[rank_math_breadcrumb]

KredietSpotter, wat moet je er allemaal over weten & bekijk hoe de aanvraagprocedure loopt! | Alles van A-Z op een rijtje!

door | jun 19, 2022 | Geld Lenen, Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Heb je geld nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing? Dan is het mogelijk om bij KredietSpotter een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan te vragen. Het is namelijk niet perse nodig om jaren te sparen voor een nieuwe auto, verbouwing of andere investering. Vooral niet als je geld kunt lenen tegen een schappelijke rente. Hierdoor wordt […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Heb je geld nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing? Dan is het mogelijk om bij KredietSpotter een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan te vragen. Het is namelijk niet perse nodig om jaren te sparen voor een nieuwe auto, verbouwing of andere investering.

Vooral niet als je geld kunt lenen tegen een schappelijke rente. Hierdoor wordt het mogelijk om direct te beginnen aan de verbouwing of het aanschaffen van een nieuwe auto.

Verder gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de voordelen, ervaringen en verschillende leningen van KredietSpotter. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn en kun je een goede keuze maken voor een passende lening.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet kiezen?

Kies je voor een lening van Kredietspotter? Dan heb je hierbij de keuze uit twee verschillende soorten leningen, namelijk een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. In dit stuk gaan wij jou precies vertellen wat de verschillen zijn tussen deze twee leenvormen.

Daarnaast vertellen we jou ook iets meer over de voor- en nadelen, zodat je een goede keuze kunt maken. Een persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd, rentepercentage en aflostermijn. Het grote voordeel hiervan is dat je precies weet waar je iedere maand aan toe bent en wanneer de lening volledig is afgelost. Zo blijft er na de looptijd ook geen restschuld over.

Zijn er extra kosten die gemaakt moeten worden? Dan is het een nadeel dat je het afgeloste bedrag niet opnieuw kunt lenen. Ook is boetevrij aflossen niet altijd mogelijk bij een persoonlijke lening. Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van krediet lenen, omdat je het afgeloste bedrag weer opnieuw kunt lenen.

Misschien ook interessant voor jou: kiezen voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Daarnaast betaal je ook alleen rente over het bedrag dat je daadwerkelijk hebt opgenomen. Bij een doorlopend krediet is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen. Toch kan een doorlopend krediet ook nadelig zijn, want de rente zijn variabel en kan per maand verschillen. Zo is de rente de ene maand goedkoper dan de ander. We raden je dan ook altijd aan om persoonlijke leningen te vergelijken, daarbij is het ook verstandig om doorlopende krediet met elkaar te vergelijken. Hierdoor ben je verzekerd van de beste keus!

KredietSpotter BKR toetsing

Het is niet mogelijk om een lening aan te vragen bij KredietSpotter met een negatieve BKR notering. Een negatieve BKR codering krijg je namelijk niet zomaar. Hier moet je het wel erg bont voor hebben gemaakt. Je krijgt dit namelijk alleen als je bij een lening niet op tijd of niet betaalde.

Als je een keer te laat bent met betalen, dan is dat nog geen probleem. Zo ontvang je eerst een aantal herinneringen om alsnog te betalen, maar als je hier niets mee doet dan wordt je op een gegeven moment aangegeven bij het BKR, waardoor het lastig wordt om nog een nieuwe lening af te sluiten.

Daarnaast is er ook nog een normale BKR notering. Heb je een normale BKR notering? Dan is het verstandig om contact op te nemen met KredietSpotter om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe verloopt de aanvraagprocedure?

Een lening aanvragen bij KredietSpotter doe je erg eenvoudig en snel online. Zo vul je als eerst het gewenste leenbedrag in en het leendoel. Vervolgens vul je de gewenste looptijd van de lening in en een aantal persoonlijke gegevens.

Hierbij is het inkomen een belangrijk onderdeel, zodat KredietSpotter kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de lening. Bij KredietSpotter ontvang je uiterlijk binnen 1 werkdag een offerte met de beoordeling.

Zo weet je binnen de kortste keren hoeveel je kunt lenen en wat de bijkomende kosten zullen worden, zoals rente. Bovendien is de aanvraag van een offerte geheel gratis en vrijblijvend.

De belangrijkste voordelen van KredietSpotter

Er zijn een aantal verschillende voordelen aan een lening bij KredietSpotter. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder voor jou op een rijtje gezet. Zo zie jij in één oogopslag waarom het verstandig zou kunnen zijn om voor een lening te kijken bij KredietSpotter.

  • Bepaal zelf de looptijd tot maximaal 10 jaar
  • Kies een bedrag dat je wilt lenen tussen de €5.000 en €50.000
  • Altijd een goede lening: doorlopend krediet of persoonlijke lening
  • Maak gebruik van de gratis en vrijblijvende offerte
  • Met zekerheid en veiligheid geld lenen
  • Lenen tegen een lage rente vanaf 3,6%

Zoals je ziet zijn er veel voordelen verbonden aan een lening van KredietSpotter. Neem daarom gerust een kijkje en vraag direct een online offerte aan.

KredietSpotter ervaringen en reviews

De meeste reviews over KredietSpotter die je op internet kunt vinden zijn positief. In een aantal gevallen gaat er iets niet goed volgens sommige, maar dit heeft heel vaak te maken met hun eigen financiële situatie. Zo zijn de meeste klanten erg tevreden over de voorwaarden en de service van deze kredietverstrekker.

Wij hebben daarom ook alvast een review voor jou uitgezocht, zodat je een beeld krijgt van de klantenwaardering: “Voor iedereen die even krap zit en iets snel moet kopen (voor mij was het de wasmachine) dan is het prima. Goede voorwaarden en snel terugbetaald.” Aldus een klant van KredietSpotter die een persoonlijke lening heeft gehad.

Ben je benieuwd naar de voorwaarden en voordelen van andere kredietverstrekkers? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina om erachter te komen welke kredietverstrekker het beste bij je past. Zo vergelijk eenvoudig de rente, maximale lening en maximale looptijd van verschillende aanbieders en vindt je degene die het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 21, 2022 @ 21:19

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen