[rank_math_breadcrumb]

Creditcard Aanvragen

door | aug 28, 2023 | Creditcard | 0 Reacties

Een creditcard aanvragen, hoe gaat dit in zijn werk en wat komt hierbij kijken? Wanneer je interesse hebt in het aanvragen van een creditcard heb je tal van mogelijkheden. Bij Spaarbuidel kun je terecht voor meer informatie over creditcards en waar je deze kaart kunt aanvragen. Ook kun je hier verschillende aanbieders vergelijken. Een nieuwe […]
N
Creditcards vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare creditcardverleners
Wij vergelijken enkel betrouwbare partijen
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • 3 jaar geldig
 • Eenmalige bijdrage van €65,-
 • Geen bestedingslimiet
 • 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging
 • Aflevergarantie & bankonafhankelijk

AANVRAGEN

★★★★: 4,7/5

zakelijke lening

Een creditcard aanvragen, hoe gaat dit in zijn werk en wat komt hierbij kijken? Wanneer je interesse hebt in het aanvragen van een creditcard heb je tal van mogelijkheden. Bij Spaarbuidel kun je terecht voor meer informatie over creditcards en waar je deze kaart kunt aanvragen. Ook kun je hier verschillende aanbieders vergelijken.

Een nieuwe creditcard aanvragen: wat zijn de voordelen?

Een creditcard is een pas waarmee je aankopen kunt doen, bijvoorbeeld online, waarbij je als gebruiker pas achteraf hoeft te betalen. Bij een gewone betaalpas wordt het bedrag meteen van de rekening afgeschreven. Dit is bij de creditcard dus niet het geval. Een creditcard aanvragen biedt veel mogelijkheden.

Bij sommige (internationale) websites heb je bijvoorbeeld verplicht een creditcard nodig voor de betaling. Dankzij de brede en wereldwijde acceptatie van de kaart is dit een ideaal betaalmiddel.

Hoe lang duurt creditcard aanvragen?

Creditcard aanvragen hoe lang duurt het? Wanneer je interesse hebt in het aanvragen van een kaart komt hier een aanvraagprocedure bij kijken. Je kunt niet altijd en overal een creditcard aanvragen.Een creditcard aanvragen zonder inkomen is bijvoorbeeld lastig, maar hier zijn ook oplossingen voor, zoals de prepaid creditcard.

Creditcard aanvragen spoed

Kun je een creditcard snel aanvragen? Dit is goed mogelijk want in principe is dit snel geregeld; in de meeste gevallen vul je een online formulier in, deze bestaat uit een aantal stappen:

 1. Invullen persoonlijke gegevens: naam, adres en andere contactgegevens
 2. Wensen en situatie: hier vul je het gewenste limietbedrag in, maar ook de financiële gegevens, zoals je inkomen.
 3. Identificatie: het is belangrijk om jezelf te kunnen identificeren om de aanvraag succesvol af te ronden.
 4. Controleren van de gegevens en afronding: je kunt hier je gegevens nogmaals controleren en eventueel aanpassen wanneer nodig.
 5. De creditcard wordt opgestuurd: wanneer je op akkoord klikt zal de creditcard naar het opgegeven adres worden verstuurd. Je ontvangt de kaart binnen 2 weken.

Online creditcard aanvragen

Online creditcard aanvragen is heel goed mogelijk. Deze stappen zijn over het algemeen bij de meeste aanbieders hetzelfde. Een prepaid creditcard aanvragen is ook goed mogelijk wanneer je een te laag inkomen hebt dan wordt geëist door een aanbieder. Een creditcard aanvragen zonder loonstrook kan dus ook eenvoudig online.

Snel creditcard aanvragen

Kan ik een creditcard aanvragen? is wellicht een vraag die bij je opkomt. Dit is in de meeste gevallen zeker mogelijk. Het is aan jou om te bepalen waar je graag een creditcard wilt aanvragen.

Een spoed creditcard aanvragen doe je snel, maar je moet er hierbij ook voor zorgen dat je een goede BKR-registratie hebt. Meer info over creditcard zonder BKR vind je door het drukken op de link. Een buitenlandse creditcard aanvragen is ook een optie. De beste kansen voor een snelle aanvraag heb je online. Op deze manier kun je de aanvraag snel afronden en zo hben je snel in het bezit van een creditcard.

Mogelijkheden voor aanvragen creditcard

Een creditcard aanvragen, waar kun je dat allemaal doen? Er zijn diverse mogelijkheden en het is belangrijk om deze goed met elkaar te vergelijken zodat je weet welke optie het meest aan jouw wensen voldoet. Let bijvoorbeeld op het limiet, maar ook op de extra kosten die je betaald voor een transactie. Lees ook: geld overmaken met de creditcard

ANWB creditcard aanvragen

Een creditcard aanvragen bij ANWB is goed mogelijk. De ANWB is een bekende Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. Je hebt verschillende mogelijkheden bij het aanvragen van de creditcard, zoals diverse limieten en extra’s.

Zo kun je een creditcard aanvragen waarbij de aankopen die je met deze kaart doet een half jaar verzekerd zijn tegen diefstal, schade of verlies. Een creditcard aanvragen ANWB kan online via een eenvoudig stappenplan. Weet je niet welke kaart voor jou het beste is? Vul dan de vragenlijst in en krijg advies. Klik op de link en vind meer informatie over de beste creditcard in Nederland.

Visa creditcard aanvragen

Visa is, samen met Mastercard een van de meest bekende opties als het gaat om creditcards. Een Visa creditcard aanvragen is dan ook volop mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld de Visa World Card aanschaffen; een kaart waarbij je aankopen zijn verzekerd en waarbij je internet- en aflevergarantie krijgt.

Ook bij Visa zijn er diverse limieten mogelijk en kun je de kaart over de hele wereld gebruiken. Na de bestelling kun je de kaart binnen twee weken thuis verwachten; hij kan dan direct gebruikt worden.

Creditcard aanvragen Mastercard

Een andere mogelijkheid is een creditcard van Mastercard. Dit bedrijf is een van de grootste verstrekkers ter wereld als het gaat om uitgeven van licenties over creditcards. Een creditcard aanvragen van Mastercard is goed mogelijk en kan bij veel aanbieders.

Je kunt de kaart over de hele wereld gebruiken en daarnaast heb je diverse opties als het gaat om limiet en extra verzekeringen. In de meeste gevallen heb je wel een vast inkomen nodig om gebruik te kunnen maken van een Mastercard.

Bijenkorf creditcard aanvragen

Ook bij het Nederlandse warenhuisketen Bijenkorf is het mogelijk om een creditcard aan te vragen. Deze kaart heeft een voordeel tegenover de kaarten van Visa en Mastercard. Een Bijenkorf creditcard aanvragen betekent namelijk dat je door middel van betalingen punten spaart die je kunt inruilen in de winkel of de webshop. Dit geldt voor Nederland maar ook de rest van de wereld. Met elke euro die je uitgeeft kun je dus punten sparen voor de Bijenkorf.

ICS creditcard aanvragen

Creditcard aanvragen ANWB of een creditcard aanvragen bij een andere verstrekker: het is allemaal mogelijk. Een andere optie voor een creditcard is ICS. Dit bedrijf is de marktleider als het gaat om het verstrekken van creditcards in Nederland. Creditcard aanvragen Visa en Mastercard kun je onder andere doen via ICS.

Veelgestelde vragen over de creditcard

Ga je op korte termijn op reis en heb je dan een creditcard nodig voor betalingen? Een creditcard aanvragen met spoed is goed mogelijk. Een andere optie is het aanvragen van een prepaid creditcard. Deze kaarten heb je sneller in huis en je hebt dezelfde voordelen als een normale creditcard.

Een creditcard aanvragen zonder inkomen? Een buitenlandse creditcard aanvragen kan dit proces makkelijker maken. Hierdoor is er mogelijk geen BKR-toetsing maar wordt er wel enige vorm van zekerheid gevraagd. Hierdoor heb je dus een buitenlandse creditcard die gekoppeld is aan je bankrekening.

Vergelijk de aanbieders

Je kunt bij banken, websites en vele andere online verstrekkers terecht voor het aanvragen van een creditcard. Bij Spaarbuidel kun je diverse aanbieders onderling vergelijken op basis van limiet, kosten, extra’s en meer zoals verzekeringen tegen diefstal. Zo wordt een creditcard aanvragen een overzichtelijke taak waarbij je gegarandeerd de juiste keuze maakt.

Bekijk de beste creditcard aanbieders

Handige informatie

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 29, 2023 @ 21:30

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prepaid | Eenmalige bijdrage: €65,-
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Geen bestedingslimiet & 3 jaar geldig
 • Geen BKR toetsing
 • Aflevergarantie & bankonafhankelijk
 • 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,7/5

Jaarlijkse bijdrage: €26,50
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Tot €5.000,- bestedingslimiet
 • 270 dagen aankoopverzekering
 • Aflevergarantie voor (online) bestellingen
 • Tot € 1.000 Noodgeld op reis
 • Eigen risico bij autohuur tot € 750,- verzekerd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,5/5

Prepaid | Jaarlijkse bijdrage: €17,50,-
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Geen bestedingslimiet
 • 180 dagen aankoopverzekering
 • Geen BKR toetsing
 • Aanvullende Reisverzekeringen, 24/7 Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,8/5