Ahold Delhaize Aandelen Kopen In 2022, is het een slimme keuze? Lees onze handige gids door!

Ahold aandelen kopen? Dit zijn je opties

Heb je interesse in aandelen van Ahold? Dit vennootschap, dat vooral actief is in de detailhandel, biedt tal van mogelijkheden voor beleggers en brokers, zowel beginnend als ervaren. Toch is het goed om te weten wanneer het juiste moment is om te kiezen voor het beleggen in Ahold aandelen. Lees snel verder om jezelf wegwijs te maken!

Ahold aandelen: alle informatie vind je hier

Als je in Ahold aandelen wilt beleggen ben je hier op de juiste plek. Op Spaarbuidel vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om een goede te keuze te maken voor je investering.

Je kunt hier terecht voor meer informatie over Ahold, en ook waarom het belangrijk is om verschillende aanbieders te vergelijken voordat je een keuze maakt om te beleggen in Ahold aandelen.

Over Ahold

Ahold aandelen zijn een slimme investering, omdat dit bedrijf al jarenlang winst boekt. In 1887 nam Albert Heijn zijn vaders kruidenierszaak over.

Er kwam een tweede filiaal en de groei was ongekend. In 1948 ging het bedrijf naar de beurs dankzij een ongekende groei. In 1973 ontstond de naam Ahold.

Onder deze naam vallen verschillende grote bedrijven in de detailhandel, waaronder de Albert Heijn (zowel de gewone supermarkten als de XL-supermarkten), maar ook bezorgservice Albert, Etos, Gall&Gall en Bol.com.

Aandelen Ahold Delhaize sinds 2016

In 2016 fuseerde Ahold met Delhaize, met als gevolg dat de naam van het concern veranderde in Ahold Delhaize. Er werken enkele honderdduizenden mensen voor de multinational en samen bedienen deze bedrijven Nederland.

Maar ook andere landen als de Verenigde Staten, Duitsland, België, Luxemburg, Griekenland, Tsjechië, Roemenië en meer.

Aandelen van Ahold Delhaize zijn populair onder Nederlandse beleggers, omdat je hiermee een belang werft in een van ‘s werelds grootste retailgroepen. Een ander voordeel van beleggen in Ahold aandelen is dat de sterke balans een aantrekkelijk rendement geeft.

Aandelen Ahold Delhaize kopen in de toekomst

In 2018 kreeg Ahold te maken met goede cijfers, ondanks de verwachting van tegenvallende resultaten. De stakingen in de VS waren hier onder andere de oorzaak van. Hier tegenover staan de online verkopen: die stegen zowel in Nederland als in de VS en het wordt verwacht dat dit alleen nog maar toe zal gaan nemen. Verwacht wordt dat de vrije kasstroom in 2019 zal uitlopen naar 1,8 miljard. Het winst per aandeel zal volgens het bedrijf ook gaan stijgen.

Wel is de vraag in hoeverre Ahold nog kan doorgroeien na de fusie met Delhaize. Bol.com heeft in Amazon een flinke concurrent. Mede door deze flinke concurrentie kan het lastig worden. De koers/winstverhouding van Ahold Delhaize ligt op 13; dit is niet duur maar het blijft defensief en daarnaast is er geen zekerheid als het gaat om de groei.

Ahold aandelen kopen? Het juiste moment kiezen

Als je aandelen van Ahold wilt kopen moet je het juiste moment kiezen. Maar wanneer weet je wat dit moment is? Aandelen van Ahold Delhaize kunnen een slimme investering zijn, maar het is wel belangrijk om te kijken wat het juiste moment is om te kopen. Je kunt hiervoor twee manieren gebruiken.

  1. Technische analyse
  2. De fundamenten van het bedrijf

Bij de technische analyse bestudeer je de historische prijsbewegingen om zo toekomstige koersbewegingen te kunnen voorspellen. Dit is echter meer kunst dan wetenschap, omdat de koers nooit te voorspellen valt.

Het is altijd maar de vraag hoe het gaat lopen. Wanneer je gaat kijken naar de fundamenten van het bedrijf besteed je aandacht aan hoe het bedrijf in elkaar steekt, wat de geschiedenis is en hoe de beursgang is verlopen. Op basis hiervan kun je kijken wat een goed moment is om te gaan beleggen.

Ahold aandelen nu kopen: de voordelen

Bij Ahold Delhaize is het zo dat de koers de afgelopen 10 jaar altijd positief is geweest, en dus kun je concluderen dat dit een gewild aandeel is onder beleggers. Een ander positief punt van Ahold aandelen is dat er ook dividend, oftewel winstberekening wordt uitgekeerd. Het dividend is ook toegenomen en dit betekent dat het enorm slim is om te beleggen in Ahold aandelen. Op deze manier kun je je vermogen laten groeien.

