800 euro lenen zonder BKR toetsing? 

door | jun 7, 2022 | Geld Lenen, Geld lenen zonder BKR | 0 Reacties

Snel 800 euro lenen kan voor veel mensen de ideale oplossing zijn als er sprake is van geldzorgen. Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 800 euro lening. Bekijk uw optie en vraag gratis een offerte aan: 800 euro lenen kan in veel gevallen de juiste oplossing zijn als er financiële problemen zijn. […]
N
Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

N
100% onafhankelijke vergelijking

Vergelijk onafhankelijk mogelijkheden voor geld lenen zonder BKR

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Top 3 mini leningen in Nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

9 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.6 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.2 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf € 5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd
 • Mini-leningen tot €2.500,-

AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

zakelijke lening

Snel 800 euro lenen kan voor veel mensen de ideale oplossing zijn als er sprake is van geldzorgen. Op dit moment is er maar één kredietverstrekker actief in Nederland met een 800 euro lening. Bekijk uw optie en vraag gratis een offerte aan:

800 euro lenen kan in veel gevallen de juiste oplossing zijn als er financiële problemen zijn. Ga maar eens bij jezelf na wanneer het jou is overkomen. Je staat in de supermarkt, probeert te pinnen, en krijgt een harde piep te horen.

Helaas het saldo op je betaalpas is niet toereikend om af te rekenen. In deze situatie kan het al maar te goed uit komen als je even snel 800 euro kunt lenen om de kosten te voldoen. Met deze gevallen zijn we blij dat geld lenen zonder BKR bestaat. Je hebt natuurlijk geen zin in bergen aan papierwerk.

Er zijn natuurlijk meer redenen waarom het voordelig kan zijn om deze minilening af te sluiten. Krijg je bijvoorbeeld snel jouw salaris overgemaakt, maar kan je net de rekeningen niet betalen? Dan is een minikrediet vaak een snelle en goede oplossing. Meer weten? Lees dan snel met ons mee om achter alle ins- en outs te komen.

Is 800 euro lenen eenvoudig?

Snel 800 euro lenen met spoed, het is makkelijk dan ooit. Zo kun je terecht bij de aanbieder Saldodipje. Deze kredietverlener is speciaal opgericht om dit soort minikredieten te verlenen. Op deze manier kunnen aanvragen snel behandeld worden en staat het geld na aanleveren van de juiste documenten binnen 24 uur op de rekening.

Heb je bijvoorbeeld een klein voorschot nodig op je aankomende salaris of heb je een aantal onverwachte uitgaven te verduren gekregen. Geen paniek, kies je leenbedrag en betalingstermijn om probleemoplossend te werk te gaan, stressen is niet meer nodig. Jij weet direct waar je aan toe bent!

Mini-leningPersoonlijke lening
BKR toetsing?NeeJa
Min. leenbedrag€100,-€2.000,-
Max. leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Min. looptijd30 dagen3 jaar
Max. looptijd4 maanden10 jaar
VerwerkingstijdBinnen 24 uur7 – 60 dagen

Kan het binnen 10 minuten geregeld zijn?

Is het mogelijk om het aangevraagde krediet binnen 10 minuten op de rekening te krijgen? We spreken letterlijk over het ontvangen van het krediet binnen een tijdsbestek van 10 minuten. Het is vandaag de dag allemaal mogelijk. Doorgaans ligt de levertijd van het krediet rond de 24 uur.

Echter is dit afhankelijk van de kredietverlener die je kiest en hoe de verstandshouding is tussen jou en de verlener. Heb je al vaker wat geleend bij Saldodipje en altijd op tijd betaald? Dan staat het geld binnen enkele minuten op jouw rekening.

Daarbij heb je geen last van onnodige checks en tijdrovende administratieve zaken. 800 euro lenen zonder papierwerk en veel rompslomp, een ander groot voordeel van Saldodipje. Lees wel altijd goed de leenvoorwaarden door voordat je daadwerkelijk kiest om een krediet af te sluiten, zo voorkom je onverwachtse kosten en weet je waar je aan toe bent.

