[rank_math_breadcrumb]

ABN AMRO Review (2023)

door | mei 15, 2022 | Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je geld zou kunnen lenen. Dat kan bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe keuken, als je een nieuwe auto wilt kopen en voor tal van andere zaken. Net zoals het grote aantal redenen om een lening af te sluiten, zijn er ook heel veel verstrekkers van leningen […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je geld zou kunnen lenen. Dat kan bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe keuken, als je een nieuwe auto wilt kopen en voor tal van andere zaken. Net zoals het grote aantal redenen om een lening af te sluiten, zijn er ook heel veel verstrekkers van leningen en kredieten. Geld lenen ABN is hiervan een goede mogelijkheden.

Bij ABN AMRO heb je de keuze uit verschillende soorten leningen, die aan de hand van jouw wensen en situatie aangevraagd kunnen worden. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die er zijn, hoe je een ABN AMRO lening kunt aanvragen en waar je op moet letten.

Waarom geld lenen bij ABN?

Wil je geld lenen bij ABN, dan is het goed om te weten waarvoor je dat kunt doen. Een lening wordt vaak afgesloten om grote aankopen mee te kunnen betalen of om grote kosten mee te financieren. Dat kan bijvoorbeeld voor het kopen van een nieuwe auto, het kopen van een nieuwe motor, het financieren van een studie of voor een verbouwing.

Als je de wens hebt om geld te lenen, dan is het belangrijk om te onderzoeken waar je dit het beste kunt doen. Voor geld lenen ABN zijn verschillende goede redenen te benoemen, waarom je juist zou moeten kiezen voor deze kredietverstrekker.

Om te beginnen zijn de voorwaarden die door de bank gesteld worden voor het afsluiten van een lening vaak zeer aantrekkelijk. Je wordt als klant goed begeleidt in het proces voor de aanvraag en het afsluiten van de lening.

Er worden duidelijke en eerlijke afspraken gemaakt, waarbij je vaak te maken krijgt met een goede rente. Doordat er duidelijkheid is over de afspraken, zijn er ook geen verborgen kosten of andere zaken die voorafgaand aan het afsluiten niet besproken zijn. Als klant weet je precies waar je aan toe bent met snel geld lenen bij ABN AMRO.

Wat zijn de mogelijkheden?

Geld lenen bij ABN AMRO kan op verschillende manieren. Je hebt in principe drie mogelijkheden als je een lening wilt afsluiten om jouw aankoop of verbouwing te financieren. Dit zijn:

Rood staan

Een eenvoudige manier om geld te lenen bij ABN is door gebruik te maken van de mogelijkheid om rood te staan op jouw huidige rekening. Met een betaalrekening kun je instellen dat je een bepaald bedrag kunt rood staan.

Dat kan bij ABN AMRO tot aan € 5000, -, mits daarvoor is gekozen. Rood staan kan aantrekkelijk zijn als je voor korte tijd geld lenen bij ABN AMRO wilt. Je betaalt dan wel rente over het bedrag dat je rood staat, die over het algemeen aanzienlijk hoog is.

Persoonlijke lening

Je kunt als klant ook een persoonlijke ABN AMRO lening afsluiten. Met persoonlijke leningen van ABN AMRO sluit je een overeenkomst waarbij je een bepaald bedrag ontvangt voor de aankopen die je wilt doen. Je weet dan precies waar je aan toe bent en hebt direct beschikking over het geld dat je nodig hebt.

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening wordt er vastgelegd welke rente je betalen moet en wat de looptijd van de lening is. Een persoonlijke lening kan worden afgesloten voor bedragen van € 5000, – tot maximaal € 75.000. Wil je meer weten? Doe dan eerst wat meer onderzoek naar een lening van 5000 euro, of kijk naar de achtergrondinformatie over een lening van 10000 euro.

Maatwerkkrediet

Een andere optie is geld lenen met een maatwerkkrediet. Dat kan aantrekkelijk zijn als je meer dan € 75.000, – wilt lenen. Dit kan bijvoorbeeld voor de aanschaf van panden of voor verbouwingen. De hoogte van de lening die je op deze manier kunt afsluiten is afhankelijk van verschillende factoren.

Zo wordt er gekeken naar de inkomsten en uitgaven die je hebt, het vermogen dat je beschikbaar hebt en de schulden die er al zijn. Je kunt met een maatwerkkrediet een vaste rente kiezen met een looptijd van 1, 2, 3, 5, 6, 7 of 10 jaar. Heb je een negatieve registratie staan bij het Bureau Krediet Registratie? Dan is lenen bij de bank vaak lastig, je kunt dan beter uitwijken naar lenen zonder BKR registratie.

ABN AMRO lening rente

Voor elke manier van geld lenen bij ABN moet rente betaald worden. De rente die je uiteindelijk gaat betalen is afhankelijk van meerdere factoren. Er wordt daarbij gekeken naar de omvang van de lening, de hoogte van de inkomsten die je hebt, de uitgaven die je doet, hoe jouw persoonlijke situatie eruit ziet en meer. Voor een persoonlijke lening wordt door de bank een vaste rente gerekend. Je kunt ABN AMRO geld lenen voor de volgende bedragen met bijbehorende rentes.

Hoogte van de lening Jaarlijkse rente
€ 5.000, – tot € 7.500, – 7,1 % tot 9,9 %
€ 7.500, – tot € 10.000, – 6,3 % tot 8,9 %
€ 10.000, – tot € 15.000, – 5,4 % tot 7,9 %
€ 15.000, – tot € 25.000, – 4,3 % tot 6,8 %
€ 25.000, – tot € 50.000, – 3,9 % tot 6,2 %
€ 50.000, – tot € 75.000, – 3,7 % tot 6,0 %

ABN AMRO lening aanvragen

Het aanvragen van een lening bij de ABN AMRO is heel eenvoudig. Dit kun je online doen door de volgende stappen te volgen:

1. Online berekening maken

Om te beginnen maak je online een berekening bij ABN AMRO. Je kunt op de website berekenen welk bedrag je kunt lenen en welke kosten je hieraan hebt. Daarbij geef je aan welk doel je hebt met het geld dat je wilt lenen en moeten er enkele andere vragen beantwoord worden. Deze vragen hebben betrekking op jouw persoonlijke situatie en de woonsituatie.

2. Aanvragen van offerte

Als je duidelijkheid hebt over de lening die je wilt afsluiten en wat de mogelijkheden zijn, dan kun je een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte voor een lening bij ABN AMRO is vrijblijvend. Er wordt dan telefonisch contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om een besluit te nemen.

3. Akkoord geven

Ga je akkoord met de offerte, dan kun je een overeenkomst aangaan met de bank en het document ondertekenen. Je ontvangt de nodige documenten digitaal en kunt deze ook digitaal ondertekenen.

4. Documenten aanleveren

Voor het goedkeuren en ontvangen van een lening moeten er verschillende documenten aangeleverd worden. In de overeenkomst staat welke documenten dit zijn. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst, bankafschriften, een kopie van jouw legitimatiebewijs of een loonstrookje. Het aanleveren van de documenten doe je ook digitaal, waarna de aanvraag beoordeeld kan worden.

5. Geld ontvangen

Als je alle stappen hebt doorlopen en de documentatie die gevraagd wordt hebt aangeleverd, dan ontvang je na goedkeuring het geld dat je nodig hebt. Dit wordt vaak na goedkeuring binnen 1 werkdag gedaan. Vanaf dat moment zal de looptijd ingaan en moet er rente betaald worden.

Vergelijken van geld lenen ABN mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor geld lenen ABN AMRO of wil je andere opties onderzoeken? Maak dan een vergelijking op onze website. Met de vergelijker die je hier vindt, kun je verschillende producten en aanbieders naast elkaar zetten. Let daarbij op de voorwaarden die gesteld worden aan het afsluiten van een lening of krediet en op welke manier dat mogelijk is. Door aan de hand van jouw wensen te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn, kun je tot de beste keuze komen voor het afsluiten van een lening voor jouw aankopen.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 21, 2022 @ 21:17

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen