Onafhankelijk Mastercard vergelijken of alle informatie & aanbiedingen bekijken?

Onafhankelijk Mastercard Creditcard vergelijken

Gemakkelijk en snel alle Mastercards in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

Mastercard vergelijken

Iedereen kent de Mastercard Creditcards tegenwoordig

De Mastercard creditcard, iedereen kent hem wel van de reclames op televisie. In 1967 is een groep Californische banken hun eigen creditcard begonnen. Deze banken zagen destijds de snelle opkomst van de VISA creditcard. De Mastercard moest de grote concurrent worden van VISA en we kunnen wel stellen dat dat goed gelukt is.

De Mastercard heeft vanaf het begin een sterke positie gehad binnen de creditcard wereld. In Nederland zijn er veel banken die alleen Mastercard creditcards uitgeven.

De officiele naam van de Mastercard was de Master Charge, pas in 1979 werd de naam veranderd naar het nu bekende Mastercard. In 2002 leidde het succes van de kaart tot de overname van Europay International SA. Een van de allergrootste credietcarduitgevers bekend onder de naam Eurocard.

Ook de naam Eurocard was snel van het toneel verdwenen. De naam Mastercard was gewoon te sterk en is uitgegroeid tot een van de meest bekende merken in de creditcard wereld. Je hebt in Nederland twee soorten Mastercards, je kunt namelijk kiezen tussen een bankafhankelijke kaart en een bankonafhankelijke kaart. Lees verder om het verschil tussen beide creditcards te ontdekken.

Bankonafhankelijke Mastercard

De bankonafhankelijke Mastercards worden uitgegeven door bekende leverancier International Card Services. De bankonafhankelijke Mastercard is niet gebonden aan een specifieke bank en kan worden gebruikt op iedere Nederlandse bankrekening.

Bankafhankelijke Mastercard

Deze creditcards zijn van de bank en kunnen alleen gebruik worden in combinatie met een bankrekening van de desbetreffende bank. In Nederland is het zo dat bijna elke bank Mastercards als creditcards leveren.
Mastercard Worldwide

Je hebt ook nog de Mastercard Worldwide organisatie. Dit is een wereldwijde organisatie van ruim 25.000 financiele instituten. Al deze organisaties zorgen er voor dat er lokaal Mastercard creditcards worden uitgegeven onder eigen naam. Mastercard worldwide zorgt er voor dat er een veilig betaalnetwerk is en geeft geen eigen vorm van Mastercards uit. De organisatie zorgt er voor dat het aantal kaartacceptanten op meer plekken terecht kunnen.

Waarom een Mastercard?

Het gebruik van de Mastercard creditcard is erg gemakkelijk. Je kunt over heel de wereld betalen op maarliefst 35 miljoen acceptatieplekken. Dat is misschien net iets minder als VISA maar meer als voldoende voor betaalzekerheid op iedere plek in de wereld.

Daarbij ben je natuurlijk goed beschermd, je krijgt verzekering tegen verkeerde leveringen door de aankoopbescherming. Ook al je aankopen zijn verzekerd tot minimaal 180 dagen. In Nederland is Mastercard het meest voorkomende creditcardtype. Er zijn naar schatting ruim 3,5 miljoen Mastercards in gebruik.

Is de Mastercard creditcard veilig?

Het gebruiken van een Mastercard is super veilig. Als je je kaart kwijtraakt loop je geen enkel risico want je kunt alles direct doorgeven aan de creditcard aanbieder. Je hebt daarbij aankoopbescherming en je aankopen zijn standaard verzekerd. De Mastercard creditcard is de meest gebruikte creditcard in Nederland, je kunt er dus vanuit gaan dat alles op het gebied van veiligheid keurig in orde is.

Navigatie
Top 10 meest gelezen