700 euro lenen zonder gedoe?

door | jun 6, 2022 | Geld Lenen, Geld lenen zonder BKR | 0 Reacties

Snel 700 euro lenen kan in een aantal gevallen goed uitkomen. Het is 2022 en de prijzen worden steeds duurder, waardoor een klein krediet goed van pas kan komen! Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 700 euro lening. Bekijk uw optie en vraag gratis een offerte aan: 700 euro lenen […]
N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk mogelijkheden voor geld lenen zonder BKR

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Top 3 mini leningen in Nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

9 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.6 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.2 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

zakelijke lening

Snel 700 euro lenen kan in een aantal gevallen goed uitkomen. Het is 2022 en de prijzen worden steeds duurder, waardoor een klein krediet goed van pas kan komen! Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 700 euro lening. Bekijk uw optie en vraag gratis een offerte aan:

700 euro lenen kan voor veel mensen de oplossing bieden in tijden van stress rondom de financiën. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is een klein krediet ter hoogte van € 700,- de ideale oplossing waarmee je een hoop gedoe en veel pech kunt voorkomen. In dit geval zijn we blij dat lening zonder BKR bestaat.

Echter kan het vaker goed uitkomen. Iedereen heeft wel eens moeite met het betalen van alle (volledige) rekeningen, maar helaas moeten er nog boodschappen gedaan worden of de wasmachine stopt er ineens mee. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten en om hogere kosten te voorkomen kan het slim zijn om een kleine minilening af te sluiten om jouw uitgaven te dekken. Meer weten? Lees snel met ons mee!

Eenvoudig om 700 euro te lenen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en weten of het snel geregeld kan zijn, maar vele weten niet dat het binnen een mum van tijd geregeld kan zijn. Het is zelfs kinderlijk eenvoudig. Aanbieder Saldodipje is namelijk gespecialiseerd in dit soort kredieten.

Klein voorschot nodig op jouw aankomende salaris? Of heb je last van een koelkast die plotseling stopt met werken? Geen zorgen, kies jouw leenbedrag en de betalingstermijn om het probleem gauw op te lossen. Het is dus onnodig om jezelf hier druk over te maken, bekijk nu de vergelijker!

Mini-leningPersoonlijke lening
BKR toetsing?NeeJa
Min. leenbedrag€100,-€2.000,-
Max. leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Min. looptijd30 dagen3 jaar
Max. looptijd4 maanden10 jaar
VerwerkingstijdBinnen 24 uur7 – 60 dagen

Kan het binnen 10 minuten geregeld zijn?

Is het mogelijk om jouw lening van 700 euro te regelen in 10 minuten en dan snel het geld te ontvangen? We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Het is vandaag de dag allemaal mogelijk. Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur. 

Echter ligt dat vooral aan de goede verstandshouding die je hebt met de kredietverlener, lees zelf goed de voorwaarden door voordat je definitief de beslissing maakt.

Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. Snel 700 euro lenen zonder papierwerk, een ander groot voordeel van Saldodipje. Bekijk snel de vergelijker om te kijken wat deze kredietverlener jou te bieden heeft.

Waarom & wanneer 700 euro lenen?

Misschien heb je er nog nooit aan gedacht: een klein bedrag lenen van 700 euro, maar je denkt er ook pas echt aan als je het echt nodig hebt. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat de maandelijkse rekeningen altijd betaald kunnen worden. Soms zit je erg kap bij kras door investeringen of andere onverwachte uitgaven. Vaak realiseert dit in problemen in de relationele- of werksfeer. We wensen dit niemand toe en gelukkig zijn er dan ook oplossingen.

Het hebben van een stabiele financiële situatie zorgt voor rust. Direct 700 euro lenen kan daarbij goed helpen, mits je dit natuurlijk kan terugbetalen met het aankomende salaris of andere inkomsten.

Je hebt het misschien al gelezen, er zijn een hoop redenen waarom je kunt kiezen voor een krediet van 700 euro. Zo kun je bijvoorbeeld net tekort komen voor de wekelijkse boodschappen terwijl je salaris binnen een paar dagen gestort wordt.

Het afsluiten van een minilening kan dan ook vrij weinig kwaad, wel is het van belang dat je verantwoordelijkheid neemt om alles plus het extra rentebedrag voor het einde van de looptijd betaald. Zo krijg je niet te maken met extra hoge kosten waardoor het probleem misschien alleen maar groter wordt.

De momenten

We willen graag de meest voorkomende redenen waarom 700 euro lenen verstandig kan zijn met je bespreken. Dat doen we hieronder. Heb je toch al de keus gemaakt om het krediet te gaan afsluiten? Neem dan eens een kijkje in onze vergelijker of je daadwerkelijk de beste deal te pakken hebt met de korstte looptijd en laagste rente.

 • Tijdelijke aanbiedingen: je hebt een mooie laptop of televisie gevonden welke met maar liefst 40% is afgeprijsd, niet voor 2 weken, maar voor 2 dagen. Helaas staat je maandelijkse budget het niet meer toe, maar je hebt simpelweg nog maar een aantal luttele tientjes nodig. Pak die grote besparing!
 • Verjaardag van een geliefde, familielid of vriend: Een geweldig cadeau ontvangen op jouw verjaardag? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies voor zekerheid en heb wat extra’s achter de hand. Voorgangers kozen in deze situatie vaak voor een kleine minilening van € 700,-. Je hebt geen last van tijdrovende kredietchecks en het geld binnen 24 uur op je rekening.

Hoe werkt het terugbetalen?

Fijn om te weten is dat er vrijwel altijd gebruikt wordt van een korte looptijd. Een klein krediet lening is er dan ook voor gemaakt om snel het geld op de rekening te ontvangen, daar tegenover moet je wel de lening van 700 euro en de rentekosten terugbetalen voor het einde van de looptijd om hogere kosten te voorkomen.

De looptijd en het rentepercentage zijn per kredietverstrekkers verschillend. We raden dan ook aan om gebruik te maken van de vergelijker om de beste deal te realiseren.

Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker gebruik gemaakt van deze snelle oplossing? Wanneer je enig vertrouwen hebt opgebouwd kan de kredietverlener wat coulanter zijn met betrekking tot de looptijd.

Lees ook: Fiets kopen op afbetaling zonder BKR

700 euro lenen vandaag: in 30 dagen terugbetalen

700 euro lenen vandaag? Ga uit van een minimale terugbetaal periode van 30 dagen. De maximale looptijd die in sommige gevallen wordt verleent ligt op 122 dagen. Zorg dat je de lening binnen deze termijn volledig aflost inclusief de rente.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Wanneer je geld gaat lenen zitten hier natuurlijk kosten aan verbonden, want geld lenen kost geld. Iedereen heeft de reclames al ooit voorbij horen komen met de bijgevoegde disclaimer.

Maar hoe werkt dat nou precies met de kosten? Als je 7oo euro wilt lenen en snel wilt ontvangen krijg je in de meeste gevallen te maken met een looptijd van 30 dagen. Het is van groot belang dat je zeker weet dat je het gehele bedrag kunt aflossen binnen de gestelde termijn. De kosten lopen namelijk op als je dit niet doet. Hoe het precies werkt leggen we je uit via een voorbeeld hieronder:

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €708,10 ligt. Kortom, je betaald €8,10 over een termijn van 45 dagen. Dat komt neer op een kleine €0,18 cent per dag. Je betaalt dit bedrag terug in 1 termijn van €708,10. De looptijd is bij deze hoogte aanpasbaar.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanlevert. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verlagen. Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dit soort zaken zo snel als mogelijk te regelen.

Leenbedrag€700,-
Looptijd45 dagen
Rentevergoeding€8,10
Jaarlijks kostenpercentage (JKP)9,38%
AanbiedersSaldodipje
BKR toetsingNee

Kan ik eventueel ook meer lenen dan 700 euro?

Naast het lenen van 700 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder te lenen bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Let op: maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd rekening met een maximale looptijd die gesteld kan worden. Het maximaal te lenen bedrag bij de eerste aanvraag kan dan ook verschillen. Gemiddeld ligt de hoogte tussen de 600 en 800 euro.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

Naast het waarborgen van de veiligheid van de klant wil de kredietverstrekker ook enige zekerheid hebben over de terugbetaling. Voldoe je aan de voorwaarden en heb je laten zien dat je alles op tijd terug betaald dan is vrijwel alles mogelijk.

Zorg er wel voor dat je alle aanbieders vergelijkt voordat je daadwerkelijk begint met de aanvraag. Profiteer van voordeligere rentes en kies het beste aanbod. Zo gemakkelijk was vergelijken nog nooit!

Stappenplan: 700 euro lening aanvragen

De 700 euro minilening is eenvoudig aan te vragen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag zo makkelijk en tijdsefficiënt ingericht. Je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar. Zoals we al meerdere keren hebben herhaald is het eenvoudig om een lening aan te vragen:

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker;
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker;
 3. Vul je gegevens in;
 4. Lever de nodige documenten aan;
 5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening.

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk snel of de 700 euro minilening iets voor jou is door middel van onze vergelijker!

Andere handige informatie over geld lenen zonder BKR

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 20, 2022 @ 06:48

Tot €500,- | 30 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,6/5

Tot €1000,- | 45 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Tot €2500,- | 62 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Wellicht vind je dit ook interessant

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=