Apple Aandelen Kopen In 2022, is het een slimme keuze? Lees onze handige gids door!

Hebben Apple aandelen je aandacht getrokken? Wellicht vraag je je af hoeveel je betaalt voor aandelen van Apple of hoeveel winst je hiermee kunt maken, zowel op de korte als de lange termijn. Daarnaast is het ook altijd handig om te weten of het slim is om op dit moment in Apple aandelen te investeren.

Apple aandelen: meer informatie bij Spaarbuidel

Wanneer je Apple aandelen wilt kopen is het handig om je eerst in deze zaken te verdiepen. Bij Spaarbuidel kun je niet alleen informatie vinden over Apple zelf, maar ook over de aandelen en hoe je hierin kunt beleggen.

Het is bovendien ook belangrijk om goed te kijken naar de verschillende opties die je hebt. Er zijn heel wat verschillende banken en brokers die aandelen van Apple aanbieden. Vergelijk de aanbieders bij Spaarbuidel.

Over Apple

Apple aandelen, het zijn aandelen van een van de meest bekende bedrijven ter wereld. Dit Amerikaanse elektronicabedrijf staat vooral bekend vanwege de Apple Macintosh computers, iPods, iPhones en iPads.

Apple werd opgericht in 1976 en groeide uit tot een van de marktleiders op het gebied van elektronica. Vandaag de dag domineert het elektronicabedrijf nog steeds en is Apple de keuze van miljoenen consumenten over de hele wereld.

Apple aandelen koers 2022

Wat is de Apple aandelen koers? Het aandeel Apple is altijd in beweging en dus verandert de koers ook regelmatig. Vooral nieuws is hier een grote oorzaak van.

De lancering van een nieuwe telefoon heeft een sterke invloed op de koers van aandelen. Je kunt winst behalen met Apple aandelen wanneer je vooruit kijkt, naar nieuwsberichten over producten. Aandelen van Apple kopen kan dus een slimme investering zijn.

De koers van Apple aandelen verandert dus regelmatig, maar wat zijn de meest recente cijfers van het elektronicabedrijf? Een ding is zeker; Apple heeft de verwachtingen van de afgelopen 8 kwartalen weten te overtreffen.

  • Omzet eerste kwartaal 2019: $ 84,3 miljard
  • Kwartaalwinst: $ 4,18 per aandeel, stijging van 7,5%

Aandelen Apple: de toekomst

Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst als het gaat om de aandelen van het bedrijf? Apple aandelen zijn altijd populair omdat het bedrijf vrijwel altijd flinke winst maakt. Zowel de meest recente winst en omzet in 2020 waren hoger dan verwacht en dit zorgt ervoor dat het bedrijf weer in trek is bij beleggers.

De winst per aandeel was het afgelopen kwartaal $2,18, terwijl $2,10 werd verwacht. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit voor beleggers van Apple, die er vanuit gaan dat de omzet gaat stijgen gezien de nieuwe iPhone modellen die worden verwacht.

Koers Apple aandelen

Ben jij op zoek naar de koers voor Apple aandelen? Geen zorgen wij hebben namelijk een realtime koerstracker voor deze aandelen via Tradingview. Liggen er kansen op de markt vandaag? Of is het slimmer om short te gaan? Met deze tool kun je een goede basisanalyse maken van de koers. Wil je direct toeslaan en aandelen Apple op de beurs aankopen bij een betrouwbare partij? Klik dan op deze link

Dividend Apple aandelen

Wat is het dividend van Apple aandelen, oftewel wat is de winstuitkering per aandeel? Dit was in 2012 nog $0,38 per aandeel maar inmiddels is het $2,73 per aandeel. De kans is dat het dividend op Apple aandelen nog meer zal gaan groeien.

Apple aandelen kopen in 2022

Apple aandelen kopen in 2019: wanneer kun je het beste je slag slaan als belegger in de aandelen van Apple? In principe kun je op ieder moment instappen om te gaan beleggen. Het aandeel Apple heeft de afgelopen jaren goede resultaten neergezet en daarmee ook veel waarde. Er zijn beleggers die zich zorgen maken over de concurrentie van bijvoorbeeld Samsung, maar uit de cijfers van Apple is gebleken dat er nog altijd winst wordt geboekt.

Apple verdedigt haar positie als marktleider voor smartphones vandaag de dag nog uitstekend. Er wordt zelfs een winstgroei van 34,3% verwacht, en dit is gunstig voor de aandelen van Apple. Warren Buffet heeft niet voor niets herhaaldelijk geïnvesteerd in Apple aandelen.

Aandelen kopen van Apple: zo doe je dat

Beleggen in aandelen van Apple, hoe moet je dat doen? Het is belangrijk om een aantal punten na te gaan voordat je begint met beleggen. Zowel beginnende als ervaren beleggers investeren in Apple aandelen; en dus is het ook voor jou mogelijk. Waar moet je op letten?

  1. Verdiep je in beleggen: kijk goed naar de huidige markt en hoe interessant het voor jou is om te investeren in Apple
  2. Kies een goede broker: er zijn tientallen brokers die allerlei mogelijkheden bieden wanneer je gaat beleggen. Vergelijk deze brokers goed met elkaar.
  3. Beleg geld dat je kunt missen: beleggen komt met risico’s en dus kan het voorkomen dat je je ingelegde geld kunt verliezen. Zorg er daarom voor dat dit geen geld is dat je eigenlijk niet kunt missen.

Vergelijk de aanbieders

Beleggen in Apple aandelen? Het kiezen van broker is dus een belangrijke stap wanneer je wilt gaan beleggen. De transactiekosten voor het kopen en verkopen kunnen per broker flink verschillen. Deze kosten kunnen veel invloed hebben in de winst die je uiteindelijk maakt, en dus is het belangrijk om een goede keuze te maken. Voor het vergelijken van de aanbieders op de transactiekosten en andere punten kun je terecht bij Spaarbuidel. Wanneer je aandelen van Apple gaat kopen vergelijk je eerst de aanbieders!

Bekijk aanbieders van Apple aandelen

Let op: Risicowaarschuwing: beleggen gaat gepaard met risico’s, CFD’s zijn complexe instrumenten en hebben een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. 78,04% van de rekeningen van retailbeleggers verliest geld bij het verhandelen van CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Waardering

★★★★★ 

9.1 / 10

Service Kosten

0 % commissie

Kosten uitbetalen

€ 0

Check het enorme aanbod, miljoenen anderen gingen je voor!

Wereldwijde beleggingsmogelijkheden in talloze instrumenten

Gebruiksvriendelijk en veilig platform

Waardering

★★★★★ 

9.0 / 10

Service Kosten

0 % commissie

Kosten uitbetalen-

€ 0

Gratis XM demo account tot €100.000 en uitgebreid aanbod

Wereldwijde beleggingsmogelijkheden in talloze instrumenten

Licenties in Cyprus, Australië, Belize & geregistreerd bij de AFM

Waardering

★★★★★ 

8.4 / 10

Service kosten

0,20 % commissie

Order per € 1.000,-

€ 9,-

✓ Ontvang € 200 transactietegoed

Eerste 3 maanden geen service fee

Een prijs winnend en gebruiksvriendelijk platform

Waardering

★★★★★ 

8.1 / 10

Service Kosten

0,20 % comissie

Order per € 1.000,-

€ 2,50,-

Nu met € 100,- bonus

Geen minimale inleg vereist

Laten beleggen door experts

Bekijk hier video’s over de Apple aandelen