[rank_math_breadcrumb]

Nationale Nederlanden Review (2023)

door | mei 19, 2022 | Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Met een Nationale Nederlanden lening kun je geld krijgen voor bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe auto of om een verbouwing mee te bekostigen. Als klant bij Nationale Nederlanden kun je gebruik maken van een persoonlijke lening. Dat is een lening waarmee je een vast bedrag krijgt onder afgesproken voorwaarden. Je betaald een vaste rente, […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Met een Nationale Nederlanden lening kun je geld krijgen voor bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe auto of om een verbouwing mee te bekostigen. Als klant bij Nationale Nederlanden kun je gebruik maken van een persoonlijke lening. Dat is een lening waarmee je een vast bedrag krijgt onder afgesproken voorwaarden. Je betaald een vaste rente, hebt een vaste looptijd en weet waar je aan toe bent.

In het verleden was het ook mogelijk om gebruik te maken van een doorlopend krediet, tegenwoordig is dat niet meer mogelijk bij Nationale Nederlanden. In dit artikel lees je meer over de Nationale Nederlanden lening en wat daar bij komt kijken. We vertellen je wat de lening inhoudt en wat je kunt verwachten bij een aanvraag.

Verder lees je meer over de voorwaarden voor het afsluiten van Nationale Nederlanden lening, welke kosten je kunt verwachten, hoe hoog de lening kan zijn en welke rentes er gerekend worden. Uiteraard geven we je ook informatie over het maken van de beste keuze en krijg je hulp bij het vergelijken van verschillende aanbieders om te beginnen met direct geld lenen.

Waarom kiezen voor Nationale Nederlanden lening?

Nationale Nederlanden is een bekende verstrekker van leningen. Met een lening van de bank heb je duidelijkheid over de hoogte van de kosten die je moet betalen, de looptijd van de lening en de aflossing. Je kunt altijd zonder boete extra geld aflossen en krijgt een vaststaande rente.

Met een persoonlijke lening bij Nationale Nederlanden is het mogelijk om tot wel € 75.000, – te lenen. Daarnaast kun je ook een lening oversluiten die je ergens anders hebt lopen. Daarvoor heeft de bank een gratis service, zodat je zonder kosten kunt overstappen.

Nationale Nederlanden persoonlijke lening

De lening die door klanten kan worden aangevraagd is een persoonlijke lening. Dat is een lening waarmee je een vaststaand bedrag kunt krijgen, om grote aankopen mee te kunnen doen. Je hebt te maken met een vaste periode en de rente wordt ook vastgezet.

Daarnaast kun je met deze lening altijd extra geld aflossen zonder dat daarvoor kosten of boetes gerekend worden. Deze lening wordt afgestemd op jouw situatie. Er wordt gekeken naar jouw financiële mogelijkheden, zodat er een goede lening kan worden gegeven.

Dit geeft veel zekerheid en duidelijkheid. Je weet vooraf welke kosten je hebt, wat de looptijd is en komt later niet voor verrassingen te staan. Een bijkomend voordeel is dat je eenvoudig online een aanvraag kunt indienen voor een persoonlijke lening Nationale Nederlanden.

Met deze lening is het mogelijk om een bedrag te lenen van minimaal € 5.000, – en maximaal € 75.000, -. De rente die je zult gaan betalen is afhankelijk van de looptijd en de hoogte van het geleende bedrag. Je moet er altijd rekening mee houden dat het lenen van geld ook geld kost. Alles bij elkaar bekeken zul je aan het einde van de rit meer betalen dan dat je geleend hebt. Wil je meer weten? Bekijk dan informatie over 14000 euro lenen en 6500 euro lenen.

Rente

De rente die je moet betalen voor een persoonlijke Nationale Nederlanden lening is afhankelijk van de looptijd van de lening en het bedrag dat je leent. Er zijn twee soorten mogelijkheden waarmee gerekend wordt. Je kunt een looptijd hebben tot en met 72 maanden of tot en met 120 maanden. In de onderstaande tabellen zie je welke rentepercentages je kunt verwachten bij verschillende bedragen.Persoonlijke

