Adyen Aandelen Kopen In 2022, is het een slimme keuze? Lees onze handige gids door!

Is Adyen aandelen kopen een van de beste opties in 2022?

Wil je Adyen aandelen kopen? Adyen is een grote en bekende naam als het gaat om het kopen van aandelen, en het is dan ook goed mogelijk om te gaan beleggen in Adyen. Je kunt als particulier gaan beleggen in Adyen om hier vervolgens de vruchten van te plukken. Waar kun je deze aandelen kopen en hoe ga je te werk? Hier vind je alle handige informatie over het beleggen en investeren in aandelen van Adyen , maar ook bruikbare gegevens van deze beroemde partij die in 2018 de beurs opging. Bij Spaarbuidel ben je aan het juiste adres wanneer je Adyen aandelen wilt kopen.

Adyen aandelen kopen kan sinds 2018

Aandelen van Adyen kopen is sinds vorig jaar mogelijk. Het bedrijf is relatief jong, in 2006 is het bedrijf opgericht in Amsterdam door een aantal ondernemers.

Adyen houdt zich al vanaf het begin vooral bezig met het creëren van een gebruiksvriendelijke en betrouwbare manier om transacties uit te voeren. Dit resulteert in een nieuwe manier van betalen: handelaren kunnen betalingen in één systeem accepteren.

De spectaculaire cijfers

De omzetgroei kan zowel online groeien als op mobiele apparaten en het verkooppunt. Deze nieuwe en slimme vorm van online betalen is dus mogelijk dankzij Adyen. Klanten van dit bedrijf zijn onder andere KLM, Netflix, Spotify en Coolblue.

Adyen aandelen kopen is vandaag de dag een slimme investering. Het bedrijf begint in 2006 in Amsterdam maar groei uit tot een grote speler die wereldwijd zaken doet. Op 13 juni 2018 is het Amsterdamse bedrijf naar de beurs gegaan met een waarde tussen 6,5 en 7,1 miljoen euro. Dit zijn de cijfers van Adyen na de beursgang in 2018:

  • Omzet 2018: 349 miljoen
  • Behaalde nettowinst 2018: 83 miljoen
  • Groeipercentage: 90%

Omdat online betalingen alleen nog maar toe zullen nemen in de toekomst, is het erg slim om Adyen aandelen te kopen.

Zowel ervaren als beginnende beleggers kunnen veel profijt hebben bij het kopen van aandelen bij dit bedrijf. Toch is het goed om te weten hoe je aandelen van Adyen kunt kopen.

Adyen aandelen kopen; voor iedereen mogelijk

Aandelen van Adyen kopen is tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Er zijn een aantal manieren waarop je kunt investeren in de aandelen van dit bedrijf. Als ervaren belegger kan het erg aantrekkelijk zijn om een deel van je kapitaal te investeren.

Adyen zelf rekent op een flinke winst van enkele tientallen procenten. Je kunt dus enorm veel winst maken door te beleggen op deze aandelen. Ben je een beginnende belegger?

Ook dan kun je flink profiteren van de beursgang van Adyen, maar het is in ieder geval aan te raden om alleen de aandelen van Adyen te kopen met geld dat je kwijt kunt. Op deze manier loop je geen risico.

Hoe koop je Adyen aandelen?

Hoe kun je aandelen van Adyen kopen? Je hebt een account nodig bij een online broker of een bank, jij bepaalt waar je wilt beleggen. Deze broker verwerkt transacties waardoor je de aandelen van Adyen kunt kopen en verkopen. Er zijn verschillende partijen waar je voor kunt kiezen.

Beleggen is niet moeilijk, maar er komt ook een goede juiste timing en ook wat geluk bij kijken. Voor beginners en ervaren beleggers: het is aan te raden om je aan te sluiten bij een betrouwbaar platform wanneer je aandelen van Adyen gaat kopen. Kies voor een goede online broker of bank die niet alleen betrouwbaar is, maar ook goed beveiligd. Zo kun je altijd bij je aandelen; je kunt de Adyen aandelen kopen en verkopen wanneer je wilt.

Beginnende of ervaren beleggers kunnen profiteren van de vele voordelen die een bedrijf als Adyen met zich meebrengt:

  • Adyen is een groot bedrijf: dit is voordelig omdat zij hierdoor efficiënter zijn en dus meer winst maken;
  • Adyen is winstgevend: het bedrijf maakt al sinds 2011 elk jaar veel winst. Zo was dit bijvoorbeeld in 2016 bijna 90 miljoen euro. Hoe meer winst een bedrijf maakt, hoe slimmer het is om te investeren.
  • Adyen is de toekomst: online betalingen zullen alleen nog maar toenemen en dus ben je slim bezig wanneer je investeert in de aandelen van dit bedrijf.

