200 euro lenen?

door | aug 28, 2023 | Geld Lenen, Geld lenen zonder BKR | 0 Reacties

Wil jij graag 200 euro lenen zonder gedoe? Dat snappen we, gelukkig is het tegenwoordig helemaal niet lastig meer om bij een kredietverstrekker te beginnen met snel 200 euro lenen. We raden je aan om onze gids goed door te lezen, daarna kun je direct aan de slag met een aanvraag!
N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk mogelijkheden voor geld lenen zonder BKR

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Top 3 mini leningen in Nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

9 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.6 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.2 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

zakelijke lening

200 euro lenen kan voor veel mensen de oplossing bieden. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Misschien zit je met onverwachte kosten, of heb je snel geld nodig binnen 24 uur voor bijvoorbeeld een autoreparatie of het aanschaffen van een nieuwe wasmachine.

Waarom snel 200 euro lenen?

Als je net wat geld tekort komt voor je salaris binnen komt, of dat je saldo voorlopig nog niet toereikend is kun je gelukkig een lening aanvragen. Op dit soort momenten is het lenen van 200 euro de ideale oplossing waarmee je een hoop gedoe en veel pech kunt voorkomen. In dit geval zijn we blij dat een lening zonder BKR bestaat.

Er zijn meer redenen waarom het interessant kan zijn. Het einde van de maand is weer bijna in zicht, maar de nodige aankopen moeten nog steeds gedaan worden. Geen stress, met de zekerheid van het aankomende salaris is snel 200 euro lenen zonder BKR notering niets om je druk over te maken. Lees snel verder om er alles over te weten te komen.

Kun je 200 euro lenen zonder BKR?

Ja, de minilening van 200 euro werkt hetzelfde als alle andere varianten tot 2500 euro. Het bedrag dat je wil lenen staat binnen 24 uur op je rekening zodat je er direct gebruik van kunt maken.

Dat is voor veel mensen die snel geld nodig hebben een geweldige oplossing. Vraag er direct eentje aan, binnen 3 minuten is het geregeld en kun je snel 200 euro lenen zonder BKR toetsing. Wil je het geleende bedrag sterk verhogen, en heb je geen negatieve BKR registratie? Dan kun je wellicht beter kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten.

Mini-leningPersoonlijke lening
BKR toetsing?NeeJa
Min. leenbedrag€100,-€2.000,-
Max. leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Min. looptijd30 dagen3 jaar
Max. looptijd4 maanden10 jaar
VerwerkingstijdBinnen 24 uur7 – 60 dagen

Kan ik 200 euro lenen met een flitslening?

Als je 200 euro lenen overweegt door gebruik te maken van een mini lening wordt er geen BKR toetsing gedaan. Vroeger werd dit ook wel een flitskrediet genoemd. Als je deze lening afsluit gelden er een aantal voorwaarden, en moet je bijvoorbeeld een persoonlijke garantsteller regelen om de lenen zonder BKR toetsing rond te maken.

Wat kost een lening afsluiten?

Het lenen van geld is natuurlijk niet volledig zonder kosten en hier zal je dan ook zeker rekening mee moeten houden. Wil je direct een lening aangaan voor een bedrag van 200 euro? Ga dan uit van een looptijd van maximaal 30 dagen om een krediet af te sluiten.

Zorg er dan ook voor dat je het geleende bedrag kunt inlossen binnen dit termijn. De kosten kunnen namelijk drastisch stijgen wanneer dit niet het geval is. We leggen het je even uit

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €200,99 ligt. Kortom, je betaald €0,99 over een termijn van 30 dagen. Dat komt neer op een kleine € 0,03 cent per dag. In dit geval betaal je terug in 1 termijn met een bedrag van €200,99.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanleveren. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verhogen.

Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dit soort zaken zo snel als mogelijk te regelen. Het is natuurlijk niet verstandig om jezelf hoog in de rentekosten te steken als je op het moment al moeite ervaart met het op tijd betalen van jouw rekeningen.

Minilening aanvragen in 4 stappen:

200 euro lenen is eenvoudig te regelen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag zo makkelijk en tijds efficiënt ingericht. Je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar. Lees snel verder om achter de stappen te komen.

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker;
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker;
 3. Vul je gegevens in;
 4. Lever de nodige documenten aan;
 5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening.

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk snel of 200 euro lenen iets voor jou is door middel van onze vergelijker.

Voorwaarden

Als je geld lenen 200 euro goed wil regelen zonder gedoe, dan is het wel verstandig om eerst even te kijken naar alle voorwaarden die gelden. Er wordt misschien niet streng gekeken naar je BKR registratie, maar dat betekent niet dat je zomaar even 200 euro kunt lenen. Je moet voldoen aan de volgende voorwaarden om snel 200 euro lenen zonder papierwerk mogelijk te maken:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlands rekeningnummer op je eigen naam

Controle en garantstelling

Als je 200 euro lenen wil doorzetten of een hoger bedrag lenen overweegt moet je er wel rekening mee houden dat er een aantal gegevens worden opgevraagd in combinatie met wat documenten. Op die manier krijgt de kredietverstrekker inzicht in je maandelijkse inkomen, en is er meer zekerheid voor de geldverstrekker dat je de minilening gaat terugbetalen.

Daarnaast heb je soms een externe garantsteller nodig, die zorgt er voor dat het bedrag van de lening gedekt is door een derde persoon. Ook kun je kiezen voor een garantsteller die door de kredietverstrekker geboden wordt, dit is alleen wel een stuk prijziger dan je eigen externe garantsteller aanleveren.

Snel en zonder gedoe geregeld

Een klein bedrag van 200 euro is vaak geen enkel probleem, sterker nog het is makkelijker dan ooit. Zo kun je terecht bij de aanbieder Saldodipje en heb je binnen 10 minuten het geld op de rekening staan.

Heb je bijvoorbeeld een kleine voorschot nodig op je salaris of heb je een aantal onverwachte uitgaven te verduren gekregen. Geen paniek, kies je leenbedrag en betalingstermijn om probleemoplossend te werk te gaan, stressen is niet meer nodig. Jij weet direct waar je aan toe bent!

200 euro lenen binnen 10 minuten

Graag snel een bedrag op je rekening ontvangen en dit binnen 10 minuten ontvangen, is het mogelijk in Nederland? Zeker! We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten.

Het is vandaag de dag allemaal mogelijk. Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur.

Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. Hierdoor is het mogelijk om zonder bakken aan papierwerk een klein bedrag te lenen.

Waarom & wanneer lenen zonder papierwerk?

Veel mensen zullen er niet snel aan denken om een klein bedrag te lenen, dit doe je pas wanneer je het écht nodig hebt. Niet voor iedereen is het voldoen van maandelijkse rekeningen of het verduren van onverwachte uitgaven een makkelijke klus. Met flinke frustraties tot gevolg in zowel het werk- als privé leven.

Het hebben van een stabiele financiële situatie zorgt voor rust. Een kleine minilening afsluiten kan daarbij goed helpen, mits je dit natuurlijk kan terugbetalen met het salaris of andere inkomsten.

Wellicht heb je het zelf als eens meegemaakt, je komt net tekort met een uitbetaling van het salaris in het vooruitzicht. Nog maar 5 dagen maar het budget is simpelweg op. Het kan daarom een goede oplossing zijn, wel is belangrijk dat je hier verantwoordelijk mee omgaat. Geld lenen kost namelijk geld.

Terugbetalen van het geleende bedrag

Goed om te weten is dat we het bij dit soort leningen over een korte looptijd spreken. De gehele insteek van snel 200 euro lenen met spoed is dat je het bedrag binnen aanzienbare tijd kunt terugbetalen. Echter is de looptijd niet bij iedere kredietaanvraag hetzelfde.

Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker gebruik gemaakt van deze snelle oplossing? Wanneer je enig vertrouwen hebt opgebouwd kan de kredietverlener wat coulanter zijn met betrekking tot de looptijd.

Leenbedrag€200,-
Looptijd1 maand
Rentevergoeding€0,49,-
Jaarlijks kostenpercentage (JKP)9.38%
AanbiedersSaldodipje
BKR toetsingNee

200 euro lenen vandaag: in 30 dagen terugbetalen

200 euro lenen vandaag? Ga uit van een minimale terugbetaal periode van 30 dagen. De maximale looptijd die in sommige gevallen wordt verleent ligt op 62 dagen. Zorg dat je de lening binnen deze termijn volledig aflost inclusief de rente.

Natuurlijk zijn er ook aanbieders die een looptijd hanteren die tussen de minimale en maximale tijd liggen, denk hierbij bijvoorbeeld aan 15 of 20 dagen. Lees altijd goed de voorwaarden om erachter te komen waar je mee te maken hebt!

Kan ik een hoger bedrag lenen?

Naast het lenen van 200 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Let op: maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd rekening met een maximale looptijd die gesteld kan worden. Het maximaal te lenen bedrag bij de eerste aanvraag kan dan ook verschillen. Gemiddeld ligt de hoogte tussen de 600 en 800 euro.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

Naast het waarborgen van de veiligheid van de klant wil de kredietverstrekker ook enige zekerheid hebben over de terugbetaling. Voldoe je aan de voorwaarden en heb je laten zien dat je alles op tijd terug betaald dan is vrijwel alles mogelijk.

Zorg er wel voor dat je alle aanbieders vergelijkt voordat je daadwerkelijk begint met de aanvraag. Profiteer van voordeligere rentes en kies het beste aanbod. Zo gemakkelijk was vergelijken via Spaarbuidel nog nooit!

Is deze lening een goede optie?

Als je kleine bedragen zoals 200 euro gaat lenen alleen maar gebruikt om een rekening of onvoorzien uitgave te financieren is er vaak weinig aan de hand. Stressen om het niet kunnen betalen van een rekening hoeft dus helemaal niet nodig te zijn, zeker niet als je volgende salaris al dicht in de buurt is.

Een financiering met korte looptijd behoort tot de financiële producten die geschikt zijn als tijdelijke overbrugging voor een financiële dip of voor bepaalde uitgaven die je nu net niet verwacht had.

Uiteraard is het ook mogelijk om 200 euro lenen te zien als optie om bepaalde investeringen te financieren, denk daarbij aan een nieuwe laptop of het aanschaffen van een smartphone. Zorg er wel voor dat je de lening terug kunt betalen binnen de afgesproken termijn anders kunnen er extra kosten onstaan bij een minilening.

Meest gestelde vragen

Misschien heb je nog een aantal vragen over een 200 euro krediet, dat kunnen we ons wel voorstellen, ook al hopen we al je vragen al beantwoord te hebben in deze gids. Om je een overzicht te geven hebben we de belangrijkste vragen nog eens op een rijtje gezet:

Waar kan ik 200 euro lenen zonder BKR toetsing?

Wil jij graag 200 euro lenen zonder BKR toetsing? Dan is de minilening van Saldodipje ook een goede oplossing. Je kunt zonder dat er een BKR toetsing nodig is het gewenste leenbedrag op je rekening ontvangen. Houd er wel rekening mee dat je de lening inclusief rente ook binnen korte tijd moet aflossen.

Wat is een alternatief voor een lening van 200 euro?

Naast de mini lening is het een mogelijkheid om je vrienden en/of familie aan te spreken. Het is een relatief snelle oplossing en kost minder geld, mede doordat het rentepercentage bij een dergelijke constructie wat lager ligt. Kun je in goed overleg aantonen dat de geleende 200 euro voor een goede reden nodig hebt en je deze ook daadwerkelijk kunt terugbetalen, zullen de meesten het geen probleem vinden om dit bedrag aan je uit te lenen.

Wie kan er 200 euro lenen?

Iedereen vanaf 18 jaar kan 200 euro lenen bij een geldverstrekker. Het maakt dus niet uit als je een student bent, werkt of niet werkt, jij kan gewoon terecht bij een kredietverstrekker. Het is vervolgens aan de verstrekker, zoals Saldodipje, of zij besluiten jou de 200 euro te lenen.

Waar kan ik snel 200 euro lenen?

Op dit moment kun je in Nederland bij een partij terecht voor 200 euro lenen. De kredietverstrekker die een lening voor deze bedragen mogelijk maakt is Saldodipje. Deze kredietverstrekker is inmiddels behoorlijk ervaren met het verstrekken de zogenoemde minilening en geeft je de mogelijkheid om kleine geldbedragen te lenen met een korte looptijd.
Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 29, 2023 @ 21:42

Tot €500,- | 30 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,6/5

Tot €1000,- | 45 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Tot €2500,- | 62 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5