9.500 euro lenen is dat mogelijk? | Lees er meer over & vergelijk kredietverstrekkers

sep 10, 2020 | 0 Reacties

Wil je graag snel 9.500 euro lenen? Dan is het verstandig om de informatie op deze pagina zorgvuldig door te nemen. De meeste mensen stappen al gauw naar een grote bank voor een lening, maar dit is meestal een stukje duurder. Dit komt omdat grote banken over het algemeen meer rente vragen dan andere kleine kredietverstrekkers.

Daarnaast is het zo dat je bij kleinere leenbedragen meestal meer rente betaald. Ook is het van belang om te kijken naar de looptijd van de lening, want hoe langer de looptijd hoe lager het rentepercentage. Meer weten over 9.500 euro lenen? Lees deze tekst dan goed door.

Kun je 9.500 euro lenen zonder BKR toetsing?

In de meeste gevallen kun je geen 9.500 euro lenen zonder BKR toetsing. Dit komt mede doordat kredietverstrekkers leningen boven de € 250,- verplicht moeten melden bij het BKR. Wel is het mogelijk om met een BKR registratie geld te lenen, want er zijn namelijk twee verschillende soorten registraties. Zo is er een normale- en negatieve BKR registratie.

Geld lenen met negatieve BKR registratie

Een negatieve BKR registratie krijg je alleen als je bij vorige leningen meerdere malen niet op tijd hebt betaald of helemaal niet hebt betaald, dit gebeurt dus niet zomaar. Nu vraag jij je waarschijnlijk af: “Kun je 9.500 euro lenen met negatieve BKR notering?” Het antwoord daarop is nee.

Heb je bij vorige leningen of zelf je huidige lening altijd netjes op tijd betaald? Dan heb je een normale BKR registratie en is het gewoon mogelijk om nog een lening aan te vragen, mits je voldoet aan de voorwaarden.

Geld lenen zonder tussenkomst van het BKR

Daarnaast is er wel een mogelijkheid om geld te lenen zonder tussenkomst van het BKR. Dit kan alleen als een vriend of familielid bereid is om jou het geld te laten lenen. Je kunt dan afspraken maken om het geld terug te betalen tegen een bepaalde (marktconforme) rente.

Het is wel verstandig om dit zwart op wit te zetten, anders kan de transactie worden gezien als een gift en betaal je er belasting over. Bovendien is het ook belangrijk om de afspraken na te komen, want dit zou eventueel ten kosten kunnen gaan van een goede relatie met je vrienden of familie.

9.500 euro lenen, hoe vraag ik dit aan?

In Nederland zijn er slechts 2 kredietverstrekkers waar het mogelijk is om een persoonlijke lening van 9.500 euro aan te vragen, dit zijn Santander en Geldshop. Een persoonlijke lening aanvragen is vandaag de erg eenvoudig. Dit doe je namelijk gewoon online via de site van de kredietverstrekker.

Hiervoor heb je wel een aantal gegevens nodig, zodat de desbetreffende aanbieder kan controleren of je voldoet aan de voorwaarden en of je de lening daadwerkelijk kunt betalen. Wij hebben de benodigde gegevens alvast hieronder voor jou op een rijtje gezet.

 • Een aantal persoonlijke gegevens
 • Gegevens van je woonsituatie
 • Gegevens van je gezinssituatie
 • Je rekeningnummer (IBAN)
 • Gegevens van je inkomsten uitgaven

Aan de hand van deze gegevens kan een kredietverstrekker controleren of je de lening daadwerkelijk kunt betalen met bijkomende kosten. Hierdoor weten ze ook direct hoe hoog het risico is dat zij lopen en kunnen zij aan de hand hiervan de rente bepalen over €9.500,-.

9.500 euro lenen zonder bank, vergelijk kredietverstrekkers

Wil je 9.500 euro lenen zonder bank? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina en kijk of er kleine kredietverstrekkers zijn die je verder kunnen helpen. Daarnaast is het verstandig om de voorwaarden van verschillende aanbieders van leningen met elkaar te vergelijken.

Zo weet je namelijk zeker dat je een betrouwbare kredietverstrekker kiest die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Ook is het verstandig om de rentepercentages bij verschillende kredietverstrekkers op deze pagina met elkaar te vergelijken. Je betaalt bij de ene aanbieder namelijk meer rente als bij de andere voor hetzelfde leenbedrag.

Kredietverstrekkers vergelijken 2020

Waardering

★★★★★ 

9.0 / 10

Maximale lening

Tot € 75.000,-

Eisen

 • Minimaal 18 jaar
 • Minimaal € 5.000,-
 • BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,6%

€ 550,- gemiddelde besparing per klant

Snel en simpel: in 4 stappen naar jouw lening!

Expert in leningen en doorlopend krediet

Waardering

★★★★★ 

8.7 / 10

Maximale lening

Tot € 150.000,-

Eisen

 • Minimaal 18 jaar
 • BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 4.8 uit 5 door eigen klanten

Volledig verantwoord lenen

Waardering

★★★★★ 

8.4 / 10

Maximale lening

Tot € 50.000,-

Eisen

 • Minimaal 18 jaar
 • BKR toetsing

Rente

Vanaf 5,8%

Persoonlijke lening & doorlopend krediet

Beoordeeld met een 8.4 door haar klanten

Binnen 2 werkdagen na goedkeuring op de rekening

Waardering

★★★★★ 

8.2 / 10

Maximale lening

Meer dan €100.000,-

Eisen

 • Minimaal 18 jaar
 • Minimaal € 5.000,-
 • BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

Binnen enkele uren antwoord op uw aanvraag

Heldere en duidelijke communicatie gegarandeerd

Laagste rente in de markt

Waardering

★★★★★ 

7.9 / 10

Maximale lening

Tot € 50.000,-

Eisen

 • Minimaal 18 jaar
 • BKR toetsing

Rente

Vanaf 3,9%

Binnen 1 werkdag antwoord op aanvraag

Persoonlijke leningen & doorlopende kredieten

Zakelijke en particuliere leningen

Let op: geld lenen, kost geld. Lening aanvraag vanaf een minimale leeftijd van 18 jaar.

Bekijk hier handige video’s over 9.500 euro lenen