[rank_math_breadcrumb]

BNP Paribas

door | mei 14, 2022 | Kredietverstrekkers | 0 Reacties

Een lening kan nodig zijn voor het doen van grote aankopen zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe auto of voor de financiering van een verbouwing. Met een BNP Paribas lening kun je jouw aankopen financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Er zijn een aantal mogelijkheden om een BNP lening af te sluiten. Dat kan door gebruik […]
N
Financiële producten vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening
zakelijke lening

Een lening kan nodig zijn voor het doen van grote aankopen zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe auto of voor de financiering van een verbouwing. Met een BNP Paribas lening kun je jouw aankopen financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Er zijn een aantal mogelijkheden om een BNP lening af te sluiten.

Dat kan door gebruik te maken van een persoonlijke lening, waarvan er vier opties mogelijk zijn, die we allemaal zullen bespreken in dit artikel. Met de informatie die je hieronder leest, kom je meer te weten over de lening. We vertellen je over de verschillende mogelijkheden die er zijn, waar je op moet letten en hoe je een lening kunt afsluiten.

Mogelijkheden om geld te lenen bij BNP Paribas

Als klant heb je verschillende opties om geld te lenen bij BNP Paribas. Dat kan door gebruik te maken van een persoonlijke lening. Bij de financieringsmaatschappij zijn vier mogelijkheden voor het afsluiten van een persoonlijke lening. Dit zijn:

Persoonlijke Basis Lening

De Persoonlijke Basis Lening is een lening die wordt gemaakt aan de hand van jouw wensen en biedt veel voordelen. De lening heeft een vaste scherpe rente en wordt aangeboden zonder bijkomende kosten. Dat is prettig, omdat je als aanvrager direct duidelijkheid hebt over de kosten en voorwaarden. Met een persoonlijke BNP Paribas lening is het ook mogelijk om zonder extra kosten eerder af te lossen.

Voordeel hiervan is dat de looptijd een stuk korter wordt. De lening is digitaal aan te vragen en bij te houden. Met dit type lening is het mogelijk om een bedrag te lenen van € 5.000, – tot € 75.000. Wil je hier eerst meer onderzoek naar doen? Bekijk dan bijvoorbeeld informatie over een 15000 euro lening of doe onderzoek naar een lening van 20000 euro.

BNP Paribas Persoonlijkste Lening

De Persoonlijkste Lening is iets uitgebreider dan de Persoonlijke Basis Lening. Met deze lening kun je namelijk zelf bepalen wanneer je betaalt, iets wat met de Basis Lening niet mogelijk is. Met een BNP Paribas Persoonlijke Lening is het ook mogelijk om extra af te lossen zonder dat je daarvoor kosten hebt. Meer weten? Begin dan direct met een persoonlijke lening berekenen.

Een ander voordeel van deze BNP Paribas lening, is dat je zelf de mogelijkheid hebt om het maandelijkse bedrag aan te passen. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn als je minder te besteden hebt of juist meer wilt aflossen. Met de Persoonlijkste Lening is het ook mogelijk om een bedrag van € 5.000, – tot maximaal € 75.000, – te lenen. Doorgaans kiezen mensen er voor bijvoorbeeld een lening voor een caravan, camper of boot af te sluiten.

Persoonlijkste Perspectief Lening

De Persoonlijkste Perspectief Lening is een lening die op maat gemaakt wordt voor klanten tot 74 jaar. Met deze BNP Paribas lening word je persoonlijk geholpen en wordt er niet alleen gekeken naar getallen en data. Je wordt persoonlijk geholpen en de medewerker van BNP Paribas die jou helpt, kijkt naar de complete situatie waarin je, je bevindt.

Op deze manier wordt er structuur geboden in de financiële situatie, waardoor je meer rust kunt ervaren. Een andere BNP Paribas lening oversluiten en samenvoegen met de Persoonlijkste Perspectief Lening is ook mogelijk. Hierdoor worden de schulden die je hebt samengevoegd voor meer overzicht. Meer weten? Kijk hoe meteen geld lenen bij BNP werkt.

Persoonlijkste Sr. Lening

Tot slot is er de Persoonlijkste Sr. Lening, een lening gemaakt voor senioren. Dit product kan worden aangevraagd door mensen vanaf 60 jaar. Met deze lening kun je als klant zelf bepalen op welke dag het geld wordt afgeschreven. Het is mogelijk om leningen voor een langere tijd af te sluiten.

Dit kan vanaf 60 jaar tot een leeftijd van 81 jaar of beter gezegd, bijna 81 jaar. De lening kan doorlopen tot de dag voordat je 81 jaar oud wordt. Het is ook mogelijk om een tijdelijke pauze in te lassen van maximaal 3 maanden voor het betalen van rente.

Aanvragen van een BNP Paribas lening

Om een lening aan te vragen bij BNP Paribas, kun je online de nodige formulieren invullen. Er worden verschillende gegevens gevraagd en je moet informatie aanleveren met betrekking tot jouw persoonlijke financiële situatie. Documenten die hiervoor gevraagd kunnen worden zijn bijvoorbeeld recente bankafschriften, een werkgeversverklaring of een loonstrook.

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, ontvang je eerst een offerte. Pas als je met de offerte akkoord gaat en het contract getekend hebt, gaat de lening in. Heb je een negatieve registratie bij het BKR?

Dan is de kans groot dat het niet mogelijk is om een aanvraag in te dienen. In overleg met een adviseur van BNP Paribas kan er gekeken worden naar jouw situatie, omdat het in sommige gevallen wel mogelijk kan zijn. Een andere optie die je kunt bekijken is geld lenen zonder bkr toetsing of het afsluiten van een minilening.

Mijn lening BNP Paribas

Als klant met een lening bij BNP Paribas kun je altijd online inzage hebben in de lening en alle zaken die daarbij komen kijken. Op de website van de maatschappij krijg je toegang tot een eigen account. In de beveiligde omgeving die zich daar bevindt, kun je gegevens inzien en aanpassen.

Dan kun je denken aan adresgegevens en gegevens met betrekking tot de lening. Heb je gekozen voor een lening waarbij je bijvoorbeeld het maandbedrag of de betaaldatum kunt aanpassen, dan is dat mogelijk met Mijn BNP Lening.

Vergelijken en aanvragen BNP Paribas lening

Wil je meer weten over BNP Paribas lening of ben je benieuwd naar andere aanbieders? Dan raden we je aan om gebruik te maken van de vergelijker op deze website. Daarmee kun je andere aanbieders en leningen op een rij zetten.

Het is daarvoor aan te raden dat je eerst jouw wensen op papier zet. Kijk bij het maken van een vergelijking goed naar de voorwaarden die gesteld worden voor het aanvragen van een lening. Als je een keuze gemaakt hebt, dan kun je direct eenvoudig een aanvraag indienen.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 21, 2022 @ 21:17

Geld lenen zonder gedoe.

1
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8,7/ 10

Max. bedrag

Meer dan €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen enkele uren antwoord op je aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd
Laagste rente in de markt
2
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

Tot €150.000

Eisen

Minimaal 21 jaar

BKR toetsing

Minimaal €5.000,-

Rente

Vanaf 3,8%

 Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen

9,6 van Trustpilot, op basis van 3100 echte beoordelingen
Volledig online, een offerte binnen 24 uur
3

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant
Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!
Expert in leningen en doorlopend krediet
4
kredietconcurrent logo
Binnen enkele uren duidelijkheid

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €100.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,5%

 Lage maandlasten en zeer scherpe rente
Transparantie hoog in het vaandel
Zelf gemakkelijk je krediet berekenen & online afsluiten
5

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7,5 / 10

Max. bedrag

Tot €75.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Minimaal €2.500,-

Rente

Vanaf 3,5%

 Gemiddelde klantwaardering van 9,5

Vergelijking van de beste doorlopend krediet financieringen
Bespaar tot €775,- per jaar, veilig en anoniem
6

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

7 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

 Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten
Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening
KredietSpotter

Binnen 2 dagen op je rekening

★★★★

7.9 / 10

Max. bedrag

Tot €50.000

Eisen

Minimaal 18 jaar

BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

 Binnen 1 werkdag antwoord op je aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten
Zakelijke en particuliere leningen