100 euro lenen zonder BKR?

door | aug 29, 2023 | Geld Lenen, Geld lenen zonder BKR | 0 Reacties

Wil jij graag snel 100 euro lenen omdat je net tekort komt aan het einde van de maand? Dan ben je hier aan het juiste adres om een oplossing te vinden. Tegenwoordig kun je namelijk vrij gemakkelijk 100 euro lenen zonder gedoe bij een betrouwbare kredietverstrekker. Lees snel verder om alles te weten te komen en ga direct aan de slag!
N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk mogelijkheden voor geld lenen zonder BKR

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Top 3 mini leningen in Nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

9 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.6 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.2 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

zakelijke lening

100 euro lenen is meer dan geschikt om geldproblemen op korte termijn te vermijden. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is het de ideale oplossing waarmee je een hoop gedoe en veel pech kunt voorkomen. In dit geval zijn we blij dat geld lenen zonder BKR mogelijk is door een minilening aan te vragen, daarbij wordt er niet gekeken naar een BKR registratie en is het nog mogelijk om een klein geldbedrag te lenen.

Snel 100 euro lenen

Maar dit zijn niet de enige situaties. Het einde van de maand is weer bijna in zicht, maar de nodige aankopen moeten nog steeds gedaan worden. Geen stress, met de zekerheid van het aankomende salaris is snel 100 euro lenen zonder BKR controle niets om je druk over te maken.

Op deze pagina kom je naast het vergelijken van het huidige aanbod achter alle belangrijke informatie die je nodig hebt om een lening aanvragen soepel te laten verlopen. Op zoek naar een andere soorten officiële leningen? Bekijk dan de zakelijke lening, persoonlijke lening of het doorlopend krediet.

Wie kan er 100 euro lenen direct regelen?

Snel 100 euro lenen met spoed, het is makkelijker dan ooit. Zo kun je terecht bij de aanbieder Saldodipje. Deze partij werkt niet volgens het systeem van BKR waardoor de toegankelijkheid in grote mate toeneemt. Vrijwel iedereen wordt geaccepteerd, zonder het overleggen van bergen papierwerk.

Heb je bijvoorbeeld een kleine voorschot nodig op je aankomende salaris of heb je een aantal onverwachte uitgaven te verduren gekregen. Geen paniek, kies je leenbedrag en betalingstermijn om probleemoplossend te werk te gaan, stressen is niet meer nodig. Jij weet direct waar je aan toe bent!

Mini-leningPersoonlijke lening
BKR toetsing?NeeJa
Min. leenbedrag€100,-€2.000,-
Max. leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Min. looptijd30 dagen3 jaar
Max. looptijd4 maanden10 jaar
VerwerkingstijdBinnen 24 uur7 – 60 dagen

Kun je zonder BKR toetsing 100 euro lenen?

Ja, de minilening van 100 euro werkt hetzelfde als alle andere varianten tot 2500 euro. Het bedrag dat je wil lenen staat binnen 24 uur op je rekening zodat je er direct gebruik van kunt maken. Dat is voor veel mensen die snel geld nodig hebben een geweldige oplossing. Vraag er direct eentje aan, binnen 3 minuten is het geregeld en kun je snel 100 euro lenen zonder BKR toetsing.

Hoe werkt 100 euro lenen?

De 100 euro minilening is eenvoudig aan te vragen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag zo makkelijk en tijdsefficiënt ingericht, je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar. Zoals we al meerdere keren hebben herhaald is 100 euro lenen zonder BKR toetsing nog nooit zo makkelijk geweest.

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker
 3. Vul je gegevens in
 4. Lever de nodige documenten aan
 5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk direct of de 100 euro minilening iets voor jou is door middel van onze vergelijker!

Wanneer een klein bedrag online lenen?

Er zijn meerdere momenten waarin geld lenen 100 euro. De meest voorkomende willen we graag met je bespreken. Je besluit al gemaakt? Kijk dan even in onze vergelijker naar het aanbod waarbij 100 euro lenen spoed geen enkel probleem is.

 • Tijdelijke aanbiedingen, de vijand van veel consumenten. Je hebt een mooie laptop of televisie gevonden welke met maar liefst 40% is afgeprijsd, niet voor 2 weken, maar voor 2 dagen. Helaas staat je maandelijkse budget het niet meer toe, maar je hebt simpelweg nog maar een aantal luttele tientjes nodig.
 • Verjaardag van een geliefde, familielid of vriend vergeten en heb jij een geweldig cadeau van ze gekregen? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies voor zekerheid en heb wat extra’s achter de hand. Voorgangers kozen in deze situatie vaak voor 100 euro lenen zonder BKR toetsing . Je hebt geen last van tijdrovende kredietchecks en het geld binnen 24 uur op je rekening.

Controle en garantstelling

Als je de lening hebt aangevraagd worden er een aantal gegevens gevraagd, je zult deze moet aanleveren in combinatie met wat documenten. Op die manier kun je bewijzen wie je bent, en dat je de lening van 100 euro netjes kunt terugbetalen in 30 dagen.

Daarnaast heb je een zogenoemde persoonlijke garantsteller nodig, daardoor kan de geldverstrekker een extra veiligheid inbouwen zodat het bedrag gedekt is door een derde persoon.

Ook kun je kiezen voor een externe garantsteller die door de kredietverstrekker geboden wordt, dit is alleen wel een stuk prijziger dan je eigen externe garantsteller aanleveren.

Kosten van een snelle lening

Het lenen van geld is natuurlijk niet volledig zonder kosten en hier zal je dan ook zeker rekening mee moeten houden. Wil je direct 100 euro lenen? Ga dan uit van een looptijd van maximaal 30 dagen.

Zorg er dan ook voor dat je het geleende bedrag kunt inlossen binnen de afgesproken termijn. De kosten kunnen namelijk drastisch stijgen wanneer dit niet het geval is. We leggen het je hieronder uit:

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €100,49 ligt. Kortom, je betaald €0,49 over een termijn van 30 dagen. Dat komt neer op een kleine € 0,2 cent per dag. In dit geval betaal je terug in 1 termijn met een bedrag van €100,- per maand.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanleveren. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verhogen.

Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dergelijke zaken zo snel als mogelijk te regelen (dit klinkt als papierwerk in de oren, maar in vergelijking met reguliere verstrekkers, stelt dit weinig tot niets voor).

Leenbedrag€100,-
Looptijd1 maand
Rentevergoeding€0,49,-
Jaarlijks kostenpercentage (JKP)9.38%
AanbiedersSaldodipje
BKR toetsingNee

Geld op tijd aflossen

Goed om te weten is dat we het bij dit soort leningen over een relatief korte looptijd spreken. De gehele insteek van 100 euro lenen is dat je het bedrag binnen aanzienbare tijd kunt terugbetalen aan de kredietverstrekker.

Bij Saldodipje kun je kiezen uit 30, 42, 60 of 122 dagen om terug te betalen. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de rente kosten.

Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker gebruik gemaakt van deze oplossing? Wanneer je enig vertrouwen hebt opgebouwd kan de kredietverlener wat coulanter zijn met betrekking tot de looptijd.

Voorwaarden voor 100 euro lenen

Als je geld lenen 100 euro goed wil regelen zonder gedoe, dan is het wel verstandig om eerst even te kijken naar alle voorwaarden die gelden. Er wordt misschien niet streng gekeken naar je BKR registratie, maar dat betekent niet dat je zomaar even 100 euro kunt lenen. Je moet voldoen aan de volgende voorwaarden om snel 100 euro lenen zonder papierwerk mogelijk te maken:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlands rekeningnummer op je eigen naam

Het is het ook belangrijk dat je een maandelijks inkomen hebt, zodat je in staat bent het leenbedrag en de rente terug te betalen aan de kredietverstrekker. Er is een reden dat je geen BKR check wil doorlopen, zorg er altijd voor dat je verantwoord leent en omzeil je negatieve BKR registratie niet om nog dieper in de schulden terecht te komen.

100 euro lenen binnen 10 min

100 euro lenen binnen 10 min. We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Het is vandaag de dag allemaal mogelijk. Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur.

Een groot voordeel is dat er geen BKR toetsing wordt gedaan door het Bureau Krediet Registratie zoals bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet wel het geval is.

