Home » 100 euro lenen

Snel 100 euro lenen met spoed zonder BKR registratie?

100 euro lenen kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland. Bekijk uw opties en vraag gratis een offerte aan:

N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

N
Binnen 24 uur op je rekening

Ontvang het geld binnen 24 uur op je rekening

N
Betrouwbare kredietverstrekker

Saldodipje is een gerenommeerde partij in de markt

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Top 3 mini leningen in Nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

9 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.6 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.2 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

100 euro lenen is meer dan geschikt om geldproblemen op korte termijn te vermijden. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is het de ideale oplossing waarmee je een hoop gedoe en veel pech kunt voorkomen. In dit geval zijn we blij dat geld lenen zonder BKR bestaat.

Maar dit zijn niet de enige situaties. Het einde van de maand is weer bijna in zicht, maar de nodige aankopen moeten nog steeds gedaan worden. Geen stress, met de zekerheid van het aankomende salaris is snel 100 euro lenen zonder BKR niets om je druk over te maken. Op deze pagina kom je naast het vergelijken van het huidige aanbod achter alle belangrijke informatie bij een dergelijke lening.

Snel 100 euro lenen is gemakkelijk

Snel 100 euro lenen met spoed, het is makkelijker dan ooit. Zo kun je terecht bij de aanbieder Saldodipje. Deze partij werkt niet volgens het systeem van BKR waardoor de toegankelijkheid in grote mate toeneemt. Vrijwel iedereen wordt geaccepteerd, zonder het overleggen van bergen papierwerk.

Heb je bijvoorbeeld een kleine voorschot nodig op je aankomende salaris of heb je een aantal onverwachte uitgaven te verduren gekregen. Geen paniek, kies je leenbedrag en betalingstermijn om probleemoplossend te werk te gaan, stressen is niet meer nodig. Jij weet direct waar je aan toe bent!

Mini-lening Persoonlijke lening
BKR toetsing? Nee Ja
Min. leenbedrag €100,- €2.000,-
Max. leenbedrag €2.500,- €50.000,-
Min. looptijd 30 dagen 3 jaar
Max. looptijd 4 maanden 10 jaar
Verwerkingstijd Binnen 24 uur 7 – 60 dagen

Je mini lening binnen 10 min op je rekening

100 euro lenen binnen 10 min. We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Het is vandaag de dag allemaal mogelijk. Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur. Een groot verschil met reguliere verstrekkers, waarbij je minimaal een week kwijt bent aan zaken waar jij als klant niets mee te maken wil hebben.

Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. 100 euro lenen zonder papierwerk, een ander groot voordeel van Saldodipje.

Waarom 100 euro lenen zonder papierwerk?

Snel 100 euro lenen met spoed, je denkt er niet aan totdat je het écht nodig hebt. Niet voor iedereen is het voldoen van maandelijkse rekeningen of het verduren van onverwachte uitgaven een makkelijke klus. Met flinke frustraties tot gevolg in zowel het werk- als privé leven.

Het hebben van een stabiele financiële situatie zorgt voor rust. Direct 100 euro lenen kan daarbij goed helpen, mits je dit natuurlijk kan terugbetalen met het aankomende salaris of andere inkomsten.

We twijfelen er niet over, iedereen heeft te maken gekregen met benarde financiële situaties, het is dan ook niets om je voor te schamen. Doorgaans worden deze situaties veroorzaakt door het niet op tijd ontvangen van het salaris of budgetplanning, op is helaas dan ook echt op. Er is in dit geval niets mis met 100 euro lenen zonder BKR toetsing, wel vergt het enige verantwoordelijkheid.

De momenten

Er zijn meerdere momenten waarin geld lenen 100 euro. De meest voorkomende willen we graag met je bespreken. Je besluit al gemaakt? Kijk dan even in onze vergelijker naar het aanbod waarbij 100 euro lenen spoed geen enkel probleem is.

 • Tijdelijke aanbiedingen, de vijand van veel consumenten. Je hebt een mooie laptop of televisie gevonden welke met maar liefst 40% is afgeprijsd, niet voor 2 weken, maar voor 2 dagen. Helaas staat je maandelijkse budget het niet meer toe, maar je hebt simpelweg nog maar een aantal luttele tientjes nodig.
 • Verjaardag van een geliefde, familielid of vriend vergeten en heb jij een geweldig cadeau van ze gekregen? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies voor zekerheid en heb wat extra’s achter de hand. Voorgangers kozen in deze situatie vaak voor 100 euro lenen zonder BKR toetsing . Je hebt geen last van tijdrovende kredietchecks en het geld binnen 24 uur op je rekening.

Terugbetalen

Goed om te weten is dat we het bij dit soort leningen over een relatief korte looptijd spreken. De gehele insteek van 100 euro lenen is dat je het bedrag binnen aanzienbare tijd kunt terugbetalen. Bij Saldodipje kun je kiezen uit 30, 42, 60 of 122 dagen om terug te betalen. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de rente kosten.

Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker gebruik gemaakt van deze oplossing? Wanneer je enig vertrouwen hebt opgebouwd kan de kredietverlener wat coulanter zijn met betrekking tot de looptijd.

Lees ook: TV in termijnen betalen zonder BKR toetsing

100 euro lenen vandaag: in 30 dagen terugbetalen

100 euro lenen vandaag? Ga uit van een minimale terugbetaal periode van 30 dagen. De maximale looptijd die wordt verleent ligt op een termijn van 122 dagen. In deze termijn dien je de volledige rente, inclusief het geleende bedrag terug betaald te hebben aan Saldodipje.

De kosten

Het lenen van geld is natuurlijk niet volledig zonder kosten en hier zal je dan ook zeker rekening mee moeten houden. Wil je direct 100 euro lenen? Ga dan uit van een looptijd van maximaal 30 dagen. Zorg er dan ook voor dat je het geleende bedrag kunt inlossen binnen de afgesproken termijn. De kosten kunnen namelijk drastisch stijgen wanneer dit niet het geval is. We leggen het je hieronder uit:

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €100,49 ligt. Kortom, je betaald €0,49 over een termijn van 30 dagen. Dat komt neer op een kleine € 0,2 cent per dag. In dit geval betaal je terug in 1 termijn met een bedrag van €100,- per maand.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanleveren. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verhogen.

Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dergelijke zaken zo snel als mogelijk te regelen (dit klinkt als papierwerk in de oren, maar in vergelijking met reguliere verstrekkers, stelt dit weinig tot niets voor).

Leenbedrag €100,-
Looptijd 1 maand
Rentevergoeding €0,49,-
Jaarlijks kostenpercentage (JKP) 9,38%
Aanbieders Saldodipje
BKR toetsing Nee

Kan ik eventueel ook meer lenen?

Naast het lenen van 100 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder te lenen bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Let op: maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd ten eerste rekening met een maximale looptijd. Daarnaast is het maximaal te lenen bedrag niet onbelangrijk. De hoogte van de lening bij de eerste aanvraag kan dan ook verschillen. Gemiddeld ligt de hoogte tussen de 600 en 800 euro.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

Naast het waarborgen van de veiligheid van de klant wil de kredietverstrekker ook enige zekerheid hebben over de terugbetaling. Voldoe je aan de voorwaarden en heb je laten zien dat je alles op tijd terug betaalt dan is vrijwel alles mogelijk. Goed om te weten is dat je tot maximaal €2.500 kunt lenen bij Saldodipje.

Zorg er wel voor dat je alle aanbieders vergelijkt voordat je daadwerkelijk begint met de aanvraag. Profiteer van voordeligere rentes en kies het beste aanbod. Zo gemakkelijk was vergelijken via spaarbuidel nog nooit!

Minilening 100 euro afsluiten en aanvragen

De 100 euro minilening is eenvoudig aan te vragen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag zo makkelijk en tijdsefficiënt ingericht, je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar. Zoals we al meerdere keren hebben herhaald is 100 euro lenen zonder BKR toetsing nog nooit zo makkelijk geweest.

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker
 3. Vul je gegevens in
 4. Lever de nodige documenten aan
 5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk direct of de 100 euro minilening iets voor jou is door middel van onze vergelijker!

Alternatieven

Naast de mini lening is het een mogelijkheid om je vrienden en/of familie aan te spreken. Het is een relatief snelle oplossing en kost minder geld, mede doordat het rentepercentage bij een dergelijke constructie wat lager ligt.

Kun je in goed overleg aantonen dat de geleende 100 euro voor een goede reden nodig hebt en je deze ook daadwerkelijk kunt terugbetalen, zullen de meesten het geen probleem vinden om dit bedrag aan je uit te lenen. Zet wel altijd alles goed op papier, voor jezelf maar natuurlijk ook voor de persoon die het geldbedrag aan je uitleent.

Pandjeshuizen of marktplaatsen

Geen kennissen, vrienden of familie kunnen vinden? Het verpanden of verkopen van fysieke spullen kan in dit geval een ideale oplossing voor je zijn. Je kunt terecht bij gerenommeerde pandjeshuizen, zoals bijvoorbeeld UsedProducts. Deze partijen willen je graag helpen en voor 100 euro of meer laten verpanden en eventueel verkopen.

We raden je aan om de keuze te maken voor het verpanden, in dit geval blijft de verpanding in jouw bezit, zolang je het uitgekeerde bedrag natuurlijk terug betaalt. De pandjeshuizen zien je fysieke product namelijk als onderpand voor het uitgeleende bedrag. Op deze manier creëer je zeer goede voorwaarden.

Staat het pandjeshuis niet open voor een verpanding? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om spullen te verkopen. In deze situatie kun je ook naar websites zoals Marktplaats of Speurders kijken, een elektronisch product tikt al gauw een waarde aan boven de €100,-. Gaat een dergelijke oplossing niet op voor je eigen situatie? Geen stress, 100 euro lenen met Saldodipje is altijd een oplossing.

Tot €500,- | 30 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,6/5

Tot €1000,- | 45 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Tot €2500,- | 62 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur. 

Andere handige informatie over geld lenen zonder BKR

Spaarbuidel.nl helpt je om een onafhankelijke keuze te maken uit het aanbod van financiële producten.

Contact

Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten via de mail en ontvang spoedig antwoord: info@great-dubinsky.5-79-76-32.plesk.page

© Spaarbuidel.nl 2021 | Alle rechten voorbehouden;