[rank_math_breadcrumb]

Qander Review (2023)

door | mei 20, 2022 | Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Bij aanbieder Qander heb je de mogelijkheid om voor verschillende doeleinden een lening af te sluiten. Dat kan bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe auto of als je de studie van jouw kinderen wilt bekostigen. Je kunt kiezen uit verschillende opties voor het lenen van geld. Dit kan door het afsluiten van een persoonlijke […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Bij aanbieder Qander heb je de mogelijkheid om voor verschillende doeleinden een lening af te sluiten. Dat kan bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe auto of als je de studie van jouw kinderen wilt bekostigen. Je kunt kiezen uit verschillende opties voor het lenen van geld. Dit kan door het afsluiten van een persoonlijke lening of door gebruik te maken van een doorlopend krediet.

Daarmee kun je geld lenen zonder dat je vooraf weet hoeveel je nodige hebt. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden voor het afsluiten van een Qander lening. We vertellen je over de voorwaarden en waar je op moet letten. Verder lees je hoe je een Qander lening kunt afsluiten en hoe je de beste keuze maakt om geld te kunnen lenen.

Leningen

Bij Qander lening kun je kiezen uit twee soorten leningen, die kunnen worden afgestemd aan jouw persoonlijke situatie. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. De leningen verschillen van elkaar in meerdere opzichten en hebben andere kenmerken. Onderzoek welke Qander lening het beste bij jouw situatie past door naar de kenmerken te kijken.

Kijk daarbij ook naar de wensen die je hebt voor het afsluiten van een lening en de mogelijkheden die je financieel hebt voor het aflossen van de rente en de overige kosten die je kunt verwachten. Hieronder lees je welke eigenschappen en voorwaarden er aan de leningen bij Qander gekoppeld zijn.

Persoonlijke Lening

De persoonlijke lening kan bij Qander worden aangevraagd op het moment dat je een grote aankoop of investering wilt doen. Met dit type lening heb je duidelijkheid over de hoogte van het bedrag dat je leent, de looptijd, de kosten, de maandelijkse aflossing en de rente.

Aan de hand van jouw financiële situatie wordt een rente vastgesteld die voor de volledige looptijd van de lening geldig is. Je hebt te maken met een vaste looptijd die kan verschillen van 2 tot 10 jaar. Dat is de periode waarin de lening volledig moet worden terugbetaald. De eigenschappen van de persoonlijke lening bij Qander zijn in het kort:

 • Minimaal € 5.000, – en maximaal € 60.000, – lenen;
 • Een vaste looptijd van 2 tot 10 jaar;
 • Zonder boetes of kosten extra aflossen;
 • Aanvraag mogelijk voor mensen van 21 tot en met 68 jaar;
 • Een vaste rente voor de volledige looptijd.

Doorlopend krediet

Een andere mogelijkheid voor een Qander lening is het doorlopend krediet. Met een doorlopend krediet van Qander, kun je geld opnemen tot aan een bepaald bedrag dat vooraf is vastgelegd. In tegenstelling tot een persoonlijke Qander lening krijg je niet direct het volledige bedrag, maar kun je zelf bepalen wanneer je geld opneemt en hoeveel.

Dat kan handig zijn als je vooraf bijvoorbeeld niet weet hoeveel geld je nodig hebt. Met een doorlopend krediet kun je tot maximaal € 50.000, – opnemen. De looptijd kan hiervoor maximaal 15 jaar zijn en je kunt ook zonder boete eerder aflossen. De eigenschappen van een doorlopend krediet bij Qander zijn in het kort:

 • Minimaal € 5.000, – en maximaal € 50.000, – lenen;
 • Een looptijd van maximaal 15 jaar;
 • Zonder boetes of kosten extra aflossen;
 • Aanvraag mogelijk voor mensen van 21 tot en met 64 jaar;
 • Een variabel rente;
 • Alleen geld opnemen dat je nodig hebt.

Aanvragen van een Qander lening

Als je meer wilt weten over de leningen van Qander of een lening bij de aanbieder wilt afsluiten, dan moet dat via een tussenpersoon. Via de website van het bedrijf kun je informatie krijgen over de mogelijkheden die er zijn, maar geen aanvraag indienen. Qander werkt samen met adviseurs die voor jou een berekening kunnen maken van de kosten, de hoogte van de lening, de looptijd en de mogelijke rente. Doorgaans kun je 3500 euro lenen of een lening van 7000 euro snel rondkrijgen.

Aan de hand van deze informatie kun je beslissen of je een lening wilt afsluiten. Je krijgt een aanbod waarmee je akkoord kunt gaan. Vervolgens wordt er getoetst bij het Bureau Krediet Registratie of je geen negatieve registratie hebt. Als dat wel het geval is kun je nog altijd kiezen voor lenen met BKR.

Daarmee controleert Qander of je in staat bent om aan de betalingsverplichtingen voor de lening te kunnen voldoen. Als dat allemaal in orde is, dan kan de lening worden uitgegeven. Voor een doorlopend krediet kun je dan op elk moment dat je geld nodig hebt geld opnemen. Dit kan tot het afgesproken maximale bedrag.

Kies je voor de persoonlijke lening, dan krijg je direct het volledige bedrag gestort waarmee je jouw aankopen kunt doen of andere zaken kunt bekostigen. Vanaf het moment dat je leent, ga je ook kosten en rente betalen voor de aflossing van de lening. De rente voor een persoonlijke lening staat vast, zodat je duidelijkheid hebt over alle kosten. Met een doorlopend krediet kan dit veranderen, waardoor je voor onverwachte kosten kunt komen te staan.

Qander lening vergelijken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor lenen bij Qander en wil je weten welke andere aanbieders en mogelijkheden er nog meer zijn? Dan raden we je aan om een vergelijking te maken aan de hand van de wensen die je hebt. Je kunt verschillende banken en aanbieders van leningen op een rij zetten en met elkaar vergelijken met de vergelijker op deze website.

Door te fileren en te sorteren kun je een selectie krijgen van aanbieders. Kijk vervolgens naar de voorwaarden, de kosten en de rentes om een keuze te maken. Als je eenmaal hebt gekozen voor een aanbieder, dan is het aanvragen van de lening gemakkelijk online te doen. Heb je een negatieve registratie, dan kun je beter een andere vergelijker gebruiken om geld lenen zonder BKR toetsing mogelijk te maken met een mini lening aanvragen.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 21, 2022 @ 21:17

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen