400 euro lenen zonder gedoe

door | jun 3, 2022 | Geld Lenen, Geld lenen zonder BKR | 0 Reacties

Snel 400 euro lenen kan in sommige gevallen maar al te goed uitkomen. Goed nieuws, op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 400 euro lening. Bekijk je optie en vraag gratis een offerte aan.

N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk mogelijkheden voor geld lenen zonder BKR

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Top 3 mini leningen in Nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

9 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.6 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.2 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

zakelijke lening

400 euro lenen kan zoals verteld goed uitkomen voor vele onder ons. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is een krediet van 400 euro de ideale oplossing waarmee je een hoop gedoe en veel pech kunt voorkomen. In dit geval zijn we blij dat lening zonder BKR bestaat.

Er zijn meer redenen om te kiezen voor een minilening van deze hoogte. Het einde van de maand is weer bijna in zicht, maar de nodige aankopen moeten nog steeds gedaan worden. De wasmachine of de droger is bijvoorbeeld stuk en er moet toch echt gewassen worden. Geen stress, met de zekerheid van het aankomende salaris is het lenen van 400 euro zonder BKR toetsing geen enkel probleem.

Snel 400 euro lenen eenvoudig tegenwoordig?

Tegenwoordig kan het lenen van kleine kredieten in een mum van tijd geregeld zijn. Zo kun je terecht bij de aanbieder Saldodipje. Deze kredietverstrekker is hier in gespecialiseerd en kan dit klusje binnen 10 minuten voor je klaren!

Heb je bijvoorbeeld een klein voorschot nodig op je aankomende salaris of heb je een aantal onverwachte uitgaven te verduren gekregen. Geen paniek, kies je leenbedrag en betalingstermijn om probleemoplossend te werk te gaan, stressen is niet meer nodig. Jij weet direct waar je aan toe bent!

Mini-leningPersoonlijke lening
BKR toetsing?NeeJa
Min. leenbedrag€100,-€2.000,-
Max. leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Min. looptijd30 dagen3 jaar
Max. looptijd4 maanden10 jaar
VerwerkingstijdBinnen 24 uur7 – 60 dagen

Kan het in 10 minuten geregeld zijn?

In Nederland is het mogelijk om een mini krediet van 400 euro te lenen en dit binnen 10 minuten op je rekening gestort te krijgen. We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Het is vandaag de dag allemaal mogelijk door kredietverstrekkers zoals Saldodipje.

Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur, maar dit is afhankelijk van de door jouw gekozen kredietverstrekker. In onze vergelijker kun je dit eenvoudig bekijken en zo meteen een weloverwogen keus maken.

Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. Dat is een van de voordelen die Saldodipje kan bieden als de nood erg hoog is. Lees wel altijd goed de voorwaarden door, het is niet fijn als je snel geld nodig hebt en het komt later dan verwacht binnen, waardoor je probleem nog niet is opgelost.

Waarom & wanneer kiezen voor dit krediet?

Snel 400 euro lenen met spoed, je denkt er niet aan totdat je het écht nodig hebt. Niet voor iedereen is het voldoen van maandelijkse rekeningen of het verduren van onverwachte uitgaven een makkelijke klus. Met flinke frustraties tot gevolg in zowel het werk- als privé leven.

Het hebben van een stabiele financiële situatie zorgt voor rust. Het lenen van een klein bedrag ter hoogte van 400 euro kan daarbij goed helpen, mits je dit natuurlijk kan terugbetalen met het aankomende salaris of andere inkomsten. Het is niet verstandig om hiervoor te kiezen als je er niet zeker van bent dat je de lening niet volledig kunt terugbetalen.

Iedereen heeft het al wel eens meegemaakt, je komt net tekort met een uitbetaling van het salaris in het vooruitzicht. Nog maar 5 dagen maar het budget is simpelweg op. 400 euro lenen zonder BKR toetsing kan in dit geval niet veel kwaad. Wel vergt het enige verantwoordelijkheid.

Zoals hierboven al beschreven is het niet verstandig om (kleine) lening af te sluiten, als je er niet zeker van bent dat je het volledige bedrag aan het einde van de looptijd niet kunt terugbetalen.

Op welke momenten kan het goed uitkomen?

Er zijn meerdere momenten waarin geld lenen 400 euro verdomd goed uit zou kunnen komen. De meest voorkomende willen we graag met je bespreken. Je besluit al gemaakt? Kijk dan even in onze vergelijker naar alle aanbieders waarbij 400 euro lenen spoed geen enkel probleem is.

 • Tijdelijke aanbiedingen, de vijand van veel consumenten. Je hebt een mooie laptop of televisie gevonden welke met maar liefst 40% is afgeprijsd, niet voor 2 weken, maar voor 2 dagen. Helaas staat je maandelijkse budget het niet meer toe, maar je hebt simpelweg nog maar een aantal luttele tientjes nodig. Pak die grote besparing en kies voor 400 euro lenen vandaag!
 • Verjaardag van een geliefde, familielid of vriend vergeten en heb jij een geweldig cadeau van ze gekregen? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies voor zekerheid en heb wat extra’s achter de hand. Voorgangers kozen in deze situatie vaak voor 400 euro lenen zonder BKR toetsing. Je hebt geen last van tijdrovende kredietchecks en het geld binnen 24 uur op je rekening.

Terugbetalen en looptijd van een lening van 400 euro

Maar hoe zit het met de looptijd van deze soort kredieten? Over het algemeen wordt er een korte looptijd gehanteerd, wat betekent dat je het geleende bedrag ook weer snel moet terugbetalen. Dat is nou ook net het idee, je leent wat om het binnen aanzienlijke tijd weer terug te betalen.

De looptijden van deze leningen verschillen per kredietverstrekker. Zo wordt er vaak een looptijd van 30 dagen gehanteerd.

Heb je al wat vaker gebruik gemaakt van minileningen en heb je wat vertrouwen opgebouwd bij de door jouw gekozen kredietverstrekker? Dan kan het voorkomen dat je een langere looptijd voorgeschoteld krijgt, waardoor je het geld minder snel hoeft terug te betalen. Let wel op: hoe langer de looptijd, hoe meer kosten je kwijt bent aan rente.

Lees ook: Scooter leasen zonder BKR

400 euro lenen vandaag: in 30 dagen terugbetalen

400 euro lenen vandaag? Ga uit van een minimale terugbetaal periode van 30 dagen. De maximale looptijd die in sommige gevallen wordt verleent ligt op 62 dagen. Zorg dat je de lening binnen deze termijn volledig aflost inclusief de rente.

Heb je al vaker gebruikt gemaakt van de kredietverstrekker dan heb je de kans dat je kunt kiezen uit langere looptijden. Afhankelijk van je krediethistorie met de verstrekker is het dus mogelijk om te profiteren van flexibelere en gunstigere voorwaarden.

Wat zijn de kosten van dit krediet?

Het lenen van geld is natuurlijk niet volledig zonder kosten en hier zal je dan ook zeker rekening mee moeten houden. Wil je nu meteen 400 euro lenen? Ga dan uit van een looptijd van maximaal 30 dagen. Zorg er dan ook voor dat je het geleende bedrag kunt inlossen binnen dit termijn. De kosten kunnen namelijk drastisch stijgen wanneer dit niet het geval is. We leggen het je even uit

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €401,97 ligt. Kortom, je betaald €1,97 over een termijn van 30 dagen. Dat komt neer op een kleine €0,07 cent per dag. In dit geval betaal je terug in 1 termijn met een bedrag van €401,97. Het is ook mogelijk om voor een langere looptijd te kiezen.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanlevert. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verlagen. Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dit soort zaken zo snel als mogelijk te regelen.

loan amount€400,-
Duration1 month
Interest payment€401.97
Annual Percentage Rate (APR)9.38%
ProvidersSaldodipje
BKR reviewno

Is meer lenen dan 400 euro ook mogelijk?

Naast het lenen van 400 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder te lenen bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Let op: maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd rekening met een maximale looptijd die gesteld kan worden. Het maximaal te lenen bedrag bij de eerste aanvraag kan dan ook verschillen. Gemiddeld ligt de hoogte tussen de 600 en 800 euro.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

De kredietverstrekker wil de klant zijn veiligheid waarborgen en daarnaast wil dezelfde verstrekker ook zekerheid hebben over de terugbetaling van de lening. Wanneer je voldoet aan alle voorwaarden en altijd netjes op tijd betaald dan is er veel mogelijk.

Het is wel van belang dat je eerst alle kredietverstrekkers met elkaar vergelijkt voordat je daadwerkelijk kiest voor een minilening van 400 euro. Ga voor voordelige rentes en kies het aanbod wat past bij jou.

Stappenplan: 400 euro afsluiten en aanvragen

De 400 euro minilening is eenvoudig aan te vragen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag zo makkelijk en tijds efficiënt ingericht. Je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar. Zoals we al meerdere keren hebben herhaald is 400 euro lenen zonder BKR toetsing nog nooit zo makkelijk geweest.

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker;
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker;
 3. Vul je gegevens in;
 4. Lever de nodige documenten aan;
 5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening.

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk snel of de 400 euro minilening iets voor jou is door middel van onze vergelijker!

Andere handige informatie over geld lenen zonder BKR

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: sep 12, 2022 @ 18:52

Tot €500,- | 30 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,6/5

Tot €1000,- | 45 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Tot €2500,- | 62 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Wellicht vind je dit ook interessant

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=