Een groot verschil met reguliere verstrekkers, waarbij je minimaal een week kwijt bent aan zaken waar jij als klant niets mee te maken wil hebben. Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. 100 euro lenen zonder papierwerk, een ander groot voordeel van Saldodipje.

Kan ik eventueel ook meer lenen?

Naast het lenen van 100 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder te lenen bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd ten eerste rekening met een maximale looptijd. Daarnaast is het maximaal te lenen bedrag niet onbelangrijk. De hoogte van het geleende bedrag kan bij de eerste aanvraag ook verschillen.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

Naast het waarborgen van de veiligheid van de klant wil de kredietverstrekker ook enige zekerheid hebben over de terugbetaling. Voldoe je aan de voorwaarden en heb je laten zien dat je alles op tijd terug betaalt dan is vrijwel alles mogelijk. Goed om te weten is dat je tot maximaal €2.500 kunt lenen bij Saldodipje. Eerst meer weten over deze aanbieder? Lees dan over ervaringen bij Saldodipje.

Nog een andere lening lopen?

Heb je een negatieve BKR registratie of heb je andere leningen lopen die je nog moet terugbetalen? Geen zorgen, je kunt alsnog 100 euro lenen direct regelen door een minilening af te sluiten naast deze andere leningen omdat er geen BKR toetsing wordt gedaan.

Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat op tijd terugbetalen geen probleem is, de bijkomende kosten liggen bij een minilening namelijk wel een stuk hoger als je niet op tijd kunt terugbetalen.

Beste opties onder de verschillende kredietverstrekkers

Op dit moment heb je in Nederland nog maar een optie om te beginnen met snel 100 euro lenen zonder BKR toetsing, op dit moment kun je voor kleine leningen alleen nog maar terecht bij Saldodipje na het vertrek van Ferratum.

 • Gelukkig is dat geen enkel probleem omdat Saldodipje al jarenlang gespecialiseerd is in het verstrekken van een minilening. Omdat het om lage bedragen gaat hoeft deze kredietverstrekker niet te kijken naar een negatieve BKR registratie en kunnen ze werken met een externe garantstelling om risico’s af te dekken.
 • De maximale looptijd van een minilening is echter wel kort, veel korter dan bij andere geldverstrekkers het geval is. Zo moet je binnen minimaal 30 dagen het geleende geld terugbetalen.

Bij dit soort financiële producten zijn de totale kosten relatief laag, maar betaal je vooral extra bij als je de leningen te laat terugbetaalt, let daar dus goed op als je een flitslening aanvraagt!

Meest gestelde vragen

Misschien heb je nog een aantal vragen over een 100 euro krediet, dat kunnen we ons wel voorstellen, ook al hopen we al je vragen al beantwoord te hebben in deze gids. Om je een overzicht te geven hebben we de belangrijkste vragen nog eens op een rijtje gezet:

Waar kan ik snel 100 euro lenen?

In Nederland is er op dit moment 1 partij waar je terecht kunt, dat is Saldodipje. Deze kredietverstrekker is inmiddels behoorlijk ervaren met het verstrekken de zogenoemde minilening en geeft je de mogelijkheid om kleine geldbedragen te lenen met een korte looptijd.

Wie kan er 100 euro lenen?

Iedereen vanaf 18 jaar kan 100 euro lenen bij een geldverstrekker. Het maakt dus niet uit als je een student bent, werkt of niet werkt, jij kan gewoon terecht bij een kredietverstrekker. Het is vervolgens aan de verstrekker, zoals Saldodipje, of zij besluiten jou de 100 euro te lenen.

Wat is een alternatief voor een lening van 100 euro?

Naast de mini lening is het een mogelijkheid om je vrienden en/of familie aan te spreken. Het is een relatief snelle oplossing en kost minder geld, mede doordat het rentepercentage bij een dergelijke constructie wat lager ligt. Kun je in goed overleg aantonen dat de geleende 100 euro voor een goede reden nodig hebt en je deze ook daadwerkelijk kunt terugbetalen, zullen de meesten het geen probleem vinden om dit bedrag aan je uit te lenen.
Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 29, 2023 @ 21:41

Tot €500,- | 30 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,6/5

Tot €1000,- | 45 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Tot €2500,- | 62 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5