Koers Adyen aandelen

Ben jij op zoek naar de koers voor Adyen aandelen? Geen zorgen wij hebben namelijk een realtime koerstracker voor deze aandelen via Tradingview. Liggen er kansen op de markt vandaag? Of is het slimmer om short te gaan? Met deze tool kun je een goede basisanalyse maken van de koers. Wil je direct toeslaan en aandelen Adyen op de beurs aankopen bij een betrouwbare partij? Klik dan op deze link

Adyen aandeel kopen voor beginners

Wanneer kan ik Adyen aandelen kopen, vraag je jezelf wellicht af. Het is altijd mogelijk om te beleggen in deze aandelen. Beleggen neemt altijd een risico met zich mee, omdat er niets zo veranderlijk is als de beurs.

Het kan zomaar voorkomen dat de grootste bedrijven falen, daar is de economische crisis in 2008 een voorbeeld van. Daarom is het belangrijk om alleen geld te investeren dat je kwijt kunt. Omdat Adyen in 2018 naar de beurs ging, was het tot die tijd niet voor iedereen mogelijk om te beleggen. Vandaag de dag is het voor iedereen mogelijk.

Groeipotentie

Adyen aandelen kopen, hoeveel gaat je dat kosten? Een aandeel van Adyen is duur, maar het is belangrijk om niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar de groeipotentie. Daaruit blijkt dat het op de lange termijn erg slim is om te beleggen in deze aandelen.

De groei van Adyen blijft natuurlijk wel onzeker; en het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden. Er zijn nog andere punten waar je rekening mee kunt houden wanneer je voor het eerst of opnieuw aandelen van Adyen gaat kopen. Hier vind je de tips op een rij:

  1. Beleg op de lange termijn: wanneer je belegt in aandelen is het belangrijk om vooruit te kijken. Hierdoor kun je mogelijke tegenvallers op tijd goedmaken
  2. Let op de kosten: Adyen aandelen kopen of verkopen kost geld. Deze kosten verschillen ook per bank of broker en het is goed om hierop te letten.
  3. Beleg alleen geld dat je hebt: beleggen brengt risico’s met zich mee en dus is het altijd belangrijk om alleen geld te beleggen dat je kunt beleggen.
  4. Spreid de beleggingen: het is wellicht niet slim om al je geld in Adyen aandelen te beleggen. Ook al doe je research en ziet het er goed uit, het kan altijd anders lopen.

Vergelijk de aanbieders

Voordat je Adyen aandelen gaat kopen, is het belangrijk om de verschillende aanbieders te vergelijken. Dat kun je doen op Spaarbuidel. Er zijn tal van banken en brokers waar je je kunt aanmelden voor het kopen van aandelen bij Adyen.

Aandelen van Adyen kopen bij diverse aanbieders

Het is aan te raden om deze goed met elkaar te vergelijken, omdat de kosten per broker of bank verschillen. Het rendement op de aandelen kan bij de ene broker een hoger percentage hebben dan bij de ander.

Ook al betaal je bij een bank maar 1 procent meer kosten, dan nog kan dit het uiteindelijk het verschil maken.Het is dus belangrijk om hierop te letten. Aandelen van Adyen kopen kun je dus doen bij diverse aanbieders; bekijk en vergelijken de mogelijkheden hier om zeker te zijn van de slimste keuze.

Bekijk aanbieders van Adyen aandelen

Let op: Risicowaarschuwing: beleggen gaat gepaard met risico’s, CFD’s zijn complexe instrumenten en hebben een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. 78,04% van de rekeningen van retailbeleggers verliest geld bij het verhandelen van CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Waardering

★★★★★ 

9.1 / 10

Service Kosten

0 % commissie

Kosten uitbetalen

€ 0

Check het enorme aanbod, miljoenen anderen gingen je voor!

Wereldwijde beleggingsmogelijkheden in talloze instrumenten

Gebruiksvriendelijk en veilig platform

Waardering

★★★★★ 

9.0 / 10

Service Kosten

0 % commissie

Kosten uitbetalen-

€ 0

Gratis XM demo account tot €100.000 en uitgebreid aanbod

Wereldwijde beleggingsmogelijkheden in talloze instrumenten

Licenties in Cyprus, Australië, Belize & geregistreerd bij de AFM

Waardering

★★★★★ 

8.4 / 10

Service kosten

0,20 % commissie

Order per € 1.000,-

€ 9,-

✓ Ontvang € 200 transactietegoed

Eerste 3 maanden geen service fee

Een prijs winnend en gebruiksvriendelijk platform

Waardering

★★★★★ 

8.1 / 10

Service Kosten

0,20 % comissie

Order per € 1.000,-

€ 2,50,-

Nu met € 100,- bonus

Geen minimale inleg vereist

Laten beleggen door experts

Video’s over Adyen aandelen

Let op: Risicowaarschuwing: beleggen gaat gepaard met risico’s, CFD’s zijn complexe instrumenten en hebben een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. 78,04% van de rekeningen van retailbeleggers verliest geld bij het verhandelen van CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.