
    • Extra Card: een tweede pas voor een extra kaarthouder kost € 14,50 per jaar en deelt de bestedingslimiet met de hoofdcardhouder..
Navigatie
Top 10 meest gelezen