Alles te weten komen over de VISA creditcard of alle kaarten met elkaar vergelijken?

Onafhankelijk VISA Creditcard vergelijken

Gemakkelijk en snel alle Visa Creditcards in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

VISA Creditcard, hoe werkt dat allemaal?

Iedereen kent het merk VISA natuurlijk, de kaartwordt geaccepteerd in meer dan 200 landen en bij maarliefst 30 miljoen winkels. Je kunt een hele boel verschillende creditcards van VISA uitkiezen. Elke kaart heeft extra’s, kortingen en verzekeringen, daarbij kun je er vanuit gaan dat je verzekerd bent tegen schade, diefstal en verlies. Je kunt met sommige VISA cards sparen en ze over het algemeen koppelen aan iedere bankrekening.

De meeste VISA kaarten worden in Nederland uitgegeven door ICS of International Cards Services. Als dat het geval is weet je zeker dat je te maken hebt met bank onafhankelijke creditcards. Sommige kredietkaarten zijn namelijk alleen te verkrijgen bij een bepaalde bank. VISA is de allergrootste creditcardmaatschappij met de meeste klanten en een jaaromzet van 12,7 miljard dollar.

VISA heeft nu een marktaandeel van 54 procent over heel de wereld, je moet dan denken aan ongeveer 140 miljard transacties. VISA is daarbij een bekend sponsor van veel sportevenementen zoals de Olympische Spelen of de Champions League.

Het hoofdkwartier van Visa is gevestigd in Foster City, Californië. Het bedrijf telt zo’n 7.700 werknemers wereldwijd. Als je een VISA creditcard wil aanvragen kun je er vanuit gaan dat je veilig gebruik kunt maken van een veilige betaalkaart.

De transacties van VISA lopen via het bekende VisaNet. Er zijn op dit netwerk inmiddels al meer dan 100 miljard transacties voltooid. Deze transacties hebben een gezamenlijke waarde van 6,8 biljoen dollar. Enorm uiteraard, maar dat is ook niet zo gek want VISA opereert wereldwijd op alle continenten(op Antartica na). Je hoeft natuurlijk niet perse voor Visa te kiezen, zo kun je ook voor de ANWB Visa Card, American Express, Mastercard of ICS Card kiezen. Gebruik onze vergelijker voor het best passende aanbod.

Waarom een VISA Creditcard

Veel mensen gebruiken een VISA creditcard om wereldwijd gemakkelijk te kunnen betalen. Met een pinpas wordt dit al snel moeilijk. In het totaal heb je ongeveer 44 miljoen winkels, hotels, bedrijven & restaurants waar de VISA creditcard welkom is als betaalmiddel.

De meeste webshops maken ook gebruik van VISA waardoor online betalen ook een makkie is.

Om in aanmerking te komen voor een VISA creditcard moet je 18 jaar zijn, een Nederlandse bankrekening hebben en minimaal 1150 euro netto per maand verdienen na aftrek van de huur of hypotheek.

Ook kijkt de creditcarduitgever nog of je andere leningen hebt. In de winkel betaal je met een pincode, net als met een bankpas. Op internet gebruik je het nummer en de code die op de kaart staan, plus eventueel een wachtwoord. Als je geld gestolen wordt is het belangrijk dat je dit direct meldt.

Je weet dan zeker dat je geen gevaar loopt op misbruik van je pas. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen van VISA of wil je weten of de VISA kaart de beste creditcard is voor jouw? Begin dan direct met het vergelijken van alle VISA creditcards.

Vragen over VISA creditcards

Kan een Visa creditcard gekoppeld worden aan een Nederlandse bankrekening?

Dit is mogelijk want alle creditcards van VISA zijn namelijk bankonafhankelijke creditcards. Daardoor is het ook mogelijk om creditcards van VISA te koppelen met een Nederlandse bankrekening. Ook kun je zelf wanneer je maar wilt voor een andere bankrekening kiezen.

Echter zijn er enkele banken die creditcards verlenen zoals de Rabobank en ING waar je niet kunt kiezen voor andere bankrekeningen. Je bent dan namelijk verplicht om een rekening te openen bij de Rabobank of ING om deze te kunnen koppelen aan een VISA creditcard. Kies je voor een creditcard van VISA, dan heb je geen last van deze beperkingen.

Geld lenen met een negatieve BKR registratie mogelijk?

Het is mogelijk om bij sommige kredietverleners een lening te krijgen met een negatieve BKR registratie, dit betekent dat je in het verleden een betalingsachterstand hebt opgelopen.

Of het slim is om een lening of krediet aan te vragen met een BKR registratie is de vraag, want deze negatieve registratie is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Bij het BKR wordt dit ook wel een negatieve BKR codering genoemd. Er zijn verschillende soorten BKR noteringen. Voordat je een lening afsluit met een negatieve BKR registratie is het dus slim om van te voren te bedenken of je de lening of het krediet echt nodig hebt.

Verschillende BKR noteringen

Bij Stichting BKR wordt er gewerkt met vijf verschillende soorten noteringen. Namelijk de A1, A2, A3, A4 of H codering. Hieronder leggen we uit wat elke codering inhoudt.

A1 codering

Als je een BKR registratie hebt met daarbij een A1 codering op je overzicht, dan betekent dit dat je een betalingsachterstand hebt en daarvoor al een regeling hebt getroffen met de geldeiser.

A2 codering

Je krijgt een A2 codering op jouw BKR overzicht als je te maken hebt met een betalingsachterstand waarvan het bedrag wat nog betaald moet worden opeisbaar is.

A3 codering

Als je een BKR registratie hebt met daarbij een A3 codering op je overzicht, dan heb je te maken met een betalingsachterstand waarvoor afspraken zijn gemaakt met de geldeiser.

A4 codering

Als je een BKR registratie hebt met een A4 codering op je overzicht, dan betekent dit dat je een betalingsachterstand hebt en de schuldeiser kan jou niet bereiken. Dit om bijvoorbeeld een regeling of afspraken te maken.

H codering

Heb je een H codering, dan betekent dit dat je geen betalingsachterstanden en schulden hebt lopen bij schuldeisers.

Lenen met een negatieve BKR registratie verstandig?

Zoals net vermeld is het nodig om voorzichtig te zijn als je ervoor kiest om geld te lenen terwijl je een negatieve BKR registratie hebt lopen. Denk dus goed na of een lening of krediet daadwerkelijk echt nodig is als je te maken hebt met een negatieve BKR registratie. Wil je weten of je op het moment een BKR registratie hebt? Dan kun je altijd een overzicht opvragen bij de Stichting BKR, dit kan eenmalig gratis per jaar.

Wat betaal je voor een Visa creditcard?

Om een Visa creditcard te gebruiken moet je wel een bepaald bedrag betalen. Dit is voor een Visa creditcard €36,50 per jaar. Je kunt natuurlijk ook een extra Visa creditcard aanvragen voor bijvoorbeeld je partner of een gezinslid. Voor een extra kaart betaal je €16 per jaar.

Als je graag een Visa World Card Gold wilt gaan gebruiken, dan betaal je hiervoor €55 per jaar. Voor een Visa World Card Platinum betaal je €154 per jaar. Voor deze twee keuzes hoef je niks extra bij te betalen als je een tweede kaart wilt hebben.

Wanneer kom je in aanmerking voor een Visa Worldcard?

Je kunt niet zomaar beschikken over een Visa creditcard. Het is namelijk zo dat je moet voldoen aan bepaalde eisen voordat je een Visa World Card krijgt. Zo wordt er onder andere gekeken naar jouw inkomen en jouw financiële verplichtingen. Gebaseerd op deze informatie wordt er gekeken of je in aanmerking kunt komen voor een Visa creditcard.

Eisen om een Visa World Card aan te vragen:

– Je moet wonen in Nederland
– Minimaal een maandinkomen van €1.150
– Niet beschikken over een negatieve BKR registratie met codering
– Beschikken over een telefoonnummer, mobiel of vast
– Beschikken over een Nederlands identiteitsbewijs of verblijfsvergunning
voor onbepaalde tijd
– 18 jaar of ouder zijn

Krijg je rente bij een positief saldo met een Visa card?

Bij sommige creditcards kun je zelfs spaarrente ontvangen als je boven een bepaald bedrag op je creditcard hebt staan. Zo dus ook bij een Visa creditcard.

Wanneer je €500 of meer op je creditcard hebt staan dan ontvang je rente over het gespaarde bedrag. Er wordt door Visa over maximaal €1.000.000 spaarrente gegeven. De huidige rente die je krijgt met een Visa card is 0,15% per jaar.

Hoeveel rente betaal je met een negatief saldo op Visa Creditcard?

Je krijgt met een Visa Creditcard elke maand een rekeningoverzicht. Het is de bedoeling dat je deze bij ontvangst binnen 21 dagen betaalt. Maar wat als dit je niet lukt? Dat betekent dat je een negatief saldo hebt en hier rente over moet betalen. Je gaat dan een rente betalen van 14%. Als je netjes binnen 21 dagen betaalt hoef je natuurlijk geen rente over het te betalen bedrag te betalen.

Of je nu een prepaid creditcard wil aanvragen of een normale kaart wil aanvragen, onderzoek goed als je een creditcard aanvragen serieus wil gaan aanpakken. De beste aanbieder vinden is simpel als je voorwaarden en de verschillende aanbieders hebt onderzocht. Spaarbuidel helpt je door verschillende aanbieders van creditcards naast elkaar te zetten in een statische, onafhankelijke vergelijking.