500 euro lenen zonder BKR toetsing?

door | jun 4, 2022 | Geld Lenen, Geld lenen zonder BKR | 0 Reacties

Snel 500 euro lenen kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 500 euro lening. Bekijk uw optie en vraag gratis een offerte aan: 500 euro lenen kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk […]
N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk mogelijkheden voor geld lenen zonder BKR

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Top 3 mini leningen in Nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

9 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.6 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.2 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

zakelijke lening

Snel 500 euro lenen kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 500 euro lening. Bekijk uw optie en vraag gratis een offerte aan:

500 euro lenen kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is 500 euro lenen en in termijnen terugbetalen de ideale oplossing. Je voorkomt er een hoop gedoe en veel pech mee. In dit geval zijn we blij dat lenen zonder BKR bestaat.

Maar dit zijn niet de enige momenten. Het einde van de maand is weer bijna in zicht, maar de nodige aankopen moeten nog steeds gedaan worden. Geen stress, met de zekerheid van het aankomende salaris is snel 500 euro lenen zonder BKR niets om je druk over te maken.

Snel 500 euro lenen makkelijk?

Het aangaan van een mini lening ter hoogte van 500 euro, het is makkelijker dan ooit. Zo kun je terecht bij Saldodipje, snel 500 euro lenen zonder BKR is bij deze partij een fluitje van een cent.

Heb je bijvoorbeeld een kleine voorschot nodig op je aankomende salaris of heb je een aantal onverwachte uitgaven te verduren gekregen. Geen paniek, kies je leenbedrag en betalingstermijn om probleemoplossend te werk te gaan, stressen is niet meer nodig. Jij weet direct waar je aan toe bent!

 Mini-leningPersoonlijke lening
BKR toetsing?NeeJa
Min. leenbedrag€100,-€2.000,-
Max. leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Min. looptijd30 dagen3 jaar
Max. looptijd4 maanden10 jaar
VerwerkingstijdBinnen 24 uur7 – 60 dagen

500 euro lenen met spoed

500 euro lenen met spoed, maar dan ook echt met spoed. We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Dit is in sommige gevallen mogelijk en hangt sterk af van je verleden met de kredietverstrekker.

Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur. Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. Heb je een verleden met de kredietverstrekker dan profiteer je van een hogere coulance, dit vertaalt zich door in een hoger te lenen bedrag en langere betaaltermijn.

Waarom 500 euro lenen en in termijnen terugbetalen?

Snel 500 euro lenen, je denkt er niet aan totdat je het écht nodig hebt. Niet voor iedereen is het voldoen van maandelijkse rekeningen of het verduren van onverwachte uitgaven een makkelijke klus. Met flinke frustraties tot gevolg in zowel het werk- als privé leven.

Het hebben van een stabiele financiële situatie zorgt voor rust. Het aangaan van een dergelijke mini lening kan daarbij goed helpen, mits je dit natuurlijk kan terugbetalen met het aankomende salaris of andere inkomsten.

Wellicht heb je het zelf als eens meegemaakt, je komt net tekort met een uitbetaling van het salaris in het vooruitzicht. Nog maar 5 dagen maar het budget is simpelweg op. 500 euro lenen zonder BKR toetsing kan in dit geval niet veel kwijt. Wel vergt het enige verantwoordelijkheid.

Wanneer maak je de overweging?

Er zijn meerdere momenten waarin geld lenen 500 euro verdomd goed uit zou kunnen komen. De meest voorkomende willen we graag met je bespreken. Je besluit al gemaakt? Kijk dan even in onze vergelijker naar alle aanbieders.

 • Tijdelijke aanbiedingen, de vijand van veel consumenten. Je hebt een mooie laptop of televisie gevonden welke met maar liefst 40% is afgeprijsd, niet voor 2 weken, maar voor 2 dagen. Helaas staat je maandelijkse budget het niet meer toe, maar je hebt simpelweg nog maar een aantal luttele tientjes nodig. Pak die grote besparing!
 • Verjaardag van een geliefde, familielid of vriend vergeten en heb jij een geweldig cadeau van ze gekregen? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies voor zekerheid en heb wat extra’s achter de hand. Voorgangers kozen in deze situatie vaak voor een mini lening. Je hebt geen last van tijdrovende kredietchecks en het geld binnen 24 uur op je rekening.

Terugbetalen van je 500 euro lening

Goed om te weten is dat we het bij dit soort leningen over een relatief korte looptijd spreken. De gehele insteek van de mini lening is dat je het bedrag binnen aanzienbare tijd kunt terugbetalen. Echter is de looptijd niet bij iedere kredietaanvraag hetzelfde. Vergelijk het aanbod dan ook goed via de spaarbuidel vergelijker

Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker gebruik gemaakt van deze snelle oplossing? Wanneer je enig vertrouwen hebt opgebouwd kan de kredietverlener wat coulanter zijn met betrekking tot de looptijd.

Lees ook: Scooter leasen zonder BKR

In 30 dagen terugbetalen

Direct aan de slag en je aanvraag rond maken? Ga uit van een minimale terugbetaal periode van 30 dagen. De maximale looptijd die in sommige gevallen wordt verleent ligt op 122 dagen. Zorg dat je de lening binnen deze termijn volledig aflost inclusief de rente. Kijk in de vergelijker voor het voordeligste aanbod.

De totale kosten

Het lenen van geld is natuurlijk niet volledig zonder kosten en hier zal je dan ook zeker rekening mee moeten houden. Wil je direct aan de slag en alles rond maken? Ga dan uit van een looptijd van maximaal 30 dagen. Zorg er dan ook voor dat je het geleende bedrag kunt inlossen binnen deze termijn. De kosten kunnen namelijk drastisch stijgen wanneer dit niet het geval is. We leggen het je even uit

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €502,47 ligt. Kortom, je betaald €2,47 over een termijn van 30 dagen. Dat komt neer op een kleine €0,08 per dag. In dit geval betaal je terug in 1 termijn met een bedrag van €502,47 per maand.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanlevert. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verlagen. Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dit soort zaken zo snel als mogelijk te regelen.

Leenbedrag€500,-
Looptijd1 maand
Rentevergoeding€2,47
Jaarlijks kostenpercentage (JKP)9,38%
AanbiedersSaldodipje
BKR toetsingNee

Kan ik eventueel ook meer lenen dan 500 euro?

Naast het lenen van 500 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder te lenen bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Let op: maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd rekening met een maximale looptijd die gesteld kan worden. Het maximaal te lenen bedrag bij de eerste aanvraag kan dan ook verschillen. Gemiddeld ligt de hoogte tussen de 600 en 800 euro.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

Naast het waarborgen van de veiligheid van de klant wil de kredietverstrekker ook enige zekerheid hebben over de terugbetaling. Voldoe je aan de voorwaarden en heb je laten zien dat je alles op tijd terug betaald dan is vrijwel alles mogelijk.

Zorg er wel voor dat je alle aanbieders vergelijkt voordat je daadwerkelijk begint met de aanvraag. Profiteer van voordeligere rentes en kies het beste aanbod. Zo gemakkelijk was vergelijken nog nooit!

500 euro lenen en direct op de rekening

De 500 euro minilening is eenvoudig aan te vragen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag zo makkelijk en tijdsefficiënt ingericht. Je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar. Zoals we al meerdere keren hebben herhaald is 500 euro lenen zonder BKR toetsing nog nooit zo makkelijk geweest.

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker
 3. Vul je gegevens in
 4. Lever de nodige documenten aan
 5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk snel of de 500 euro minilening iets voor jou is door middel van onze vergelijker!

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 19, 2022 @ 14:34

Tot €500,- | 30 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,6/5

Tot €1000,- | 45 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Tot €2500,- | 62 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Wellicht vind je dit ook interessant

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=