Lening tot 72 maanden
Bedrag Rente
€ 5.000, – tot € 10.000, – 7,9 % tot 9,9 %
€ 10.000, – tot € 15.000, – 5,8 % tot 8,7 %
€ 15.000, – tot € 25.000, – 4,2 % tot 7,9 %
€ 25.000, – tot € 35.000, – 3,7 % tot 7,4 %
€ 35.000, – tot € 50.000, – 3,7 % tot 6,9 %
€ 50.001, – tot € 75.000, – 3,5 % tot 7,0 %
Persoonlijke Lening tot 120 maanden
€ 5.000, – tot € 10.000, – 8,7 % tot 9,9 %
€ 10.000, – tot € 15.000, – 5,9 % tot 9,6 %
€ 15.000, – tot € 25.000, – 4,3 % tot 8,5 %
€ 25.000, – tot € 35.000, – 3,8 % tot 7,9 %
€ 35.000, – tot € 50.000, – 3,7 % tot 7,6 %
€ 50.001, – tot € 75.000, – 3,5 % tot 7,5 %

Oversluiten

Als je op dit moment klant bent bij een andere bank of maatschappij met een lening, dan is het in veel gevallen mogelijk om de lening over te sluiten naar Nationale Nederlanden. Een Nationale Nederlanden lening oversluiten kan zonder bijkomende kosten. De bank biedt een gratis service aan voor het overstappen met een persoonlijke lening aanvragen.

Hiervoor worden alle zaken die komen kijken bij een overstap uit handen genomen. Nationale Nederlanden zorgt ervoor dat de huidige lening beëindigd en afgelost wordt. Een leuk voordeel is dat je vervolgens zonder boete kunt gaan aflossen bij Nationale Nederlanden, ook als je eerder wilt aflossen. Daarnaast is het prettig als je meerdere leningen op 1 plek hebt.

Nationale Nederlanden Lening aanvragen

Het aanvragen van een lening kan eenvoudig online. We raden je aan om eerst onderzoek te doen naar de mogelijkheden, zodat je duidelijkheid hebt over de kosten en alle bijkomende zaken. Als je eenmaal een keuze gemaakt hebt, dan kun je door het volgen van de onderstaande stappen een lening krijgen bij Nationale Nederlanden:

1. Offerte aanvragen

Om te beginnen kun je online een offerte aanvragen. Daarmee kun je duidelijkheid krijgen over de mogelijkheden die er zijn met een Persoonlijke Lening bij Nationale Nederlanden. Je vult jouw gegevens in en aan de hand van de informatie die je opgeeft krijg je een beeld van de hoogte van de lening, de rente die je gaat betalen en de mogelijke looptijd. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend en zonder verplichtingen bij Nationale Nederlanden.

2. Toetsing bij het BKR

Na de aanvraag van een offerte, wordt er door Nationale Nederlanden een toetsing uitgevoerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Daarmee wordt gecontroleerd of je aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen en of je geen achterstallige betalingen of openstaande schulden hebt. Als je geen negatieve registratie hebt bij het BKR (kies dan voor lenen zonder BKR registratie), dan kun je een lening krijgen. Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over lenen met BKR.

3. Offerte ontvangen

Als dat het geval is, dan ontvang je een offerte van Nationale Nederlanden. Deze offerte is zoals gezegd vrijblijvend en zonder verplichtingen. Je krijgt vaak binnen 1 werkdag na de aanvraag al een offerte opgestuurd, die vervolgens 30 dagen geldig is.

4. Akkoord geven

Als je het eens bent met het aanbod dat gedaan is voor de Nationale Nederlanden lening, dan kun je daarvoor akkoord geven. Lees vooraf wel goed alle voorwaarden en eisen voor het afnemen van de lening door. Akkoord geven kan door de offerte te ondertekenen en deze op te sturen. Dat kan digitaal door een foto of een scan te maken van de offerte.

5. Aanvullende documenten

Naast het ingevulde document voor de offerte, moeten er ook andere documenten worden aangeleverd voor de NN lening. Je moet kunnen aantonen dat je de lening kunt betalen en dat je oud genoeg bent. Daarvoor worden documenten gevraagd zoals:

  • Een kopie van jouw legitimatiebewijs;
  • Een arbeidscontract of werkgeversverklaring;
  • Een recent loonstrookje;
  • Informatie over de financiële situatie zoals woonlasten en vaste uitgaven. Dit kan met een bankafschrift;
  • Eventuele documenten met betrekking tot andere leningen.

Nationale Nederlanden lening vergelijken

Nadat je een aanvraag hebt gedaan en alle nodige documenten hebt aangeleverd, kun je het geld van de lening ontvangen. Je gaat dan ook direct betalen voor de rente en aflossing. Als je meer wilt weten over de lening bij Nationale Nederlanden of als je een vergelijking wilt maken met andere aanbieders, dan kun je daarvoor gebruik maken van de vergelijker op deze website. Daarmee kun je aan de hand van jouw wensen verschillende aanbieders en hun producten op een rij zetten door te filteren.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 21, 2022 @ 21:17

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen