Zakelijk geld lenen zonder cijfers

door | jun 24, 2022 | Geld Lenen, Zakelijke lening | 0 Reacties

Als bedrijf zijn er genoeg redenen te benoemen voor het afsluiten van een zakelijke lening. Dat kan bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn voor het financieren van een verbouwing, om opleiding van personeel te betalen of voor de aanschaf van nieuwe machines. Helaas is het niet altijd mogelijk om geld te lenen. Dat kan bijvoorbeeld als het bedrijf […]

Binnen 24 uur uitbetaald

 • €1.000,- tot €200.000,- lenen
 • Looptijden van 6 tot 18 maanden
 • Geen verborgen kosten of bindingstijd
 • Gratis offerte en 100% vrijblijvend
 • Digitale & snelle aanvraag

OFFERTE AANVRAGEN

★★★★: 4,5/5

N
Zakelijke leningen vergelijken

Online aanvraag binnen mum van tijd

N
Onafhankelijk & Gratis

Wij zijn 100% onafhankelijk

N
Betrouwbare kredietverstrekkers
Doorgaans binnen 24 uur op je rekening

Vergelijk zakelijke leningen

1
Krediet groep nederland
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

9,5 / 10

Max. bedrag

€1.000,- tot €200.000,-

Looptijd

6 tot 18 maanden

Rente*

Vaste kosten

 Volledige lening op elk moment en zonder extra kosten terugbetalen
Vandaag nog op je rekening & in 1 minuut aangevraagd
Geen verborgen kosten of bindingstijd

2

bridgefund
Binnen 6 uur duidelijkheid

★★★★★

9 / 10

Max. bedrag

€5.000,- tot €250.000,-

Looptijd

3 tot 24 maanden

Rente*

1% per maand

 Online aanvraag zonder jaarverslagen en businessplannen
Vandaag nog op je rekening (record is 4 uur)
Eerder aflossen? Je ontvangt korting
3
KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€3.000,- tot €1.000.000,-

Looptijd

3 tot 24 maanden

Rente*

0,8% per maand

 200+ miljoen euro gefinancierd bij 4600 verschillende bedrijven

Geen ingewikkelde kredietchecks
Deskundig team welke je door het gehele proces leidt

4

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

€2.000,- tot €1.000.000,-

Looptijd

1 tot 60 maanden

Rente*

o.b.v. bedrijfsrisico

 KOMPAR vergelijkt 10+ verschillende kredietverstrekkers

Gratis advies & binnen 24 uur geregeld
Duidelijk & deskundig overzicht van daadwerkelijke kosten

5

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★

7,7 / 10

Max. bedrag

€1.000,- tot €3.000.000,-

Looptijd

1 tot 60 maanden

Rente*

o.b.v. bedrijfsrisico

 CREDDO vergelijkt 30+ verschillende kredietverstrekkers

Antwoord binnen 24 uur, niet bindend & altijd gratis
Kies wat het best past bij jouw bedrijf, doelstellingen en ambities

6

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

7 / 10

Max. bedrag

€10.000,- tot €250.000,-

Looptijd

3 tot 6 maanden

Rente*

0,5% per maand

 De kredietaanvraag is kosteloos en vrijblijvend

KredietVooruit.nl kijkt naar huidige bedrijfsprestaties
Aflossing op basis van binnenkomende betalingen

7

KredietSpotter
Binnen 24 uur duidelijkheid

★★★★★

6,7 / 10

Max. bedrag

€10.000,- tot €300.000,-

Looptijd

3 tot 24 maanden

Rente*

0,5% - 1,6% per maand

 Bij goedkeuring direct toegang tot uw krediet via uw persoonlijke dashboard

Goedkeuring binnen 1 werkdag
Spotcap heeft krachten gebundeld met Capitalbox
* Als ondernemer heb je in eerste instantie niet veel aan gepubliceerde rentes als je kredietverstrekker wil vergelijken. Het uiteindelijke tarief dat je gaat betalen hangt namelijk af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld van de hoogte van de financiering, de looptijd, de aflossing en van het risico dat de verstrekker verwacht te lopen met een lening aan jouw bedrijf. Bovengenoemde rentes geven het spectrum aan en zijn op jaarbasis, tenzij anders vermeld.

Deskundig team

 • €3.000,- tot €1.000.000,- lenen
 • Looptijden van 3 tot 24 maanden
 • Geen ingewikkelde kredietchecks
 • 200+ miljoen € gefinancierd bij 4600 bedrijven
 • Binnen 24 uur duidelijkheid & goedkeuring

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

★★★★: 4/5

zakelijke lening

Als bedrijf zijn er genoeg redenen te benoemen voor het afsluiten van een zakelijke lening. Dat kan bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn voor het financieren van een verbouwing, om opleiding van personeel te betalen of voor de aanschaf van nieuwe machines. Helaas is het niet altijd mogelijk om geld te lenen. Dat kan bijvoorbeeld als het bedrijf nog niet lang bestaat en daardoor geen jaarcijfers hebt. Jaarcijfers zijn belangrijk voor het aanvragen van een zakelijke lening, omdat de verstrekker wil weten of het bedrijf aan zijn verplichtingen kan voldoen met betrekking tot de betaling.

Het is dan gelukkig wel mogelijk om geld te lenen. Zakelijk geld lenen zonder cijfers kan bij verschillende aanbieders en onder bepaalde voorwaarden. Hieronder vertellen we je meer over het afsluiten van een zakelijke lening, hoe je geld kunt lenen zonder jaarcijfers, welke voordelen eraan verbonden zijn en welke risico’s je loopt met zakelijk geld lenen zonder cijfers. Verder vertellen we je hoe je geld kunt lenen zonder jaarcijfers als zzp’er, met welke voorwaarden je rekening moet houden en krijg je enkele tips. Tot slot lees je hoe je de beste keuze kunt maken door aanbieders van zakelijke leningen met elkaar te vergelijken. Zo zorg je ervoor dat je de beste optie kunt vinden en kiest voor het product dat het beste aansluit bij de wensen van het bedrijf.

Zakelijke lening

Een zakelijke lening kan gewoonlijk gesproken worden afgesloten bij verschillende aanbieders. Dit kan bijvoorbeeld bij een bank of bij een financieringsmaatschappij. Voor het verkrijgen van een zakelijke lening gelden voorwaarden, die afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dat hangt onder andere af van de hoogte van de lening, de rente die je gaat betalen, de looptijd, de huidige financiële situatie van het bedrijf en nog veel meer. Aan het afsluiten van een lening zijn ook altijd de nodige risico’s verbonden. Het bedrijf moet geen betalingsachterstanden of schulden hebben en uiteraard ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Als aan alle voorwaarden wordt voldaan, dan kan een lening worden afgesloten voor bijvoorbeeld de aankoop van voorraden, marketing of om het bedrijf te laten groeien.

Hoe kun je zakelijk geld lenen zonder cijfers?

Als startende onderneming is het vaak lastiger om een lening af te sluiten. Partijen waarbij je een lening kunt nemen, willen graag zien of het bedrijf kredietwaardig is. Daarvoor moeten gegevens en documenten worden aangeleverd over de financiële situatie van het bedrijf, dus ook jaarcijfers. Zakelijk geld lenen zonder cijfers kan gelukkig ook, al zijn er niet veel partijen die dat mogelijk maken. Het is bij dergelijke partijen bijvoorbeeld mogelijk om een lening aan te vragen aan de hand van recente cijfers en inkomsten die het bedrijf heeft.

Wat zijn de voordelen?

Het biedt ondernemers die net begonnen zijn meer kansen om verder te groeien als zijn een lening kunnen nemen zonder jaarcijfers. Zo zijn er nog meerdere voordelen die je kunt benutten met zakelijk geld lenen zonder cijfers. Je kunt dan bijvoorbeeld de machines aankopen die je nodig hebt voor de bedrijfsvoering, personeel opleiden dat voor jou aan de slag gaat of zakelijk vervoer aanschaffen. Een voordeel is ook dat je als bedrijf duidelijkheid hebt over het bedrag dat je kunt lenen en de voorwaarden die daaraan verbonden zijn. verder kan het een voordeel zijn dat je ook een lening kunt aanvragen als je door andere verstrekkers niet wordt toegelaten. Het is dan wel van belang dat je rekening houdt met alle mogelijke risico’s die je kunt lopen als je kiest voor deze vorm van geld lenen.

Risico’s zakelijk geld lenen zonder cijfers

Naast de eerdergenoemde voordelen, zijn er uiteraard ook risico’s verbonden aan zakelijk geld lenen zonder cijfers. Het afsluiten van een lening is overigens altijd gekoppeld aan de nodige risico’s. Het belangrijkste daarvan is dat het geld kost om geld te lenen, iets waar bij het maken van reclames altijd nadruk op moet worden gelegd. Het is daarom van belang dat je duidelijkheid hebt over de gezondheid van het bedrijf. Ben je net gestart, dan moet je erg zeker zijn van je zaak om geld te kunnen lenen. Een financiering zonder jaarcijfers kan anders verkeerd uitpakken als je die niet kunt terugbetalen. Houdt ook rekening met de financiële situatie en schulden die je privé hebt, zeker als je zelfstandig ondernemer bent.

Zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers als zzp’er

Als startende zelfstandige zijn er ook mogelijkheden voor zakelijk geld lenen zonder cijfers. In het verleden was het als beginnende zzp’er erg lastig om een financiering te krijgen, tegenwoordig gaat dat gelukkig iets makkelijker. Toch is geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers ook niet overal mogelijk. Verschillende aanbieders bieden de mogelijkheid om een lening af te sluiten als zelfstandige, zonder dat er jaarcijfers aangetoond hoeven te worden. Als het niet mogelijk is om zakelijk een lening af te sluiten, omdat er toch jaarcijfers nodig zijn, dan is er nog een mogelijkheid. Als zelfstandige ben je persoonlijk verantwoordelijk voor de onderneming en ook voor de financiële situatie van het bedrijf. Je zou dan kunnen kiezen voor privé geld lenen zonder jaarcijfers. Dat geld steek je vervolgens in het bedrijf, zodat je verder kunt groeien.

Voorwaarden zakelijk geld lenen zonder cijfers

De voorwaarden voor het kunnen afsluiten van een lening zonder dat je daarvoor de nodige cijfers kunt overhandigen, zijn vaak erg streng. Let goed op bij het afsluiten van een lening welke voorwaarden er gesteld worden en aan welke verplichtingen je moet voldoen voordat je geld kunt lenen van een bank of verstrekker. De aanvrager moet bijvoorbeeld altijd 18 jaar of ouder zijn en het bedrijf moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Verder kunnen er voorwaarden gesteld worden waarin wordt bepaald welke verplichtingen het bedrijf heeft. Dit heeft te maken met betalingen, de looptijd van de lening en de rente die je betaalt. Onderzoek daarbij ook of het mogelijk is om eventueel eerder geld af te lossen.

Handig om te weten

Wil je zakelijk geld lenen zonder cijfers, dan is het goed om op de hoogte te zijn van een aantal zaken. Onthoudt dat je niet overal kunt aankloppen voor het afsluiten van een zakelijke lening zonder dat je daarvoor de nodige cijfers hebt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de bank waarbij je een zakelijke rekening hebt, geen lening kan aanbieden. Hieronder hebben we een aantal handige tips opgeschreven die je kunt gebruiken voor zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers:

 • Schrijf een plan waarin je beschrijft waarvoor je geld wilt lenen. In dit plan kun je omschrijven wat de bedrijfsactiviteiten zijn, hoe je de toekomst voor je ziet en waar je exact geld wilt lenen. Door het opstellen van een plan kun je duidelijk maken wat jouw intenties zijn en hoe je als bedrijf het geld wilt gaan terugbetalen;
 • Vraag offertes aan nadat je een plan hebt geschreven. Door het aanvragen van offertes kun je bij verschillende instanties onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor kun je uiteindelijk ook de beste keuze maken voor het afsluiten van een lening;
 • Kijk naar de rente en de looptijd. Een rente kan misschien laag zijn en aantrekkelijk lijken, maar als je aan een hele lange looptijd gebonden bent, dan kan het minder aantrekkelijk zijn. Zoek daarom goed uit wat voor het bedrijf de beste keuze is;
 • Onderzoek en beschrijf hoeveel tijd je nodig denkt te hebben om het geld voor de lening terug te kunnen betalen. Omschrijf daarbij niet alleen de periode, maar ook de wijze waarop je dit wilt doen. Dit kan helpen bij het bepalen van de looptijd van de lening die je wilt gaan aanvragen;
 • Let goed op de voorwaarden die er gesteld worden voor het afsluiten en afnemen van een lening. Daarbij moet je ook kijken naar de boeteclausule die in de overeenkomst is opgenomen. Hiermee wordt vastgelegd welke afspraken er gemaakt zijn om het geld van de lening terug te betalen. Als je de afspraken niet kunt nakomen, dan kun je daarvoor een boete krijgen;
 • Weet wat de risico’s zijn en onderzoek altijd op welke manier je risico loopt. Ongeacht welke manier van geld lenen je kiest of welke bedrijfsactiviteiten je uitvoert, er is altijd een risico dat het mis kan gaan. Het is daarom belangrijk om zeker te zijn van de zaak, voordat je daadwerkelijk een lening aan gaat vragen.

Keuze maken

Als je duidelijkheid hebt over de reden voor het lenen van geld, de manier waarop je de lening wilt aflossen en hoe je dit wilt gaan doen, dan kun je op zoek gaan naar een geschikte aanbieder. Dat doe je door vergelijkingen te maken van aanbieders. Let hierbij op partijen die het mogelijk maken om zakelijk geld te lenen zonder cijfers. Zet alle wensen en behoeften die het bedrijf heeft op papier en gebruik dat als startpunt voor het onderzoek. Maak een vergelijking aan de hand van de voorwaarden die er gesteld worden en vraag offertes aan bij verschillende partijen. Met de vergelijker op deze website heb je de mogelijkheid om aanbieders van zakelijk geld lenen te lenen zonder cijfers te vergelijken.

Aanvragen van een lening

Als alles in orde is en je een keuze gemaakt hebt, dan kun je een aanvraag indienen. De wijze waarop dit gedaan moet worden, verschilt per aanbieder en vaak ook per lening. Er moeten in elk geval documenten aangeleverd worden waarmee je aan kunt tonen waarom je een lening wilt aanvragen, hoeveel geld je wilt lenen, wat de financiële situatie is van het bedrijf en een plan met daarin de eerdergenoemde onderwerpen. Het kan vervolgens enige tijd duren voordat een aanvraag goed en wel in behandeling wordt genomen. Dit is ook afhankelijk van de werkwijze van de verstrekker waarbij je aanklopt. Mocht het uiteindelijk toch niet lukken om zakelijk geld te lenen zonder cijfers kun je ook nog proberen om privé geld te lenen zonder jaarcijfers.

Zakelijk geld lenen zonder cijfers vergelijken

De beste keuze maken voor het aanvragen van een lening kan door een goede vergelijking te maken. Het is afhankelijk van de aanbieder waarbij je een lening wilt afsluiten welke voorwaarden en eisen er gesteld worden. Maak daarom gebruik van de vergelijker op deze website om tot de beste opties te komen. Aan de hand van de wensen en behoeften die je hebt voor het afsluiten van een lening kun je duidelijk een overzicht krijgen van alle mogelijke opties die er zijn. Met deze informatie kun je een keuze maken voor de best passende lening en een aanvraag doen.

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: jul 15, 2022 @ 04:20

Wellicht vind je dit ook interessant