[rank_math_breadcrumb]

ASN beleggen

door | mrt 6, 2022 | Beleggen, Investeren | 0 Reacties

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor beleggen. Dit omdat de spaarrentes historisch laag zijn. Maar veel mensen willen ook steeds meer duurzaam beleggen, dit omdat ze zich ervan bewust zijn dat we ook aan de toekomst van onze kinderen moeten denken. Als het gaat om duurzaam beleggen, dan is ASN beleggen een uitstekende keuze. Want […]

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor beleggen. Dit omdat de spaarrentes historisch laag zijn. Maar veel mensen willen ook steeds meer duurzaam beleggen, dit omdat ze zich ervan bewust zijn dat we ook aan de toekomst van onze kinderen moeten denken. Als het gaat om duurzaam beleggen, dan is ASN beleggen een uitstekende keuze. Want bij het ASN beleggen wordt er altijd geinvesteerd in duurzame bedrijven, overheden en projecten. In dit artikel vertellen we je meer over ASN beleggen en de ervaringen.

Over ASN beleggen

De Nederlandse ASN bank is opgericht in 1960 en staat voor Algemene Spaarbank voor Nederland. Bij de ASN staat duurzaamheid hoog in het vaandel, hierbij spelen klimaatverandering, mensenrechten en biodiversiteit een belangrijke rol. Bij ASN kun je een betaalrekening openen, een hypotheek afsluiten, sparen of ASN beleggen. Hieronder vertellen we je meer over het beleggen bij de ASN.

Duurzaam rendement met ASN bank beleggen

Natuurlijk wil je rendement behalen met beleggen, immers je wilt je beleggingsdoel realiseren. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doel is, want je behaalt altijd een optimaal en duurzaam rendement bij het ASN bank beleggen, niet alleen jezelf maar ook voor de wereld. In welke bedrijven, overheden of projecten je ook investeert, ze respecteren altijd mens, dier en natuur. Je geld komt dus nooit terecht bij bedrijven die kinderarbeid, dierenleed of milieuverontreiniging veroorzaken.

Zelf beleggen of laten beleggen?

Bij het ASN beleggen heb je als belegger de keuze uit verschillende beleggingsdiensten. Wil je bijvoorbeeld zelf beleggen, dan kun je kiezen voor ASN Optimaalbeleggen. Je handelt dan zelf in de verschillende ASN beleggingsfondsen. Wil je liever het beheer overlaten aan de experts van ASN beleggen, kies dan voor ASN vermogensbeheer. Deze is zowel geschikt voor particulieren als stichtingen met een belegde vermogen van EUR 250.000,-. Uiteraard wordt de beleggingsportfolio 100% duurzaam voor je ingericht.

Kies je voor gemak?

Een gemakkelijke manier van beleggen is het ASN Doelbeleggen, waarbij je kunt kiezen uit 1 van de 5 duurzame ASN-fondsen. Elk fonds van het ASN Doelbeleggen heeft zijn eigen risico en rendement. Je kunt gemakkelijk inleggen en ook verkopen, op elk moment van de dag en geheel kosteloos. De inleg is minimaal EUR 25 per keer en je kunt eenmalig, periodiek of wanneer je geld over hebt inleggen. Het enige wat je hoeft te doen is je doel te kiezen en aan te geven hoeveel risico je wilt nemen, dit leg je vast via ASN doelplanner. Vervolgens belegt ASN doelbeleggen in het fonds met het risico dat je hebt opgegeven.

Wat zijn de beleggen ASN ervaringen?

De ervaringen met ASN beleggen door verschillende gebruikers zijn veelal positief. Met name de mensen die milieubewust en duurzaam willen leven beleggen graag in een van de ASN beleggingsproducten. Vooral omdat ASN een van de weinige banken is die goede dingen doet met het geld dat je de bank toevertrouwt.

Ga je bij ASN beleggen, dan beleg je bij een mooie bank die duurzaamheid nastreeft. Maar er zijn ook andere banken die dit doen. Wil je weten wie dit zijn en wat deze banken je te bieden hebben? Maak dan nu gebruik van onze vergelijker op deze pagina. Zo ontdek je snel hoe je wellicht op een andere manier een duurzaam rendement behaald op je beleggingen.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 14, 2022 @ 18:32

Wellicht vind je dit ook interessant

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=