[rank_math_breadcrumb]

Santander review: Lees alles over mogelijkheden & welke leningen er precies zijn!

door | jun 16, 2022 | Geld Lenen, Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Ben jij op zoek naar een persoonlijke lening? Dan is het raadzaam om de informatie op deze pagina zorgvuldig door te nemen. We bespreken op deze pagina namelijk alle mogelijkheden en voordelen van een Santander persoonlijke lening of doorlopend krediet. Zo kun je al een lening afsluiten vanaf 1500 euro en weet je zeker dat […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Ben jij op zoek naar een persoonlijke lening? Dan is het raadzaam om de informatie op deze pagina zorgvuldig door te nemen. We bespreken op deze pagina namelijk alle mogelijkheden en voordelen van een Santander persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Zo kun je al een lening afsluiten vanaf 1500 euro en weet je zeker dat je goed zit, omdat Santander een betrouwbare bank is.

Het is namelijk de grootste online bank van de EU met meer dan 200.000 medewerkers en maar liefst 125 miljoen klanten. De focus van deze bank ligt vooral op het verstrekken van leningen aan consumenten en dit doen ze al sinds 1857.

Lening bij Santander, welke leningen zijn er?

Als je geld wilt lenen bij Santander heb je de keuze uit twee verschillende soorten leningen, namelijk een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bij persoonlijke leningen krijg je het geleende bedrag op je rekening gestort om het vervolgens te gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing of verduurzaming van je woning.

Misschien ook interessant voor jou: geld lenen voor een verbouwing een verstandig plan?

Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van geld lenen. Dit kan handig zijn wanneer je niet precies weet hoeveel een verbouwing of iets dergelijks gaat kosten. Bedragen die al zijn afgelost zou je weer terug kunnen lenen tot aan een bepaald kredietlimiet als dit nodig is. Hieronder vertellen we jou meer over de twee verschillende leningsvormen bij Santander.

Santander persoonlijke lening

Met de Santander persoonlijke lening ontvang je een geld bedrag op je rekening die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing. Je betaalt natuurlijk wel bij Santander rente over dit geleend bedrag, maar deze variëren per lening. Voor een persoonlijke lening van Santander is het noodzakelijk dat je tussen 18 en de 65 jaar oud bent. Daarnaast wordt er een BKR toetsing bij het BKR in Tiel uitgevoerd en is het niet mogelijk om vroegtijdig af te lossen zonder boete. Van lenen zonder BKR registratie is dus geen sprake. Hieronder een overzicht van de leningen en bijbehorende rentes:

Bedrag lening: Looptijd: Rente (%):
€2.500,- 72 maanden 11,90
€5.000,- 120 maanden 9,90
€12.000,- 120 maanden 8,70
€25.000,- 120 maanden 8,70
€37.500,- 120 maanden 8,70

Doorlopend krediet Santander

Het doorlopend krediet Santander kan een goede optie wanneer je niet precies weet hoeveel iets precies gaat kosten. Zo is het mogelijk om afgeloste bedragen weer terug te lenen tot een afgesproken kredietlimiet. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je tussen de 18 en 73 jaar oud bent.

Daarnaast is de betaalkaart met doorlopende kredieten wereldwijd bruikbaar en is het mogelijk om vroegtijdig af te lossen zonder boete. De toetsing wordt bij deze lening gehouden door het BKR in Tiel, zodat zij kunnen zien of je het afgesproken krediet kunt terugbetalen. Hieronder een overzicht met de verschillende Santander kredieten en de bijbehorende looptijden en rentes:

Kredietlimiet: Looptijd: Rente (%):
€1.500,- 95 maanden 10,10
€2.500,- 95 maanden 10,10
€5.000,- 91 maanden 9,10
€7.500,- 89 maanden 8,70
€10.000,- 89 maanden 8,70

Santander aflossen, wat zijn de mogelijkheden?

Wil je bij Santander eerder aflossen dan is afgesproken? Dan is het mogelijk om een verzoek in te dienen voor een extra aflossing. Hiervoor is het noodzakelijk dat je contact opneemt met Santander en duidelijk vermeld dat je een verzoek wilt indienen voor een extra aflossing of extra aflossing slottermijn.

Vervolgens vermeld je ook jouw contractnummer, naam, postcode en huisnummer, zodat Santander precies weet om welke lening het gaat. Het bedrag is daarna over te maken via je het rekeningnummer van de incasso en het verzoek wordt dan zo snel mogelijk afgehandeld en verwerkt.

Geldzaken regelen via ‘Mijn Santander’

Zodra je een lening of doorlopend krediet hebt afgesloten bij Santander is het mogelijk om alle geldzaken eenvoudig te regelen via ‘Mijn Santander’. Dit doe je namelijk via de site door in te loggen op je account en vervolgens naar ‘Mijn Rekening’ te gaan. Hier staat namelijk een overzicht van de openstaande lening en wanneer je dient af te lossen.

Zo krijg je een goed beeld van al je kosten en aflossingen die bij elkaar worden gebracht in één handig overzicht. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van een handige app voor al je geldzaken bij Santander. Heb je een doorlopend krediet afgesloten? Dan kun je bedragen heel gemakkelijk overboeken naar je betaal rekening.

Dit doe je Via ‘Mijn Rekening’ waar je ook duidelijk kunt zien wat je uitgaven zijn en en welke geldopnames je hebt gedaan met de Santander Maestro kaart. Bovendien pas je jouw persoonlijke gegevens ook aan via de app. Hierdoor is Santander altijd op de hoogte van eventuele veranderingen.

Santander contact Nederland, hoe kan ik ze bereiken?

Heb je vragen over een bepaalde lening en wil je persoonlijk worden geholpen? Dan kun je bijvoorbeeld Santander bellen om duidelijkheid te krijgen over een bepaald lening.

Santander contact telefoon vindt je terug op de site van Santander. Het contact Santander is ook handig wanneer je een wijziging in je persoonlijke situatie moet doorgeven. Dit kun je ook eenvoudig doen door een mail te sturen naar Santander.

Santander zakelijke lening, kan dat?

Het is mogelijk om een zakelijk lening af te sluiten bij Santander. Dit kan wel alleen als het gaat om het financieren van een bedrijfswagen. Zo is het niet mogelijk om een lening of krediet af te sluiten als investering van je bedrijf.

Bij deze zakelijke lening is het mogelijk om vroegtijdig af te lossen, maar hier worden wel een aantal kosten voor in rekening gebracht. Zo betaal je alle openstaande termijnen inclusief bijbehorende rentes en betaal je ook eventueel een slottermijn.

Santander ervaringen, wat vinden klanten?

Als we gaan kijken naar verschillende Santander reviews zijn deze over het algemeen zeer positief. Dit blijkt namelijk uit verschillende reviews van klanten. Hierbij zijn de klanten die financieel gezond zijn en weinig vragen hebben wel wat positiever dan klanten met veel vragen.

Sommige ervaren namelijk dat de klantenservice soms wat traag is. Het is daarom verstandig om alle vragen in één keer te stellen tijdens het aanvragen van de lening.

Wij hebben alvast een Santander review gezocht, zodat je een beeld krijgt van de ervaringen: “Onze eerste ervaring was al bijzonder goed. Ook deze keer weer prima service door zeer kundige en meedenkende medewerkster (adviseur). Alles prima geregeld.” Aldus een klant van Santander.

De belangrijkste voordelen van Santander

Kies je voor een lening bij Santander? Dan zitten daar een aantal voordelen aan verbonden. We hebben er op deze pagina al een aantal benoemd, maar om het jou makkelijk te maken hebben we ze hier voor jou op een rijtje gezet. Zo zie je precies wat de voordelen zijn van geld lenen bij Santander en waarom het verstandig zou kunnen zijn om voor de bank te kiezen.

  • Je wordt altijd persoonlijk geholpen met al je vragen
  • Ontvang een lening op maat
  • Santander is de grootste bank van de EU
  • Maar liefst 125 miljoen tevreden klanten
  • Lening is simpel en snel online aan te vragen
  • 24/7 bereikbaar
  • Ontvang het geld binnen 1 à 2 werkdagen op je rekening

Dit zijn een aantal voordelen war je gebruik van kunt maken.

Santander opzeggen brief, wat moet ik precies doen?

Je kunt een Santander rekening opzeggen op iedere gewenst moment. Gaat het hierbij om een lening of doorlopend krediet? Dan is het van belang dat je de openstaande termijnen inclusief rente aflost. Voor een persoonlijke lening geldt wel dat je en boete betaalt voor het vroegtijdig aflossen van de schuld.

Dit doe je simpelweg door een brief met handtekening op te sturen naar de afdeling klantenservice van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Vervolgens wordt jou aanvraag zo spoedig mogelijk behandelt en verwerkt. Zijn er bijkomende kosten? Dan is het van belang dat je deze op tijd betaald.

Als je op zoek bent naar een andere kredietverstrekker, dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Hier kun je namelijk eenvoudig en snel verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken en kijken welke in jouw situatie het goedkoopste is.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 22, 2022 @ 14:25

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen