Geld lenen voor auto verstandig in 2020? | Alle mogelijkheden op een rijtje!

Geld lenen auto: kies een slimme lening

Goedkoop geld lenen voor auto, dat is iets wat veel mensen willen. Geld lenen voor auto hoeft dan ook niet veel geld te kosten wanneer je de juiste verstrekker vindt. Geld lenen kost altijd geld, maar bij de ene geldverstrekker betaal je meer rente dan bij de ander. Is geld lenen voor auto verstandig?

Je kunt hier veel baat bij hebben wanneer je jouw auto hard nodig hebt. Maar kies wel voor een slimme lening: een auto verliest zijn waarde en dat betekent dat je na een aantal jaar wellicht nog een auto afbetaalt die het leenbedrag niet meer waard is.

Geld voor auto lenen kan om diverse redenen

Geld lenen voor een auto, waarom zou je dit doen? Wellicht is je huidige auto niet goed meer en wil je graag een nieuwe en goede auto kopen. Dit kost je veel geld en niet iedereen heeft dit direct klaar liggen.

Vooral als je jouw auto dagelijks gebruikt is het belangrijk dat er zo snel mogelijk vervanging komt van je huidige auto. Daarom heb je de mogelijkheid om geld te lenen voor je auto.

Deze zogenaamde autofinanciering is een persoonlijke lening, wat betekent dat de hele lening in een keer wordt uitgekeerd. Je kunt hierdoor direct een nieuwe auto aanschaffen. Met de kredietverstrekker spreek je een looptijd en een rente af. Gedurende de looptijd betaal je een deel aan aflossing en daarnaast ook het rentepercentage.

Is geld lenen voor auto verstandig?

Voordat je een lening afsluit voor je auto is het belangrijk om naar een aantal punten te kijken. Wanneer je auto onmisbaar is en je geen geld hebt om een nieuwe auto te kopen is een lening een ideale oplossing. Om ervoor te zorgen dat je zo verantwoord mogelijk gaat lenen vind je hier een aantal tips:

 • Leen alleen geld dat je nodig hebt: de waarde van een auto daalt snel en dat betekent dat geld lenen voor een auto vooral een goede oplossing is als je auto onmisbaar is. Leen daarom nooit meer dan dat je nodig hebt.
 • Kies voor een goede verzekering: krijg je een ongeluk met je nieuwe auto terwijl de lening nog loopt? Dan is het wel zo prettig om een goede autoverzekering te hebben.
 • Vergelijk rentes: je vindt een goede lening door diverse geldverstrekkers met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen bij Spaarbuidel.

Hoeveel mensen lenen geld voor auto?

Het komt regelmatig voor dat er geld wordt geleend voor het aanschaffen van een auto. Hoeveel mensen lenen geld voor auto? De meeste mensen maken bijna dagelijks gebruik van hun auto; ze rijden ermee naar hun werk of hebben om andere redenen een auto nodig.

Daarnaast zijn er genoeg mensen die geen geld klaar hebben liggen wanneer er onverhoopt iets met hun huidige auto gebeurt. Dit betekent dat het geregeld voorkomt dat een autofinanciering wordt aangevraagd bij een bank of andere kredietverstrekker.

Het is wel belangrijk om altijd goed te letten op de kosten en het rentepercentage zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Geld lenen voor auto zonder BKR toetsing

Geld lenen voor auto zonder BKR toetsing, is dit mogelijk? In vrijwel alle gevallen wordt gecontroleerd of je BKR geregistreerd bent. Wanneer er sprake is van een negatieve BKR registratie, bijvoorbeeld omdat je eerdere leningen nog niet hebt afbetaald, is het mogelijk dat de lening voor je auto geweigerd wordt.

Er zijn kredietverstrekkers die je geen geld lenen voor je auto vanwege een negatieve BKR registratie. Je kunt in dit geval het beste contact opnemen met je bank voor een persoonlijke lening. Je bank kent je financiële situatie het beste en samen kunnen jullie wellicht tot een overeenkomst komen.

  Geld lenen auto? Goedkoop geld lenen voor auto is mogelijk!

  Geld lenen voor auto, hoe gaat dit precies in zijn werk? Het is betrekkelijk eenvoudig om geld te lenen voor je auto.  Er zijn een aantal stappen die bij de meeste kredietverstrekkers hetzelfde zijn:

  1. Maak eerst een berekening van het bedrag wat je nodig hebt en hoeveel je wilt lenen
  2. Vergelijk verschillende aanbieders op Spaarbuidel om zeker te zijn van een goede keuze
  3. Stuur je aanvraag naar de geldverstrekker naar keuze
  4. De geldverstrekker doet je een aanbod; ben je daar tevreden over? Dan upload je je gegevens om zo de aanvraag af te ronden
  5. Binnen enkele dagen nadat je gegevens zijn ontvangen en goedgekeurd ontvang je het afgesproken bedrag.

  Geld lenen voor auto: voor- en nadelen

  Is geld lenen voor auto verstandig?  Wanneer je een auto (en dus het geld) hard nodig hebt zul je veel baat hebben bij het afsluiten van een lening. Geld voor auto lenen heeft voor- en nadelen:

  1. Je krijgt het geld direct op je rekening: het kost vrij weinig tijd om een lening af te sluiten en bij goedkeuring krijg je het geld direct
  2. Je kunt een auto kopen: een belangrijk voordeel is dat je met het geld kan kopen wat je nodig hebt; een auto.
  3. Het maandelijkse aflosbedrag staat vast: je spreekt met de bank een vast bedrag af waardoor je weet waar je aan toe bent.
  4. Je hebt veel mogelijkheden: er zijn tal van geldverstrekkers die je kunt vergelijken op Spaarbuidel

  Geld voor auto lenen, wat zijn de nadelen?

  • Je hebt te maken met een rentepercentage waardoor je maandelijks meer moet aflossen
  • Bij een ongeluk met een onverzekerde auto terwijl de lening nog loopt kunnen de kosten hoog oplopen
  • De waarde van je auto daalt ieder jaar en dat betekent dat een lening niet altijd een goede investering is.

  Geld lenen auto: belangrijke overweging

  Geld lenen auto: het is belangrijk om de voor- en nadelen van een lening voor een auto te overwegen. Ga ook na bij vrienden, familie of kennissen. Hoeveel mensen lenen geld voor auto? Dit kan wellicht voor jou ook een reden zijn om toch voor een lening te kiezen. Geld lenen voor je auto is een keuze die je moet maken wanneer je hier helemaal achter staat.

  Goedkoop geld lenen voor auto? Vergelijk de aanbieders

  Goedkoop geld lenen voor je auto? Dat is goed mogelijk mits je de aanbieders van leningen online vergelijkt. Dit kun je doen bij Spaarbuidel. Hier vind je diverse geldverstrekkers en kun je er zeker van zijn dat je een goede deal vindt.

  Geld lenen voor auto zonder bkr toetsing is dus ook goed mogelijk. Geld lenen auto? Let op het rentepercentage maar houdt ook in gedachten hoeveel geld je maandelijks af wilt lossen, zodat je weet waar je aan toe bent. Geld lenen voor auto kan enorm handig zijn wanneer je dit goed aanpakt!

  Direct geld lenen voor een auto

  Waardering

  ★★★★★ 

  9.0 / 10

  Maximale lening

  Tot € 75.000,-

  Eisen

  • Minimaal 18 jaar
  • Minimaal € 5.000,-
  • BKR toetsing

  Rente

  Vanaf 3,6%

  € 550,- gemiddelde besparing per klant

  Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!

  Expert in leningen en doorlopend krediet

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.7 / 10

  Maximale lening

  Tot € 150.000,-

  Eisen

  • Minimaal 18 jaar
  • BKR toetsing

  Rente

  Vanaf 3,9%

  Persoonlijke lening & doorlopend krediet

  Beoordeeld met een 4.8 uit 5 door eigen klanten

  Volledig verantwoord lenen

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.4 / 10

  Maximale lening

  Tot € 50.000,-

  Eisen

  • Minimaal 18 jaar
  • BKR toetsing

  Rente

  Vanaf 5,8%

  Persoonlijke lening & doorlopend krediet

  Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten

  Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening

  Waardering

  ★★★★★ 

  8.2 / 10

  Maximale lening

  Meer dan €100.000,-

  Eisen

  • Minimaal 18 jaar
  • Minimaal € 5.000,-
  • BKR toetsing

  Rente

  Vanaf 3,9%

  Binnen enkele uren antwoord op uw aanvraag

  Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd

  Laagste rente in de markt

  Waardering

  ★★★★★ 

  7.9 / 10

  Maximale lening

  Tot € 50.000,-

  Eisen

  • Minimaal 18 jaar
  • BKR toetsing

  Rente

  Vanaf 3,9%

  Binnen 1 werkdag antwoord op aanvraag

  Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten

  Zakelijke en particuliere leningen

  Let op: geld lenen, kost geld. Lening aanvraag vanaf een minimale leeftijd van 18 jaar.