Alles te weten komen over de VISA creditcard of alle kaarten met elkaar vergelijken?

Onafhankelijk VISA Creditcard vergelijken

Gemakkelijk en snel alle Visa Creditcards in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

VISA Creditcard vergelijken

VISA Creditcard, hoe werkt dat allemaal?

Iedereen kent het merk VISA natuurlijk, de kaartwordt geaccepteerd in meer dan 200 landen en bij maarliefst 30 miljoen winkels. Je kunt een hele boel verschillende creditcards van VISA uitkiezen. Elke kaart heeft extra’s, kortingen en verzekeringen, daarbij kun je er vanuit gaan dat je verzekerd bent tegen schade, diefstal en verlies. Je kunt met sommige VISA cards sparen en ze over het algemeen koppelen aan iedere bankrekening/

De meeste VISA kaarten worden in Nederland uitgegeven door ICS of International Cards Services. Als dat het geval is weet je zeker dat je te maken hebt met bankonafhankelijke creditcards. Sommige kredietkaarten zijn namelijk alleen te verkrijgen bij een bepaalde bank
VISA is de allergrootste creditcardmaatschappij met de meeste klanten en een jaaromzet van 12,7 miljard dollar.

VISA heeft nu een marktaandeel van 54 procent over heel de wereld, je moet dan denken aan ongeveer 140 miljard transacties. VISA is daarbij een bekend sponsor van veel sportevenementen zoals de Olympische Spelen of de Champions League.

Het hoofdkwartier van Visa is gevestigd in Foster City, Californië. Het bedrijf telt zo’n 7.700 werknemers wereldwijd. Als je een VISA creditcard wil aanvragen kun je er vanuit gaan dat je veilig gebruik kunt maken van een veilige betaalkaart. 

De transacties van VISA lopen via het bekende VisaNet. Er zijn op dit netwerk inmiddels al meer dan 100 miljard transacties voltooid. Deze transacties hebben een gezamenlijke waarde van 6,8 biljoen dollar. Enorm uiteraard, maar dat is ook niet zo gek want VISA opereert wereldwijd op alle continenten(op Antartica na).

Waarom een VISA Creditcard

Veel mensen gebruiken een VISA creditcard om wereldwijd gemakkelijk te kunnen betalen. Met een pinpas wordt dit al snel moeilijk. In het totaal heb je ongeveer 44 miljoen winkels, hotels, bedrijven & restaurants waar de VISA creditcard welkom is als betaalmiddel.

De meeste webshops maken ook gebruik van VISA waardoor online betalen ook een makkie is.
Om in aanmerking te komen voor een VISA creditcard moet je 18 jaar zijn, een Nederlandse bankrekening hebben en minimaal 1150 euro netto per maand verdienen na aftrek van de huur of hypotheek.

Ook kijkt de creditcarduitgever nog of je andere leningen hebt. In de winkel betaal je met een pincode, net als met een bankpas. Op internet gebruik je het nummer en de code die op de kaart staan, plus eventueel een wachtwoord.
Als je geld gestolen wordt is het belangrijk dat je dit direct meldt.

Je weet dan zeker dat je geen gevaar loopt op misbruik van je pas. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen van VISA of wil je weten of de VISA kaart de beste creditcard is voor jouw? Begin dan direct met het vergelijken van alle VISA creditcards.

Navigatie
Top 10 meest gelezen