[rank_math_breadcrumb]

ICS Creditcard vergelijken

door | aug 22, 2023 | Creditcard | 0 Reacties

De ICS creditcard behoort tot de International Card Services, het is de grootste creditcardmaatschappij van Nederland. Daarbij is het een dochteronderneming van de ABN Amro bank. Een groot pluspunt van de ICS creditcards is dat je de kaart kunt koppelen aan een bestaande betaalrekening. Het is dus niet noodzakelijk om een nieuwe bankrekening te openen. Ook de klantenservice is goed op orde, desalniettemin is er de mogelijkheid om veel zaken online te regelen. Hulp is altijd aanwezig. Lees snel verder in de review of vergelijk direct alle ICS creditcards.
 • Veilig betalen online, op reis en in Nederland
 • 24/7 fraudepreventie
 • Minimaal 180 dagen aankoopverzekering
 • Wereldwijd 30 miljoen klanten
 • 46 miljoen betaalpunten
 • Uitgebreide verzekeringen

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,8/5

N
Creditcards vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Tegen de beste voorwaarden
Profiteer van uitgebreide verzekeringen
 • Veilig betalen online, op reis en in Nederland
 • 24/7 fraudepreventie
 • Minimaal 180 dagen aankoopverzekering
 • Wereldwijd 30 miljoen klanten
 • 46 miljoen betaalpunten
 • Uitgebreide verzekeringen

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,8/5

ics creditcard

Onafhankelijk ICS Creditcards vergelijken

Gemakkelijk en snel alle ICS creditcards in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

ICS creditcards, de grootste van Nederland

ICS is een bekend creditcardbedrijf geworden. International Card Services is de allergrootste creditcardmaatschappij van Nederland en een dochteronderneming van de ABN Amro bank. Daarbij zijn er andere VISA uitgevers zoals Qander en andere prepaid creditcard aanbieders ook onderdeel van ICS. In Nederland verzorgt ICS de creditcards van de ANWB, De Bijenkorf, ASN Bank en moederbedrijf ABN Amro.

ICS domineert al jaren de creditcardmarkt. De meest bekende creditcard is de Visa World Card, deze kaart wordt al jarenlang gebruikt in Nederland. International Card Services staat al jaren bekend om de uitstekende klantenservice, het VISA specialisme en de diverse spaaracties waar je aan mee kunt doen als je een ICS creditcard bezit.

Een opvallend onderdeel van de bedrijfsvoering van ICS is de spaarrente. ICS biedt namelijk als enige aanbieder spaarrente op een creditcard. Je moet dan wel een positief saldo van meer dan 500 euro hebben op de kaart.

Je kunt het eerste jaar gratis gebruik maken van de kaart. Daarbij heb je de optie om de kaart na het eerste jaar op te zeggen. Het komt ook regelmatig voor dat je een bonus krijgt toegewezen op je ICS creditcard, soms krijg je bij het aanvragen van een nieuwe creditcard meteen 50 euro op je kaart gestort.

Overstappen van creditcardmaatschappij kan dus interessant zijn, als je elk jaar een nieuwe creditcard aanvraagt kun je vaak profiteren van het gratis gebruik van een creditcard en kun leuke welkomstcadeau’s verzilveren na het aanvragen. Zo is een overstap naar de American Express creditcard of Mastercard creditcard vaak een voordelige keuze.

ICS Creditcard aanbiedingen

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de zomer de allerbeste periode is om een nieuwe ICS creditcard aan te vragen. Tijdens de zomer worden er vaak te gekke welkomstcadeau’s zoals de JBL Flip 3 t.w.v. 129,- of Sony Actioncam t.w.v. 199,- weggegeven bij een nieuwe creditcard. Dit kan je natuurlijk flink wat geld schelen.

Je hoeft nergens bang voor te zijn

Veel mensen zijn huiverig voor een creditcard maar dat slaat eigenlijk nergens op. Je moet zorgen dat je genoeg inkomen hebt natuurlijk. Als je 1000 euro uitgeeft met je creditcard terwijl er 100 euro binnenkomt weet je dat je die schuld niet kunt voldoen.

Het gebruik van een creditcard is niet gevaarlijk als je gewoon netjes maandelijks betaald. Je betaald dan op geen enkel moment rente, daarbij zijn je aankopen automatisch verzekerd en heb je aankoopbescherming.

Vragen over ICS creditcards

Kopen met een ICS creditcard altijd op krediet?

Spullen kopen met een ICS creditcard is niet op krediet. De creditcard is namelijk een betaalmiddel dus kun je ervoor kiezen om niet op krediet te kopen als je dit niet wilt. Als je na 21 dagen het volledige aankoopbedrag van een product betaalt, dan hoeft hiervoor geen extra kosten betaald te worden.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om een ‘gespreid betalen faciliteit’ af te sluiten, dit betekent dat je openstaand saldo over een bepaalde tijd kunt terugbetalen. Hierover betaal je dan wel rente.

Betaal je met een ICS creditcard veel rente?

Bij creditcards denken veel mensen ook gelijk aan de rente. Maar vaak hoef je helemaal geen rente te betalen. Als je namelijk na ontvangst van het rekeningoverzicht binnen 21 dagen de rekening betaalt, dan hoef je geen rente over dit bedrag te betalen. Wil je wel graag langer de tijd hebben dan 21 dagen, dan kun je altijd nog kiezen voor de optie ‘gespreid betalen faciliteit’. Wel betaal je dan rente over het nog te betalen bedrag.

Is een creditcard van ICS duur?

Vaak vragen mensen zich af of een ICS creditcard niet erg duur is, maar dit is vaak niet het geval. Je betaalt namelijk voor jouw creditcard van ICS een jaarlijks bedrag, net zoals voor jouw bankpas van een bank. Bij ICS krijg je zelfs in de meeste gevallen jouw creditcard gratis in het eerste jaar van afname. Als deze periode voorbij is dan betaal je jaarlijks gemiddeld €35 aan jaarlijkse bijdrage, dit is te vergelijken met het bedrag dat je ook moet betalen voor een pinpas.

Na ontvangst van het rekeningoverzicht is het de bedoeling dat je binnen 21 dagen de rekening hebt betaalt, dan zitten er ook geen extra kosten aan verbonden. Is dit niet het geval dan betaal je vaak wat extra. Ook kun je met een ICS creditcard profiteren van veel voordelen en extra’s waardoor het onderaan de streep zeker niet duur is om een kaart aan te schaffen.

Online betalen met een ICS creditcard altijd veilig?

Het betalen met een creditcard is in alle gevallen veilig. Als je kiest voor een ICS creditcard dan ben je hier zeker van doordat er dag en nacht creditcard betalingen worden gecontroleerd door ICS. Zo wordt er ingegrepen bij mogelijk verdachte betalingen en wordt er actie ondernomen.

Er wordt direct contact opgenomen met de creditcardhouder om te valideren of een verdachte betaling wel door jou is gedaan. Op deze manier kun je altijd veilig online betalen met een creditcard van ICS.

Heb je inzicht in je uitgaven met een ICS creditcard?

Vaak denken mensen dat het inzicht in uitgaven onduidelijk wordt bij gebruik van een creditcard, maar dit is helemaal niet waar. Je krijgt namelijk als je kiest voor een ICS creditcard de mogelijkheid om gebruik te maken van de ICS app of Mijn ICS. Hierdoor krijg je direct inzicht in jouw huidige uitgaven en kun je meteen zien hoeveel je nog te besteden hebt.

Handig is dat je dit overal op de wereld kunt doen, want de app is natuurlijk overal te gebruiken, zo zit je dus ook niet vast aan een laptop of computer. Daarnaast kun je snel en eenvoudig rekeningen betalen met de ICS app, zo betaal je altijd op tijd de maandrekening.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 29, 2023 @ 21:33

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prepaid | Eenmalige bijdrage: €65,-
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Geen bestedingslimiet & 3 jaar geldig
 • Geen BKR toetsing
 • Aflevergarantie & bankonafhankelijk
 • 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,7/5

Jaarlijkse bijdrage: €26,50
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Tot €5.000,- bestedingslimiet
 • 270 dagen aankoopverzekering
 • Aflevergarantie voor (online) bestellingen
 • Tot € 1.000 Noodgeld op reis
 • Eigen risico bij autohuur tot € 750,- verzekerd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,5/5

Prepaid | Jaarlijkse bijdrage: €17,50,-
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Geen bestedingslimiet
 • 180 dagen aankoopverzekering
 • Geen BKR toetsing
 • Aanvullende Reisverzekeringen, 24/7 Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,8/5