Alles te weten komen over de ICS creditcard of alle aanbieders onafhankelijk vergelijken?

Onafhankelijk ICS Creditcards vergelijken

Gemakkelijk en snel alle ICS creditcards in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

ICS creditcards, de grootste van Nederland

ICS is een bekend creditcardbedrijf geworden. International Card Services is de allergrootste creditcardmaatschappij van Nederland en een dochteronderneming van de ABN Amro bank. Daarbij zijn er andere VISA uitgevers zoals Qander en andere prepaid creditcardaanbieders ook onderdeel van ICS. In Nederland verzorgt ICS de creditcards van de ANWB, De Bijenkorf, ASN Bank en moederbedrijf ABN Amro.

ICS domineert al jaren de creditcardmarkt. De meest bekende creditcard is de Visa World Card, deze kaart wordt al jarenlang gebruikt in Nederland. International Card Services staat al jaren bekend om de uitstekende klantenservice, het VISA specialisme en de diverse spaaracties waar je aan mee kunt doen als je een ICS creditcard bezit.

Een opvallend onderdeel van de bedrijfsvoering van ICS is de spaarrente. ICS biedt namelijk als enige aanbieder spaarrente op een creditcard. Je moet dan wel een positief saldo van meer dan 500 euro hebben op de kaart.

Je kunt het eerste jaar gratis gebruik maken van de kaart. Daarbij heb je de optie om de kaart na het eerste jaar op te zeggen. Het komt ook regelmatig voor dat je een bonus krijgt toegewezen op je ICS creditcard, soms krijg je bij het aanvragen van een nieuwe creditcard meteen 50 euro op je kaart gestort.

Overstappen van creditcardmaatschappij kan dus interessant zijn, als je elk jaar een nieuwe creditcard aanvraagt kun je vaak profiteren van het gratis gebruik van een creditcard en kun leuke welkomstcadeau’s verzilveren na het aanvragen.

ICS Creditcard aanbiedingen

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de zomer de allerbeste periode is om een nieuwe ICS creditcard aan te vragen. Tijdens de zomer worden er vaak te gekke welkomstcadeau’s zoals de JBL Flip 3 twv 129,- of Sony Actioncam twv 199,- weggegeven bij een nieuwe creditcard.

Je hoeft nergens bang voor te zijn

Veel mensen zijn huiverig voor een creditcard maar dat slaat eigenlijk nergens op. Je moet zorgen dat je genoeg inkomen hebt natuurlijk. Als je 1000 euro uitgeeft met je creditcard terwijl er 100 euro binnenkomt weet je dat je die schuld niet kunt voldoen.

Het gebruik van een creditcard is niet gevaarlijk als je gewoon netjes maandelijks betaald. Je betaald dan op geen enkel moment rente, daarbij zijn je aankopen automatisch verzekerd en heb je aankoopbescherming.