[rank_math_breadcrumb]

Nieuwe badkamer financieren

door | jul 16, 2022 | Geld Lenen | 0 Reacties

Wil je een lening voor een nieuwe badkamer afsluiten? Dat is heel begrijpelijk. Het verbouwen van een badkamer kan hoog oplopen in de kosten. Zo betaal je al gauw € 10.000,- voor een nieuwe badkamer. De kosten zitten hem niet zozeer in de materialen, maar voornamelijk in de arbeidskosten. Een nieuwe badkamer financieren door middel […]
Krediet groep nederland
  • Leen tot meer dan €100.000,-
  • Binnen 24 uur op je rekening
  • Laagste rente in de markt
  • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

N
Persoonlijke leningen vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen
Krediet groep nederland
  • Leen tot meer dan €100.000,-
  • Binnen 24 uur op je rekening
  • Laagste rente in de markt
  • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

Wil je een lening voor een nieuwe badkamer afsluiten? Dat is heel begrijpelijk. Het verbouwen van een badkamer kan hoog oplopen in de kosten. Zo betaal je al gauw € 10.000,- voor een nieuwe badkamer. De kosten zitten hem niet zozeer in de materialen, maar voornamelijk in de arbeidskosten. Een nieuwe badkamer financieren door middel van een lening is daarom in veel gevallen een goede optie.

Waarom geld lenen voor een nieuwe badkamer?

Geld lenen voor een nieuwe badkamer kan een goede keuze zijn aangezien de kosten voor een badkamer renovatie flink op kunnen lopen. Het is begrijpelijk dat je het geld voor een nieuwe badkamer niet zomaar hebt liggen waardoor je op zoek moet gaan naar andere mogelijkheden.

In dergelijke situaties kom je bijna altijd uit bij een bank of geldverstrekker waarvan je het geld kunt lenen. Hiermee financier je de verbouwing van de badkamer waarna je de lening weer afbetaald.

Hoe kun je een badkamer financieren?

Een badkamer financieren kan op verschillende manieren. Zo kun je een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten, maar is het ook mogelijk om je hypotheek te verhogen. Afhankelijk van jouw inkomen en financiële situatie zal er gekeken moeten worden naar wat de beste manier is voor jou. Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden gaan we ze hieronder met je bespreken. Heb je een lening zonder negatieve BKR notering nodig? Dan is lenen voor een badkamer vaak wat lastiger.

Persoonlijke lening voor nieuwe badkamer

Met een persoonlijke lening voor de nieuwe badkamer heb je meer zekerheid over de kosten en de looptijd. Zo worden van te voren het geleende bedrag, de rente, de looptijd en het maandbedrag bepaald.

Een groot voordeel is dat je direct het totaal bedrag van de lening ontvangt. Hierdoor kun je eventuele aanbetalingen doen en materialen inkopen. Een persoonlijke lening voor de badkamer afsluiten is voornamelijk handig wanneer je al weet wat de kosten zullen worden.

Doorlopend krediet voor nieuwe badkamer

Weet je nog niet precies wat de totale kosten gaan worden voor het verbouwen van de badkamer? Dan kan het wellicht een goede keuze zijn om de badkamer te financieren door middel van een doorlopend krediet.

Met een doorlopend krediet bepaal je de eerste twee jaar zelf hoeveel en wanneer je geld opneemt. Je kunt het eigenlijk zien als een spaarpotje met een vastgesteld limiet, ook wel het kredietlimiet genoemd. Een voordeel is dat je alleen aflossing en rente betaalt over het opgenomen bedrag.

Je hebt echter wel te maken met variabele rente en een onbepaalde looptijd. Elke keer dat je geld opneemt uit het doorlopend krediet zal de looptijd langer worden. Bovendien betaal je vaak een hogere rente dan bij een persoonlijke lening aangezien je meer flexibiliteit hebt.

Hypotheek verhogen voor nieuwe badkamer

Woon je al langere tijd in je huidige woning? Dan bestaat er de kans dat je overwaarde hebt. Een nieuwe badkamer financieren kan in dat geval door je hypotheek te verhogen. aangezien je 100% van de waarde van de woning kunt financieren, is het met overwaarde mogelijk om de hypotheek te verhogen.

Het geld dat je extra gaat lenen kun je gebruiken voor de verbouwing van de badkamer. Banken houden in dit geval ook rekening met de waardevermeerdering van de woning na de verbouwing. Echter zullen de maandlasten van de hypotheek hierdoor wel hoger worden.

Houd rekening met onvoorziene kosten

Een nieuwe badkamer financieren is het niet altijd even makkelijk. Helemaal omdat er veel mogelijkheden zijn om dit te doen. Echter zal het verbouwen van een badkamer niet altijd even soepel verlopen qua kosten. Zo kan het zijn dat je er tijdens de verbouwing achter komt dat er nog extra kosten gemaakt moeten worden.

Daarom kan een doorlopend krediet in veel gevallen een goede optie zijn als lening voor de nieuwe badkamer. Kies je toch liever voor een persoonlijke lening, omwille van de lagere rente en de zekerheid, dan is het verstandig om ongeveer 5% meer te lenen dan je nodig hebt. Hiermee kun je eventuele onvoorziene kosten dekken waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Kredietverstrekkers vergelijken

Ben je nog op zoek naar een kredietverstrekker die je kan helpen met het financieren van de nieuwe badkamer? Maak dan gebruik van onze handige vergelijker. Hier vind je alle aanbieders van leningen met daarbij de voorwaarden en rentepercentages. Zo zie je in één oogopslag welke kredietverstrekker aan jouw wensen kan voldoen en waar je het voordeligst een lening kan afsluiten. Let altijd goed op de looptijd, rente en voorwaarden van verschillende aanbieders zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 19, 2022 @ 19:25

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *