Starterslening bedrijf

door | jun 20, 2022 | Geld Lenen, Zakelijke lening | 0 Reacties

Als startende onderneming heb je vaak kosten aan verschillende zaken. Je wilt een pand betrekken, inboedel aanschaffen en hebt misschien wel voorraad nodig. Wat je precies nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van de bedrijfsactiviteiten die je wilt gaan uitvoeren. In veel gevallen is het dan prettig om een steuntje in de rug te hebben, waarmee […]

Binnen 24 uur uitbetaald

  • €1.000,- tot €200.000,- lenen
  • Looptijden van 6 tot 18 maanden
  • Geen verborgen kosten of bindingstijd
  • Gratis offerte en 100% vrijblijvend
  • Digitale & snelle aanvraag

OFFERTE AANVRAGEN

★★★★: 4,5/5

N
Zakelijke leningen vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening

Vergelijk zakelijke leningen

1
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

9,5 / 10

Max. bedrag

€1.000,- tot €200.000,-

Looptijd

6 tot 18 maanden

Rente*

Vaste kosten

 Volledige lening op elk moment en zonder extra kosten terugbetalen
Vandaag nog op je rekening & in 1 minuut aangevraagd
Geen verborgen kosten of bindingstijd

2

bridgefund
Binnen 6 uur duidelijkheid

★★★★★

9 / 10

Max. bedrag

€5.000,- tot €250.000,-

Looptijd

3 tot 24 maanden

Rente*

1% per maand

 Online aanvraag zonder jaarverslagen en businessplannen
Vandaag nog op je rekening (record is 4 uur)
Eerder aflossen? Je ontvangt korting
3
KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€3.000,- tot €1.000.000,-

Looptijd

3 tot 24 maanden

Rente*

0,8% per maand

 200+ miljoen euro gefinancierd bij 4600 verschillende bedrijven

Geen ingewikkelde kredietchecks
Deskundig team welke je door het gehele proces leidt

4

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

€2.000,- tot €1.000.000,-

Looptijd

1 tot 60 maanden

Rente*

o.b.v. bedrijfsrisico

 KOMPAR vergelijkt 10+ verschillende kredietverstrekkers

Gratis advies & binnen 24 uur geregeld
Duidelijk & deskundig overzicht van daadwerkelijke kosten

5

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

€1.000,- tot €3.000.000,-

Looptijd

1 tot 60 maanden

Rente*

o.b.v. bedrijfsrisico

 CREDDO vergelijkt 30+ verschillende kredietverstrekkers

Antwoord binnen 24 uur, niet bindend & altijd gratis
Kies wat het best past bij jouw bedrijf, doelstellingen en ambities

6

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

7 / 10

Max. bedrag

€10.000,- tot €250.000,-

Looptijd

3 tot 6 maanden

Rente*

0,5% per maand

 De kredietaanvraag is kosteloos en vrijblijvend

KredietVooruit.nl kijkt naar huidige bedrijfsprestaties
Aflossing op basis van binnenkomende betalingen

7

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

6,7 / 10

Max. bedrag

€10.000,- tot €300.000,-

Looptijd

3 tot 24 maanden

Rente*

0,5% - 1,6% per maand

 Bij goedkeuring direct toegang tot uw krediet via uw persoonlijke dashboard

Goedkeuring binnen 1 werkdag
Spotcap heeft krachten gebundeld met Capitalbox
* Als ondernemer heb je in eerste instantie niet veel aan gepubliceerde rentes als je kredietverstrekker wil vergelijken. Het uiteindelijke tarief dat je gaat betalen hangt namelijk af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld van de hoogte van de financiering, de looptijd, de aflossing en van het risico dat de verstrekker verwacht te lopen met een lening aan jouw bedrijf. Bovengenoemde rentes geven het spectrum aan en zijn op jaarbasis, tenzij anders vermeld.

Deskundig team

  • €3.000,- tot €1.000.000,- lenen
  • Looptijden van 3 tot 24 maanden
  • Geen ingewikkelde kredietchecks
  • 200+ miljoen € gefinancierd bij 4600 bedrijven
  • Binnen 24 uur duidelijkheid & goedkeuring

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

★★★★: 4/5

zakelijke lening

Als startende onderneming heb je vaak kosten aan verschillende zaken. Je wilt een pand betrekken, inboedel aanschaffen en hebt misschien wel voorraad nodig. Wat je precies nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van de bedrijfsactiviteiten die je wilt gaan uitvoeren. In veel gevallen is het dan prettig om een steuntje in de rug te hebben, waarmee je financieel op weg kan worden geholpen. Dat kan bijvoorbeeld door een starterslening bedrijf te nemen. Er zijn verschillende manieren om een lening te krijgen als startende onderneming. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die er zijn en waar je op moet letten.

Hoe kun je geld lenen?

Als bedrijf kun je op verschillende manieren een lening krijgen om mee te starten. Zakelijke leningen worden door elke bank wel aangeboden en daarnaast zijn er ook veel verschillende kredietverstrekkers. Over het algemeen wordt er met een startende onderneming een bedrijf bedoeld dat minder dan een jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Voor het aanvragen van een lening, moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden en vaak een ondernemingsplan kunnen aanleveren. Daarmee moet je kunnen aantonen welke plannen je hebt met het bedrijf en hoe je inkomsten wilt genereren.

Dat is belangrijk voor de verstrekker van de lening, om zekerheid te krijgen dat je een haalbaar plan hebt en dat je vervolgens de lening kunt terugbetalen. Een lening aanvragen kan online, nadat je een vergelijking gemaakt hebt van verschillende aanbieders en financieringsmogelijkheden. Je kunt vaak kiezen voor verschillende vormen van lenen om bijvoorbeeld inventaris of voorraad aan te schaffen, machines of materialen te kopen, een auto te kopen of een pand te financieren. Afhankelijk van de aanbieder kan het ook mogelijk zijn om te leasen.

Zakelijke lening als starterslening bedrijf?

Het is om te beginnen afhankelijk van de wensen die je hebt met jouw bedrijf waarvoor je geld wilt lenen. Je kunt kiezen voor een zakelijke lening, die je afsluit bij een bank of kredietverstrekker. Een zakelijke lening is vaak aantrekkelijk als je beschikking wilt hebben over een groot bedrag. Ook dan zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de voorwaarden. Met een zakelijke starterslening bedrijf heb je vaak te maken met een vaste looptijd. De rente kan vast of variabel zijn, waarbij het vaak voordeliger is om een vaste rente te hebben.

Doorlopend krediet

Een andere mogelijkheid is het aanvragen van een starterskrediet. Met een doorlopend krediet krijg je niet direct een volledig bedrag gestort, maar kun je juist geld opnemen op het moment dat je het nodig hebt. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld voorraad wilt inkopen en over een bepaalde tijd weer een nieuwe voorraad wilt inslaan. Met een doorlopend krediet wordt er een plafond afgesproken, het maximale bedrag dat je kunt lenen. Doorlopende kredieten kunnen een looptijd hebben tot soms wel 10 jaar en zijn vaak voorzien van een variabele rente.

Leasen

Bij veel aanbieders is het ook mogelijk om een contract voor lease af te sluiten. Dat kan handig zijn als je machines, apparatuur of bijvoorbeeld een auto nodig hebt voor de bedrijfsvoering. Met een leasecontract kun je investeren in deze bedrijfsmiddelen, zonder dat je daarvoor extra kosten maakt. Dit is mogelijk voor nieuwe apparaten of machines en kan ook gebruikt worden voor gebruikte apparatuur. Je betaalt met een leasecontract vaak een vaste rente en kunt in overleg afspreken welk bedrag je beschikbaar krijgt.

Starterslening ZZP’er

Een lening voor beginnende ondernemingen is niet alleen bedoeld voor een B.V. of bedrijven met personeel. Ook zelfstandig ondernemers kunnen een starterslening of lease aanvragen. Met een starterslening zzp kun je speciale leningen krijgen die gemaakt zijn voor beginnende bedrijven. Daarmee kun je ook apparatuur, machines of andere zaken aanschaffen. Een starterslening zzp’er kan zakelijk worden afgesloten, maar ook privé. Als je als zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak geld nodig hebt voor privédoeleinden, dan kun je daarvoor een persoonlijke lening afsluiten. Een hypotheek afsluiten behoort ook tot de mogelijkheden.

Waar op letten bij starterslening bedrijf?

Voordat je een keuze maakt voor een bepaalde vorm van lenen voor jouw bedrijf, is het verstandig om je te verdiepen in het aanbod. Kijk naar de verschillende partijen die er zijn voor het afnemen van een zakelijke lening. Onderzoek welke voorwaarden er gesteld worden voor het aanvragen en afnemen van een lening en kijk naar de rente starterslening bedrijf. Als het mogelijk is kun je de hoogte van de starterslening bedrijf berekenen en de looptijd bepalen. Met de wensen die je hebt voor de lening, kun je een vergelijking maken van verschillende leningen en aanbieders. Dat kan gemakkelijk met de vergelijker op deze website. Zet de rentes, looptijden, kosten, voorwaarden en andere eigenschappen van de leningen vervolgens op een rij om een selectie te maken. Zo kun je op de beste manier een keuze maken voor een voordelige en aantrekkelijke zakelijke lening. Online aanvragen is vervolgens direct mogelijk, zodat je snel toegang kunt krijgen tot de betreffende lening.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 15, 2022 @ 04:20

Wellicht vind je dit ook interessant