American Express creditcard vergelijken of alle informatie & aanbiedingen inzien?

American Express Creditcard vergelijken

Gemakkelijk en snel alle American Express Creditcards in Nederland op een onafhankelijke manier vergelijken? Dan ben je bij Spaarbuidel aan het juiste adres.

We helpen jou om zelf de beste keuze te maken door je een transparant overzicht te geven van alle financiële producten die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Je krijgt een een 100% onafhankelijk vergelijking te zien van alle leningen, creditcards , hypotheken, investeringen en spaarproducten.

Alle aanbieders worden op een aantal criteria beoordeeld in de vergelijker. Het fijne is dat je alles direct online kan regelen, na het vergelijken beslis jij natuurlijk bij welke aanbieder je een dienst gaat afnemen.

Bij het vergelijken van deze producten baseren we de vergelijking op jou aangegeven wensen, we sorteren resultaten standaard op rente zodat het product met het scherpste aanbod bovenaan staat. Zo heb je direct de beste aanbiedingen in het oog als je begint met vergelijken.

American Express

American Express is een creditcardmaatschappij die bekend staat om de vele voordeeltjes en priveleges die je krijgt bij deze aanbieder. Je krijgt toegang to exclusieve evenementen, kortingen op de beste restaurants en hotels en toegang tot maar liefst 1100 luchthaven lounges. Daarnaast kun je sparen voor membership rewards en een loyaliteitsprogramma. Je betaalt een keer per maand 30 dagen achteraf zonder rente of andere kosten.

Verschillende American Express Creditcards

Als je de creditcard prive wil gebruiken kun je gaan voor vier verschillende soorten creditcards. Als je vooral op zoek bent naar een goedkope creditcard kun je gaan voor de Blue card. Dit is een creditcard zonder spaarprogramma. Over het algemeen kiezen veel mensen voor de Green card. Deze kaart heeft een doorlopende reisverzekering. Daarnaast heb je nog de Platinium Card, dat is de meest exclusieve versie met een personal assistent en upgrades bij hotels en restaurants.

Waar moet je op letten bij de American Express Creditcard?

American Express staat bekend om de uitblinkende servicegraad. Je kunt je creditcard gemakkelijk beheren via een app of op het internet via je computer. Denk er aan dat er bij American Express wel relatief strenge inkomenseisen zijn voor elke kaart. Je moet een inkomen van minimaal €18.000 hebben voor de eenvoudige Blue Card. Als je een luxe Platinum Card wil moet je zelfs €60.000 verdienen zonder negatieve BKR registratie.

Als je een kaart heb van American Express kun je spaarpunten verdienen. Je krijgt deze spaarpunten voor elke transactie en kunt ze inwisselen tegen merkartikelen of dure vliegtickets.

Als je veel reist met het vliegtuig kun je de Flying Blue American Express creditcard aanschaffen om per kaartbesteding te sparen. Je kunt daardoor veel sneller een vliegreis bij elkaar sparen.
De aanvaarding voor een American Express kaart ligt over het algemeen lager als een Mastercard of VISA kaart.

Dit is natuurlijk een van de grote redenen waarom de Amex kaart over het algemeen minder gebruikt wordt. Op het internet merk je ook dat de acceptatie van American Express wat achterloopt op VISA en Mastercard.

Je kunt in het buitenland overigens bijna overal betalen met American Express, zeker in de betere hotels en restaurants wordt Amex over het algemeen geaccepteerd. In minder ontwikkelde landen is de aanvaarding van American Express een stuk minder, je kunt dan beter voor een Mastercard of VISA kaart gaan.

Waarom Amex creditcard?

Een van de belangrijkste redenen is natuurlijk de vertrouwde naam van American Express. Daarbij is deze creditcardmaatschappij vooral gericht op service.

Dagelijks wordt er gewerkt met ruim 110 miljoen klanten die veilig en eenvoudig betalen met de American Express creditcards. Je bent niet afhankelijk van een bank en je kunt gebruik maken van unieke services door het uitgebreide netwerk aan partners.

American Express werkt nameijk samen met autoverhuurders, evenementenbureaus, hotels en restaurants. Je raad het al, je krijgt vaak veel voordeel op bekende restaurants, hotels of concerten van grote muzieksterren. Daarbij heb je altijd 24/7 een global assistent aanwezig die je dag en nacht kunt bellen over problemen met de creditcard.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je je kaart kwijtraakt, dan heb je gelukkig binnen 24 uur weer een vervangende American Express creditcard bij de hand, waar je ook bent er wordt altijd gezorgd voor perfecte service.

Deze extra services zorgen er voor dat je een hogere jaarlijkse kaartbijdrage betaalt dan voor een Visa of Mastercard. Maar daar krijg je dan ook een heleboel service en extra’s voor terug. Je kiest namelijk voor de meest servicegerichte creditcard van Nederland, zeker als je vermogen hebt is het fijn om extra comfort te ontvangen bij het gebruik van je creditcard.