 

Koers Adyen aandelen

Ben jij op zoek naar de koers voor Adyen aandelen? Geen zorgen wij hebben namelijk een realtime koerstracker voor deze aandelen via Tradingview. Liggen er kansen op de markt vandaag? Of is het slimmer om short te gaan? Met deze tool kun je een goede basisanalyse maken van de koers. Wil je direct toeslaan en aandelen Adyen op de beurs aankopen bij een betrouwbare partij? Klik dan op deze link

Aandelen Ahold: koers en cijfers

Aandelen van Ahold kopen, hoe slim is dit? Voor dat je hier aan begint is het belangrijk om te kijken naar de huidige cijfers van Ahold Delhaize. De koers van Ahold Delhaize (en daarvoor Ahold) ziet er goed uit; de afgelopen 10 jaar was er sprake van een positief koersverloop.

Uit onderzoek blijkt dat Ahold, samen met Heineken en ASML behoort tot de drie beste aandelen van de AEX. Als belegger is het dus erg interessant om Ahold aandelen te kopen. Aandelen van Ahold Delhaize kopen betekent dat je kunt profiteren van de koersen die blijven stijgen.

Hoe zien de cijfers van Ahold Delhaize eruit? Hier vind je de belangrijkste cijfers van het tweede kwartaal van 2018:

  • Omzet: 16,3 miljard euro (1,5% meer dan tweede kwartaal 2017)
  • Operationele winst: 13,1% gedaald
  • Vrije kasstroom: 351 miljoen euro

Hoe koop je aandelen van Ahold Delhaize?

Je gaat aandelen van Ahold Delhaize kopen. Hoe ga je hiermee beginnen? Allereerst heb je een broker nodig. Een broker is een beurshandelaar die de aan- en verkoop van aandelen verzorgt. Er zijn verschillende online brokers te vinden waar je je aan kunt melden. Vaak is het erg overzichtelijk en makkelijk, zodat je altijd weet hoe het ervoor staat met je aandelen. Waar moet je op letten zodra je gaat beleggen in de aandelen van Ahold? Hier vind je een paar goede tips:

  1. Leg alleen geld in dat je kunt missen: wanneer er onverwacht een tegenslag komt, heb je altijd nog geld achter de hand.
  2. Verspreid op aandelen: het is niet altijd even slim om al je geld te stoppen in hetzelfde bedrijf. Spreid je aandelen en profiteer van de winst.
  3. Houd het simpel: richt je op bedrijven met economisch concurrentievoordeel en let op het lange termijn beleggen.

Aanbieders vergelijken

Als je Ahold aandelen gaat kopen is het slim om niet direct voor de eerste de beste broker te kiezen. De transactiekosten kunnen namelijk flink verschillen en dit kan veel invloed hebben op de winst die je maakt. Het is daarom belangrijk om de verschillende aanbieders eerst te vergelijken.

Nu aandelen Ahold kopen

Ahold aandelen kopen: je kan er vandaag nog mee beginnen. Bekijk de verschillende aanbieders en bekijk de transactiekosten. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar een online broker met een overzichtelijk systeem waarbij je gemakkelijk je aandelen kunt inzien en ze snel kunt kopen of verkopen. Op deze manier kun je zoveel mogelijk winst behalen. Bekijk hier de mogelijkheden en vergelijk de verschillende aanbieders voor de beste keuze!

Bekijk aanbieders Ahold Delhaize aandeel

Let op: Risicowaarschuwing: beleggen gaat gepaard met risico’s, CFD's zijn complexe instrumenten en hebben een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. 78,04% van de rekeningen van retailbeleggers verliest geld bij het verhandelen van CFD's bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Waardering

★★★★★ 

9.1 / 10

Service Kosten

0 % commissie

Kosten uitbetalen

€ 0

Check het enorme aanbod, miljoenen anderen gingen je voor!

Wereldwijde beleggingsmogelijkheden in talloze instrumenten

Gebruiksvriendelijk en veilig platform

Waardering

★★★★★ 

9.0 / 10

Service Kosten

0 % commissie

Kosten uitbetalen-

€ 0

Gratis XM demo account tot €100.000 en uitgebreid aanbod

Wereldwijde beleggingsmogelijkheden in talloze instrumenten

Licenties in Cyprus, Australië, Belize & geregistreerd bij de AFM

Waardering

★★★★★ 

8.4 / 10

Service kosten

0,20 % commissie

Order per € 1.000,-

€ 9,-

✓ Ontvang € 200 transactietegoed

Eerste 3 maanden geen service fee

Een prijs winnend en gebruiksvriendelijk platform

Waardering

★★★★★ 

8.1 / 10

Service Kosten

0,20 % comissie

Order per € 1.000,-

€ 2,50,-

Nu met € 100,- bonus

Geen minimale inleg vereist

Laten beleggen door experts

Bekijk hier video's over Ahold aandelen