[rank_math_breadcrumb]

Keuken Financieren?

door | mei 11, 2022 | Geld Lenen | 0 Reacties

Is jouw huis toe aan een nieuwe keuken of wil je een keuken laten plaatsen in jouw nieuwe huis? Dan moet je vaak al een aardig bedrag meebrengen. Het hangt af van jouw wensen en voorkeuren welk soort keuken je koopt, maar je moet zeker rekening houden met een bedrag van minimaal € 10.000, -. […]
Krediet groep nederland
 • Leen tot meer dan €100.000,-
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Laagste rente in de markt
 • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

N
Persoonlijke leningen vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen
Krediet groep nederland
 • Leen tot meer dan €100.000,-
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Laagste rente in de markt
 • Binnen enkele uren duidelijkheid

AANVRAGEN

★★★★★: 4,8/5

keuken financieren

Is jouw huis toe aan een nieuwe keuken of wil je een keuken laten plaatsen in jouw nieuwe huis? Dan moet je vaak al een aardig bedrag meebrengen. Het hangt af van jouw wensen en voorkeuren welk soort keuken je koopt, maar je moet zeker rekening houden met een bedrag van minimaal € 10.000, -. Omdat niet iedereen zoveel geld op de plank heeft liggen, kun je een keuken financieren.

Een financiering voor de keuken kan op verschillende manieren gedaan worden. Zo is het bijvoorbeeld met een hypotheek voor een nieuwe woning mogelijk om de financiering direct mee te nemen. Een andere manier is het afsluiten van een lening of een klein bedrag bijlenen met een minilening als je al genoeg hebt gespaard.

Om je meer informatie te geven over de mogelijkheden die er zijn, lees je hieronder op welke manier je een keuken kunt financieren. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en hoe je een lening kunt afsluiten. Je krijgt informatie over de voorwaarden die aan leningen en andere vormen van financiering verbonden kunnen zijn en waar je op moet letten bij het vergelijken van aanbieders. Verder krijg je enkele tips die je kunt gebruiken bij het zoeken naar de beste manier voor een financiering en hoe je kunt beginnen met gemakkelijk geld lenen voor je keuken.

Wat zijn de mogelijkheden om te lenen voor een keuken?

Voor het verkrijgen van een financiering voor de aanschaf van een nieuwe keuken zijn er verschillende mogelijkheden. Het is afhankelijk van jouw situatie en wensen welke optie het beste gekozen kan worden. De mogelijkheden die je hebt zijn:

 • Financieren in de hypotheek voor een nieuwe woning;
 • Het verhogen van de huidige hypotheek;
 • Het afsluiten van een tweede hypotheek;
 • Gebruik maken van een doorlopend krediet;
 • Een persoonlijke lening afsluiten;
 • Gebruik maken van acties door verkopende partijen.

Keuken financieren in hypotheek

Een keuken financieren in een hypotheek is mogelijk als je een nieuwe woning koopt. Je kunt de verwachte kosten voor de aanschaf en plaatsing van een keuken dan meenemen in de aanvraag voor een hypotheek. Het is wel belangrijk om goed te letten op de voorwaarden en eisen die gesteld worden aan deze manier van financieren. Als een hypotheek eenmaal is afgesloten, dan kan het lastiger zijn om de financiering via de hypotheek te regelen.

Verhogen van huidige hypotheek

Een andere mogelijkheid is het verhogen van de bestaande hypotheek. Bij veel verstrekkers van hypotheken wordt de aanvrager aangeboden om in de hypotheekakte op te nemen dat er in de toekomst een verhoging kan worden aangevraagd voor bijvoorbeeld de verbouwing of aanschaf van een keuken.

Als dit is opgenomen in de akte, dan hoeft er vervolgens geen notaris meer te worden ingeschakeld waardoor je ook kosten bespaard. Deze manier van financieren is vaak wel prijzig omdat er wel opnieuw een taxatie gedaan moet worden van de woning, een online lening aanvragen is doorgaans goedkoper.

Tweede hypotheek afsluiten

Een andere mogelijkheid voor de financiering is het afsluiten van een tweede hypotheek. In dat geval neem je een extra hypotheek, waarbij ook de woning als onderpand wordt gehouden. Een nadeel van een extra hypotheek afsluiten, is dat je vaak mee kosten kwijt bent. De rente die je betaald ligt over het algemeen hoger, er moet een nieuwe taxatie worden uitgevoerd, er moet een hypotheekakte worden opgesteld door een notaris en vaak komen er nog kosten bij voor het inschakelen van een hypotheekadviseur.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet afsluiten is in principe een flexibele lening. Met deze manier van financieren kun je geld lenen voor nieuwe keuken en maak je afspraken met de verstrekker van het krediet. Met een doorlopend krediet kun je zelf bepalen hoeveel geld je wilt gebruiken en op welk moment je dat geld beschikbaar wilt hebben.

Je gaat dan pas rente en andere kosten betalen vanaf het moment dat je er gebruik van maakt. Je hebt dus niet te maken met een vast bedrag, maar met een limiet tot waaraan je maximaal mag lenen. Je betaalt ook alleen rente over het geld dat je gebruikt.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening afsluiten behoort ook tot de opties. Met een lening keuken wordt er een bepaald bedrag beschikbaar gesteld dat je kunt gebruiken voor een keuken financieren. Je krijgt een afgesproken bedrag en betaald ook rente over dit volledige bedrag.

De rente is vaak hoger dan wanneer je een doorlopend krediet gebruikt. Het voordeel is echter wel dat een lening keuken fiscaal aftrekbaar is. Een persoonlijke lening kan vooral aantrekkelijk zijn als je binnen een bepaalde periode het geld wilt terugbetalen.

Acties van aanbieders

Een andere manier is gebruik maken van acties door aanbieders van keukens. Vaak kun je bij keukenbedrijven acties benutten waarbij je niet direct het hele bedrag hoeft te betalen. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om de helft nu te betalen en de rest na een bepaalde periode of dat het bedrag in termijnen betaald wordt.

Afhankelijk van de actie kan het ook zijn dat je een keuken financieren kunt bij de aanbieder, zonder dat je rente betaald over de lening die je neemt. Wil je daar meer over weten? Lees dan meer over een keuken op afbetaling kopen.

De voorwaarden die hieraan gesteld worden zijn vaak echter wel streng. Het is daarom goed om deze te bestuderen en te onderzoeken of het ook aantrekkelijk is om voor deze manier van financieren te kiezen. Een aantal aanbieders die een lening voor een keuken beschikbaar stellen zijn DEFAM, Santander, Krediet Groep Nederland en Findio.

Stappen voor de financiering van je nieuwe keuken

Om de keuken op de beste manier te kunnen financieren, raden we je aan om gebruik te maken van de onderstaande stappen. Zo kun je tot de beste keuze komen voor een financiering en jouw keuken binnenkort aanschaffen.

 1. Onderzoek eerst de mogelijkheden die er zijn voor het afsluiten van een financiering. Bekijk welk type financiering het beste bij jou past en maak vervolgens een keuze;
 2. Onderzoek de voorwaarden die gesteld worden voor het gebruiken van de financiering die je kiest;
 3. Maak vervolgens een vergelijking van aanbieders voor geld lenen keuken en kijk daarbij naar de voorwaarden en of deze aansluiten bij jouw wensen;
 4. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de verzekeringen die je nodig hebt. Door de aanschaf van een nieuwe keuken is het aan te raden om naar de inboedelverzekering en opstalverzekering te kijken, zodat deze nog aansluiten bij de waarde van de verzekerde goederen.

Wil je een nieuwe keuken financieren of ben je op zoek naar een financiering voor een verbouwing van de keuken? Kijk dan aan de hand van de vergelijker op deze pagina naar de mogelijkheden en aanbieders die er zijn. Maak hiermee een vergelijking om de beste keuze te maken voor het afsluiten van een lening voor jouw keuken.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 14, 2022 @ 18:33

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht vind je dit ook interessant

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=