Alles weten over investeren in zilver of alle aanbieders vergelijken voor de beste prijs?

Onafhankelijk aanbieders van zilver vergelijken

Gemakkelijk en snel alle aanbieders van zilver in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

Zilver aanbieders vergelijken

Investeren in zilver

Investeren in zilver kan heel interessant zijn. Op dit moment is er eigenlijk geen beter moment om zilver te kopen. Veel mensen richten zich op investeren in goud maar zilver is een geduchte concurrent. Zilver heeft niet alleen de kracht van goud maar is een perfect alternatief voor beleggers die graag investeren in edelmetalen.

In veel landen betekent zilver geld, naast goud is het de meest pure vorm van geld in heel deze wereld. Zilver & goud kunnen niet zomaar worden verkregen, dat is bij geld natuurlijk net zo het geval, het groeit helaas niet aan bomen. Wie fysiek zilver koopt heeft geen last van risico van de tegenpartij. Overal ter wereld kan zilver worden geruild tegen geld en het is een van de weinige eenheden die nooit failliet is gegaan.

Zilver is daarbij een stuk goedkoper dan goud, de ratio tussen de twee edelmetalen is deze eeuw op een historisch punt terecht gekomen. De zilvermarkt is veel kleine dan de goudmarkt waardoor de prijsbewegingen een stuk volatieler zijn. Dat betekent dat de prijs van zilver sterk naar boven en sterk naar beneden kan gaan. De zilverprijs stijgt sterker goud en is al sinds 2016 aan een opwaardse trend bezig.

Op dit moment is de zilvervoorraad relatief klein. Dit komt omdat overheden en centrale banken grote voorraden goud aanhouden. Dat was ook ooit zo met zilver, de voorraad is echter met maarliefst 73% gedaald ten opzichte van 1996. Het kan natuurlijk gebeuren dat deze trend terugkeert, als overheden en centrale banken geen goud meer kunnen kopen gaan ze direct investeren in zilver.

Zilver wordt daarbij veelvuldig gebruikt. Het zit in je electronica, zonnepanelen, medische apparatuur en telefoon. Het gaat dan vaak om kleine hoeveelheden zilver, na het gebruik worden apparaten niet meer gerecycled waardoor er een hoop zilver op de afvalberg terecht komt.

Wa

H

Navigatie
Top 10 meest gelezen