[rank_math_breadcrumb]

Krediet Groep Nederland | Welke leningen zijn er allemaal & wat is de aanvraagprocedure? | Lees nu alle informatie!

door | jun 20, 2022 | Geld Lenen, Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Krediet Groep Nederland is een kredietverstrekker die als sinds 1999 actief is en al meer dan tienduizenden consumenten heeft geholpen met een lening. Zo behandelen zij iedere aanvraag met zorg en stellen zij het klantenbelang voorop. Hierdoor vindt je altijd een passende lening en hoef jij je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Het […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Krediet Groep Nederland is een kredietverstrekker die als sinds 1999 actief is en al meer dan tienduizenden consumenten heeft geholpen met een lening. Zo behandelen zij iedere aanvraag met zorg en stellen zij het klantenbelang voorop.

Hierdoor vindt je altijd een passende lening en hoef jij je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Het aanvragen van een offerte is namelijk gratis en vrijblijvend. Bovendien kun je deze aanvraag makkelijk en snel online doen.

Vervolgens wordt de aanvraag zo snel mogelijk beoordeeld en weet je meteen hoeveel geld je kunt lenen. Verder gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over ervaringen, voordelen en aanvraagprocedure van Krediet Groep Nederland.

Krediet Groep Nederland, welke lening kies je?

Krediet Groep Nederland biedt twee verschillende soorten leningen aan. Hierbij heb je de keuze uit een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Het verschil tussen deze twee leningsvormen zit hem vooral in de rente, de looptijd en het op te nemen geldbedrag.

Persoonlijke lening

Zo is een persoonlijke lening een lening met een vaste looptijd, rentepercentage en maandaflossing. Het voordeel van deze leningsvorm is dat je precies weet wat je kwijt bent aan kosten en dat je aan het einde van de looptijd geen restschuld hebt. Daarnaast is er wel nog een klein nadeel verbonden aan een persoonlijke lening, namelijk dat je niet altijd boetevrij kunt aflossen.

Doorlopend krediet

Dan is er ook nog een doorlopend krediet en dit is een leningsvorm die erg flexibel is. Zo is het mogelijk om het afgeloste bedrag weer opnieuw te lenen en betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag.

Handig wanneer je met een verbouwing bezig bent en je te maken krijgt met onverwachtse kosten. Een nadeel van een doorlopend krediet is wel dat de rente variabel is en dus niet iedere maand hetzelfde. Hierdoor weet je niet precies wat je kosten per maand zullen zijn.

De voorwaarden voor een lening bij Krediet Groep Nederland

Wil je graag een lening afsluiten bij Krediet Groep Nederland? Dan zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een lening. Wij hebben ze daarom hieronder alvast voor jou op een rijtje gezet.

 • Je wilt een lening van minimaal €5.000, een minilening is dus niet beschikbaar.
 • Je inkomen is hoog genoeg om de lening te kunnen betalen
 • Je inkomen bestaat niet uit een bijstand- of werkeloosheidsuitkering
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt geen negatieve BKR coderingen.

Dit zijn een aantal voorwaarden waar je rekening mee dient te houden bij het aanvragen van een lening bij Krediet Groep Nederland. Wil je de voorwaarden van andere aanbieders vergelijken? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina.

De aanvraagprocedure bij Krediet Groep Nederland

Het is erg eenvoudig om bij Krediet Groep Nederland een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan te vragen. Dit doe je namelijk aan de hand van een aantal simpele stappen. Zo vul je een aantal gegevens in op het aanvraagformulier, waarbij je ook nog gratis advies krijgt.

Zodra je alles hebt ingevuld stuur je het aanvraagformulier op. Vervolgens wordt de aanvraag binnen enkele uren beoordeelt. Zo weet je bijna direct wat de mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent. Wordt er akkoord gegeven? Dan wordt er contact opgenomen om alles even te bespreken en eventueel advies te krijgen voor een beter aanbod.

Gaat Krediet Groep Nederland akkoord? Dan ontvang je een offerte die tevens gratis en vrijblijvend is. In de mailbox ontvang je het aanbod en een lijst met benodigde documenten.

Ga je zelf ook akkoord met het aanbod? Dan onderteken je de offerte en stuur je deze terug met de benodigde documenten. Daarna zal het geld zo spoedig mogelijk vrijkomen en kun je het gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing, auto of andere investering. Klinkt dit interessant? Lees dan nu meer over geld lenen voor een auto!

De belangrijkste voordelen van Krediet Groep Nederland

Er zijn een aantal verschillende voordelen verbonden aan een lening bij Krediet Groep Nederland. Daarom hebben wij hieronder een aantal van de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet.

 • Een maximale looptijd van 180 maanden
 • Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen
 • Krijg gratis advies voor een passende lening
 • Lage rente vanaf 3,9%
 • Betrouwbare kredietverstrekker met veel kennis
 • Mogelijk om je dure lening gratis over te sluiten
 • Bepaal zelf de hoogte van de lening

Zoals je ziet zijn er veel voordelen verbonden aan een lening bij Krediet Groep Nederland. Daarom is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze kredietverstrekker als je op zoek bent naar een lening op maat.

Wat zijn de Krediet Groep Nederland ervaringen?

De klanten van Krediet Groep Nederland zijn erg positief over de service en mogelijkheden bij deze kredietverstrekker. Zo zijn er namelijk meerdere reviews te vinden die doorgaans hetzelfde vinden van reactietijd en de het advies op maat.

Een van deze reviews luidt namelijk als volgt: “Lening aangevraagd, alles binnen 48 uur prima geregeld. Verliep allemaal prima, aanleveren via een app en snelle communicatie. Ik schrok van de eerdere review op deze website maar moet zeggen dat mijn ervaring beter klopt met de berichten op advieskeuze.” Aldus een klant die gebruik heeft gemaakt van de diensten en service van Krediet Groep Nederland.

Benieuwd naar wat andere kredietverstrekkers te bieden hebben? Neem dan een kijkje in de vergelijker op deze pagina om erachter te komen welke aanbieder van persoonlijke leningen en/of doorlopende kredieten het beste bij jou past. Vergelijk hierbij de rente, maximale lening en maximale looptijd, zodat je precies weet welke kredietverstrekker het beste aansluit op jouw persoonlijke eisen.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 21, 2022 @ 21:19

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen