[rank_math_breadcrumb]

Interbank Review (2023)

door | mei 18, 2022 | Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Interbank is een financieringsmaatschappij die het mogelijk maakt om een lening af te nemen. Met een persoonlijke lening is het mogelijk om bij Interbank een bedrag te lenen tot maximaal € 75.000, -. Een voordeel hiervan is dat je duidelijkheid hebt over de kosten, de rente en de looptijd van de lening. Tot voor kort […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Interbank is een financieringsmaatschappij die het mogelijk maakt om een lening af te nemen. Met een persoonlijke lening is het mogelijk om bij Interbank een bedrag te lenen tot maximaal € 75.000, -. Een voordeel hiervan is dat je duidelijkheid hebt over de kosten, de rente en de looptijd van de lening. Tot voor kort was het ook mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten bij Interbank, dat is tegenwoordig niet meer mogelijk.

Naast de persoonlijke lening kan er ook gekozen worden voor een financiering waarmee je een verbouwing kunt bekostigen. Hieronder lees je meer over de lening bij Interbank en de mogelijkheden die er zijn. We vertellen je welke producten er door de bank worden aangeboden, welke kosten je daarvoor kunt verwachten en welke andere zaken van belang zijn als je een lening wilt afnemen bij de bank.

Verder krijg je informatie over het aanvragen van een lening bij Interbank en vertellen we je hoe je de beste keuze kunt maken voordat je een lening afsluit. Hiervoor kun je gebruik maken van de handige vergelijker op deze website.

De mogelijkheden

Als je geld wilt lenen bij Interbank, dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke en financiële situatie hoe hoog het bedrag is dat je kunt lenen en welke kosten daaraan verbonden zijn. Om daar duidelijkheid over te krijgen kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Je kunt bij de bank kiezen voor een Persoonlijke Lening, een Beter Wonen Financiering of een Herfinanciering. De kenmerken en voorwaarden van deze leningen zijn in de basis gelijk, met enkele verschillen. Hieronder lees je meer over de leningen die worden aangeboden door Interbank.

Interbank Persoonlijke Lening

Met een persoonlijke lening bij Interbank kun je een grote aankoop bekostigen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe auto of de opleiding van jouw kinderen. Met deze lening kun je een bedrag lenen van € 5.000, – tot maximaal € 75.000, -. Het prettige aan een persoonlijke Interbank lening, is dat je weet waar je aan toe bent. Er wordt een vaste looptijd afgesproken die 12 tot maximaal 120 maanden kan duren. Daarnaast betaal je altijd een vast maandbedrag en een vaste rente. Verder kun je zonder extra kosten of boetes aflossen op elk moment. In het kort:

 • € 5.000, – tot € 75.000, – lenen;
 • 12 maanden tot 120 maanden looptijd;
 • Vaste rente, zonder bijkomende kosten;
 • Tussentijds aflossen zonder boete of kosten.

Interbank Beter Wonen Financiering

Met de Beter Wonen Financiering van Interbank, krijg je een lening die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing of de aanschaf van een tweede woning. Deze Interbank lening lijkt veel op de persoonlijke lening, met enkele andere eigenschappen. Zo betaal je met de Beter Wonen Financiering ook een vaste rente en heb je te maken met een vastgestelde looptijd. Een andere optie is om te beginnen met een lening oversluiten naar Interbank.

Een groot verschil is dat je hiermee een looptijd kunt hebben tot maximaal 180 maanden, in plaats van 120 maanden. Omdat de lening gebruikt kan worden voor een verbouwing of investering in de woning, kun je de rente fiscaal aftrekken van de belasting. Wil je tussentijds aflossen, dan betaal je hier wel kosten voor. In het kort:

 • € 5.000, – tot € 75.000, – lenen;
 • 12 maanden tot 180 maanden looptijd;
 • Vaste rente, zonder bijkomende kosten;
 • Tussentijds aflossen kan, maar kost wel geld;
 • Rente is fiscaal aftrekbaar.

Interbank Herfinanciering

Tot slot is er nog de Herfinanciering, een lening waarmee je een andere lening kunt overnemen. De Interbank lening oversluiten kan vanaf een andere bank is mogelijk doordat je met het geld van deze lening alle andere openstaande leningen die je hebt bij andere partijen kunt aflossen. Dit heeft als voordeel dat je met de Interbank lening alles onder 1 dak hebt. Je betaald dus 1 bedrag, hebt 1 looptijd en een vaste rente. In het kort betekent dit dat je:

 • € 15.000, – tot € 75.000, – kunt lenen;
 • Een looptijd krijgt van 120 tot 180 maanden;
 • Een vaste rente hebt en een vast bedrag per maand betaald;
 • Tussentijds kunt aflossen, maar wel tegen kosten.

Kosten en rente

Als je een lening wilt aanvragen, dan betaal je daar altijd kosten voor. Je betaald kosten voor het aflossen in de vorm van rente. De rente Interbank persoonlijke lening is afhankelijk van verschillende factoren. Dit hangt af van het bedrag dat je leent, de looptijd van de lening en van jouw persoonlijke en financiële situatie. Om duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden kun je een financieel adviseur inschakelen of een vrijblijvende offerte aanvragen bij Interbank. Daarmee kun je aangeven welke wensen je hebt en hoe jouw financiële situatie eruitziet, voor sommige mensen is 5500 euro lenen een optie, terwijl andere mensen liever een groot bedrag zoals 50000 euro lenen.

Voordelen

Het afsluiten van een lening bij Interbank heeft verschillende voordelen. Deze zijn onder andere:

 • Je krijgt een vaste looptijd aangeboden van 12 tot maximaal 180 maanden;
 • Je hebt duidelijkheid over alle kosten en randzaken;
 • Je betaalt een vaste rente die niet meer kan veranderen;
 • Je kunt met een persoonlijke lening altijd zonder kosten of boetes extra aflossen;
 • Je kunt eenvoudig online een aanvraag indienen;
 • Je kunt ervoor kiezen om een andere lening over te sluiten naar Interbank.

Aanvragen

Een Interbank lening aanvragen kan eenvoudig online gedaan worden. Voor het aanvragen van een lening moeten er verschillende gegevens bekend zijn. Dat zijn gegevens met betrekking tot jouw persoonlijke en financiële situatie. Deze informatie is nodig, zodat de bank daarmee een berekening kan maken en een voorstel kan doen.

Er wordt dan gekeken of je kunt voldoen aan de betalingsverplichtingen en geen achterstallige schulden hebt. Als je een positieve registratie hebt kun je uiteraard gewoon lenen met BKR. Deze registratie wordt gedaan door een toetsing bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Als er geen negatieve registratie bekend is (kies dan voor geld zonder BKR lenen), dan kun je een offerte ontvangen.

Ga je akkoord met de offerte, da moet je enkele documenten opsturen zoals een kopie van je legitimatiebewijs, loonstrookje en bankafschriften. Na goedkeuring kun je dan vervolgens de lening ontvangen. Gaat dit niet lukken, dan is er nog een optie om te kiezen voor een mini lening aanvragen.

De beste keuze

Als je op zoek bent naar een lening, dan wil het liefst een lening met lage kosten. De voorwaarden zijn er belangrijk en zeker de rente ook. Wil je meer weten over de leningen bij Interbank of wil je kijken naar alle mogelijkheden? Maak dan een vergelijking van leningen en aanbieders met de vergelijker op deze website.

Aan de hand van de wensen die je hebt en jouw situatie, kun je filteren en selecteren. Je krijgt op die manier een overzichtelijk beeld van het aanbod en de mogelijkheden die er zijn. Onderzoek de voorwaarden en de kosten voordat je daadwerkelijk een keuze maakt. Als je eenmaal weet welke lening je wilt nemen, kun je direct eenvoudig online een aanvraag indienen voor een consumptief krediet.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 21, 2022 @ 21:17

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen