TV In Termijnen Betalen Zonder BKR, Is Het Mogelijk En Verstandig Om Hier Voor Te Kiezen? Lees Er Alles Over In Onze MEGA Gids!

nov 30, 2019 | 0 Reacties

Tegenwoordig is het goed mogelijk om te kiezen voor gespreid betalen, leasen of achteraf betalen in grote Nederlandse webshops. Je zit dat grote aanbieders zoals BCC, Mediamarkt, Expert en andere retailers deze mogelijkheden aanbieden in hun webshops. Ook is het soms mogelijk om in de winkel een overeenkomst te tekenen voor het betalen in termijnen.

Maar hoe werkt dat nu precies? En is het slim om te kiezen voor een aankoop of huurkoop op afbetaling. We snappen dat je met wat vragen zit en we helpen je in dit artikel om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden om een tv op afbetaling zonder bkr te realiseren. Wil je wat meer onderzoek doen? Lees dan onze handige gids over geld lenen met BKR.

TV op afbetaling bestellen een slimme keuze?

Een ding is zeker, als je kiest voor een tv op afbetaling kopen dan betaal je meer voor de televisie in vergelijking met het direct aanschaffen van het product. Gek is dat natuurlijk niet, want voor het betalen in termijnen of op afbetaling kopen wordt er rente in rekening gebracht. Dit soort betalingsconstructies zie je ook vaak terug bij het afbetalen van een wasmachine, of het afsluiten van een telefoonabonnement.

  • In principe is hier natuurlijk niets mis mee, jij krijgt als klant de mogelijkheid om een product in meerdere termijnen te betalen, en daar betaal je een klein maandelijks bedrag extra voor.
  • Als je kiest voor een tv kopen op afbetaling zonder bkr loopt de retailer natuurlijk ook wat extra risico, het kan namelijk zijn dat jij als klant niet aan je betalingsvoorwaarden voldoet en dat kan een retailer behoorlijk wat geld kosten.

TV op afbetaling aanschaffen is eenvoudig

In principe is het concept dus eenvoudig, een televisie op afbetaling kopen kan handig zijn als je televisie kapot is gegaan en je net wat geld te kort komt aan het einde van de maand. Het kiezen voor deze betaaloptie is doorgaans vrij gemakkelijk, je kiest het product in de webshop en plaatst het in je winkelmandje en kiest voor kopen op afbetaling.

TV gespreid betalen zonder bkr, hoe werkt het?

Het is bij de meeste retailers zo geregeld dat er een tussenpersoon het krediet verstrekt om de gespreide betaling mogelijk te maken. In sommige gevallen is dit Wehkamp Finance B.V., Santander Consumer Finance Benelux B.V en soms kan er gekozen worden voor Afterpay.

Het prettige van al deze tussenpersonen is dat ze een vergunning van de AFM, daardoor weet je zeker dat een tv leasen zonder bkr veilig is en dat je volgens de wet beschermt bent met een aantal wetten. Soms komt het voor dat je een bepaalde klantenpas nodig hebt om op afbetaling te kunnen komen, dit is bijvoorbeeld het geval bij de Mediamarkt.

Televisie op afbetaling zonder rente

Een tv op afbetaling zonder rente kopen is een zo goed als onmogelijke taak, retailers leveren dit soort mogelijkheden zodat er winst gemaakt kan worden tijdens de afbetalingsperiode.

  • De enigste manier om dit te doen is door rente te rekenen over het krediet dat verstrekt wordt, indien een aanbieder claimt dat je geen rente hoeft te betalen over het krediet raden we je aan om extra onderzoek te doen naar deze claims.

TV op afbetaling zonder bkr toetsing

Zit je dus krap en is je televisie jammerlijk kapot gegaan? Misschien is het dan slim om een lager bedrag te spenderen zodat je het kredietbedrag makkelijk en snel kunt terugbetalen.

Doorgaans voeren de meeste retailers ook een BKR toetsing uit om te kijken hoe het gesteld is met je betalingsgedrag, wil je daar meer over weten? Lees dan snel verder. Tegenwoordig worden er allerlei betalingsconstructies aangeboden, denk bijvoorbeeld aan een private lease zonder BKR.

Smart TV op afbetaling

Uiteraard maakt het niet uit of je de nieuwste SMART TV op afbetaling kiest, of dat je voor een nog duurder product gaat. Het is alleen wel aan te raden om goed te kijken naar de rentes die bij dit soort bedragen horen.

  • Dat komt omdat het totale kredietbedrag in combinatie met de looptijd bepaalt hoe hoog het bedrag is dat je terug moet betalen. Als je niet online op afbetaling kunt bestellen kan het zijn dat je een negatieve BKR codering hebt staan, lees hier hoe je een BKR registratie kunt verwijderen.

TV op afbetaling Mediamarkt

Het kan natuurlijk zijn dat je een negatieve BKR codering hebt staan, daar kunnen natuurlijk verschillende oorzaken voor zijn. Als je een mediamarkt tv op afbetaling zonder bkr wil regelen dan is het aan te raden om goed onderzoek te doen. Bij de Mediamarkt wordt bijvoorbeeld standaard een BKR toets gedaan voordat je een krediet krijgt toegewezen.

TV op afbetaling zonder BKR bij BCC

Bij andere aanbieders werkt het net wat anders. Zo kun je bij BCC tot 250 euro een televisie op afbetaling met BKR notering kopen. Bij bedragen boven de 250 euro wordt er wel een toets gedaan.

  • Voor het zorgvuldig verstrekken van een televisie op afbetaling stellen de kredietverstrekkers van BCC enkele vragen, o.a. over je inkomen en woonlasten. Een BKR toets is onderdeel van de aanvraag om er zeker van te zijn dat een tv kopen op afbetaling met bkr geen problemen gaat opleveren.

Televisie op afbetaling Expert

Bij Expert kun je gebruik maken van Afterpay, daardoor heb je 14 dagen de tijd om aan de betaaltermijn te voldoen. Dat kan prettig zijn als je televisie aan het einde van de maand kapot is gegaan en je nog moet wachten op je salaris. Bestel je voor het eerst iets met AfterPay?

  • Dan worden alleen bestellingen met een bedrag lager dan €150,- geaccepteerd. Dit bedrag loopt op zodra je deze betaalmethode vaker gebruikt. Bij Expert.nl wordt er een maximaal orderbedrag van €1200,- voor AfterPay geaccepteerd.
  • Bij Expert kun je ook gebruik maken van Mijnbetaalplan, om je aanvraag te beoordelen zullen de kredietverstrekkers van Expert, indien noodzakelijk vragen naar je inkomen en vaste lasten. Mocht je aanvraag daar aanleiding toe geven dan zal een toetsing worden gedaan bij het BKR.

TV op afbetaling zonder bkr toetsing kopen

Het komt regelmatig voor dat mensen op zoek zijn naar een plek waar je kunt beginnen met het tv kopen op afbetaling zonder bkr toetsing, in de realiteit zul je er snel achter komen dat er eigenlijk geen plekken beschikbaar zijn waar dit mogelijk is.

Dat komt omdat de aanschafwaarde van een televisie behoorlijk hoog kan zijn, retailers willen daarom zeker weten dat je genoeg inkomen of kapitaal hebt om de televisie tijdig terug te betalen.

  • Er is wel een alternatief voor tv kopen op afbetaling zonder bkr check, het kan natuurlijk zijn dat deze grote uitgave even niet goed uitkomt en je geen extra schulden of kosten wil maken. Tegenwoordig kun je bij sommige webshops kiezen voor in3. Dat is de enige gespreide betaalmethode die zonder rente of lening en BKR registratie werkt.
  • Een televisie op afbetaling zonder bkr realiseren is dus wellicht mogelijk als je een webshop kiest die gebruik maakt van deze betaalmethode. Het werkt heel simpel, je betaalt gespreid in 3 termijnen binnen 60 dagen.

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Maximale lening

€ 1.500,-

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Nee

✓ €100 tot €1.500 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

✓ Ook geschikt met BKR notering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Maximale lening

1.500,-

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Nee

✓ €100 tot €1.500 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

 Ook geschikt met BKR notering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Maximale lening

€ 50.000,-

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Ja

✓ €1000 tot €50.000 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

BKR lenen kan soms mogelijk zijn

Bekijk hier handige video’s over TV kopen op afbetaling