[rank_math_breadcrumb]

15000 euro lenen

door | sep 5, 2022 | Geld Lenen, Persoonlijke lening | 0 Reacties

Wil jij graag 15.000 euro lenen? Dat is tegenwoordig helemaal niet lastig meer, je kunt namelijk snel en makkelijk een krediet op het internet aanvragen. Upload je documenten en ontvang direct een offerte van de kredietverstrekker. Vergelijk eerst alle rentes om de beste aanbieder te vinden voor je lening van 15000 euro of lees eerst alle informatie in onze gids.
N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk alle mogelijkheden

Krediet groep nederland
  • Leen tot meer dan €100.000,-
  • Binnen 24 uur op je rekening
  • Laagste rente in de markt
  • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen
Krediet groep nederland
  • Leen tot meer dan €100.000,-
  • Binnen 24 uur op je rekening
  • Laagste rente in de markt
  • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

zakelijke lening

Wil jij graag 15.000 euro lenen? Dan lijkt het ons raadzaam om de informatie op deze pagina aandachtig door te lezen. De meeste Nederlanders stappen namelijk al gauw naar de grote banken om een soortgelijk bedrag te lenen. Dit kan heel vaak prijzig zijn, omdat grote banken vaak een hoger rentepercentage rekenen.

Daarnaast geldt dit zowel voor doorlopend kredieten als persoonlijke leningen. Daarom is het verstandig om van te voren goed onderzoek te doen naar verschillende kredietverstrekkers door ze te vergelijken met elkaar. Hierdoor wordt de kans namelijk groter dat je kunt besparen op je lening van 15.000 euro.

Ik wil 15.000 euro lenen, wat moet ik erover weten?

Wil jij graag 15.000 euro lenen? Dan lijkt het ons raadzaam om de informatie op deze pagina aandachtig door te lezen. De meeste Nederlanders stappen namelijk al gauw naar de grote banken om een soortgelijk bedrag te lenen. Dit kan heel vaak prijzig zijn, omdat grote banken vaak een hoger rentepercentage rekenen, ook zijn er verschillende leningen beschikbaar waardoor de juiste keus maken soms nogal lastig kan zijn.

Daarnaast geldt dit zowel voor een doorlopend krediet als een persoonlijke lening. Daarom is het verstandig om van te voren goed onderzoek te doen naar verschillende kredietverstrekkers door ze te vergelijken met elkaar. Hierdoor wordt de kans namelijk groter dat je kunt besparen op je lening van 15.000 euro.

Kan ik 15.000 euro lenen zonder BKR toetsing?

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Kan ik 15.000 euro lenen zonder BKR toetsing?” Het antwoord daarop is nee. Voor leningen boven de €250,- zijn kredietverstrekkers verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit systeem is in het leven geroepen om personen te beschermen tegen een te hoge schuld. Hierdoor kun je namelijk niet alsmaar krediet lenen bij kredietverstrekkers of banken. Daarnaast is er wel een verschil in BKR notering.

Zo is er een normale- en negatieve BKR registratie. De meeste personen hebben een normale BKR notering, waarmee je (meestal) gewoon geld kunt lenen bij een kredietverstrekker of bank. Daarentegen is er ook een negatieve BKR notering die het moeilijk maakt om een persoonlijke lening aan te vragen.

Een negatieve BKR notering wil namelijk zeggen dat je bij vorige leningen niet tijdig of zelfs helemaal niet hebt betaald. De eerste keer dat je niet op tijd betaald worden er een aantal waarschuwingen verstuurd, zodat je nog de kans krijgt om te betalen zonder negatieve BKR registratie. Kortom, de BKR toetsing wordt bij iedere lening boven de €250,- uitgevoerd, maar met een normale BKR notering kun je wel geld lenen. Meer lezen over krediet lenen zonder BKR registratie? Druk dan op de link.

Lenen van 15.000 euro, waar kan ik het voor gebruiken?

Ga je 15.000 euro lenen, dan is het slim om van te voren na te gaan waar je het voor wilt gaan gebruiken, zodat je een passende lening kunt vinden. Wil je de lening gebruiken voor een verbouwing aan het huis of voor een auto of boot? Dan is het verstandig om te kijken naar welke lening het beste past bij het leendoel.

In geval van een verbouwing aan het huis kan het verstandig zijn om te kiezen voor bijvoorbeeld een persoonlijke lening die fiscaal aftrekbaar is. Bovendien is het mogelijk om korting te ontvangen op de rente van de lening als je tegelijkertijd ook een hypotheek hebt, doe hier daarom goed onderzoek naar.

Wil je 15.000 euro lenen voor bijvoorbeeld een boot of auto? Dan is het belangrijk om vooral te kijken naar de looptijd van de lening. Dit komt mede doordat je een voertuig (in de meeste gevallen) minder lang kunt gebruiken dan bijvoorbeeld een huis. Het is daarom zonde als je een lening afsluit voor 15 jaar, terwijl je het voertuig na 10 jaar niet meer gebruikt. Je betaalt dan nog 5 jaar door voor een lening, waarbij het voertuig niet meer in gebruik is. Let dus altijd goed op als je geld gaat lenen voor een auto of boot.

Wat kost 15.000 euro lenen?

De kosten voor het lenen van 15.000 euro verschilt per bank en kredietverstrekker. Daarom is het raadzaam om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Hier kun je verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken per bedrag, zodat je precies kunt zien wat de minimale en maximale looptijd is met daarbij het rentepercentage per lening.

Daarnaast is het slim om de voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers zorgvuldig met elkaar te vergelijken, omdat iedere kredietverstrekker verschillende voorwaarden hanteert. Hierdoor weet je namelijk precies waar je aan begint en hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachtse kosten. Bovendien vind je door het vergelijken niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste lening die aansluit op jouw persoonlijke wensen en leendoel.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: sep 12, 2022 @ 19:12

Wellicht vind je dit ook interessant