Waarom & wanneer 800 euro lenen?

Een klein bedrag lenen, je denkt er niet aan totdat je het écht nodig hebt. Niet voor iedereen is het voldoen van maandelijkse rekeningen of het verduren van onverwachte uitgaven een makkelijke klus. Met flinke frustraties tot gevolg in zowel het werk- als privé leven.

Het hebben van een stabiele financiële situatie zorgt voor rust. Het lenen van een klein bedrag ter hoogte van € 800,- kan daarbij goed helpen, mits je dit natuurlijk kan terugbetalen met het aankomende salaris of andere inkomsten.

Wellicht heb je het zelf als eens meegemaakt, je komt net tekort met een uitbetaling van het salaris in het vooruitzicht. Nog maar 5 dagen maar het budget is simpelweg op. De minilening kan oplossing bieden. Wel vergt het enige verantwoordelijkheid. Het is erg belangrijk dat je de volledige lening met rentekosten voor het einde van de looptijd terugbetaald om extra kosten te voorkomen.

De momenten

Er zijn meerdere momenten waarin het lenen van 800 euro verdomd goed uit zou kunnen komen. De meest voorkomende willen we graag met je bespreken. Je besluit al gemaakt? Kijk dan even in onze vergelijker naar alle aanbieders waarbij dit mogelijk is om de beste deal te scoren.

 • Tijdelijke aanbiedingen, de vijand van veel consumenten. Je hebt een mooie laptop of televisie gevonden welke met maar liefst 40% is afgeprijsd, niet voor 2 weken, maar voor 2 dagen. Helaas staat je maandelijkse budget het niet meer toe, maar je hebt simpelweg nog maar een aantal luttele tientjes nodig. Ga nu voor die grote besparing en bespaar geld op de langere termijn.
 • Zit er een verjaardag van een kennis, familielid of goede vriend aan te komen en heb je zelf een geweldig cadeau gekregen? Dan kun je natuurlijk niet achterblijven, maar je budget is zo goed als op… Dan kan het ideaal zijn om met spoed een lening van 800 euro af te sluiten om alsnog dat mooie cadeau te kopen.

Hoe gaat terugbetalen in zijn werk?

Goed om te weten is dat we het bij dit soort leningen over een relatief korte looptijd spreken. De gehele insteek van snel 800 euro lenen met spoed is dat je het bedrag binnen aanzienbare tijd kunt terugbetalen. Echter is de looptijd niet bij iedere kredietaanvraag hetzelfde. Vergelijk het aanbod dan ook goed via de spaarbuidel vergelijker

Ben je bijvoorbeeld een nieuwe klant of heb je al vaker gebruik gemaakt van deze snelle oplossing? Wanneer je enig vertrouwen hebt opgebouwd kan de kredietverlener wat coulanter zijn met betrekking tot de looptijd.

Lees ook: BKR codering verwijderen

800 euro lenen vandaag: in 30 dagen terugbetalen

800 euro lenen vandaag? Ga uit van een minimale terugbetaal periode van 30 dagen. De maximale looptijd die in sommige gevallen wordt verleent ligt op 62 dagen. Zorg dat je de lening binnen deze termijn volledig aflost inclusief de rente.

De kosten van het lenen van 800 euro

Het lenen van geld is natuurlijk niet volledig zonder kosten en hier zal je dan ook zeker rekening mee moeten houden. Wil je nu meteen 800 euro lenen? Ga dan uit van een looptijd van maximaal 30 dagen. Zorg er dan ook voor dat je het geleende bedrag kunt inlossen binnen dit termijn. De kosten kunnen namelijk drastisch stijgen wanneer dit niet het geval is. We leggen het je even uit

Nadat de gestelde leentermijn is verlopen zal je een factuur ontvangen met een rentepercentage van maximaal 10%. Dit houdt in dat het totaal te betalen bedrag op €809,30 ligt. Kortom, je betaald €9,30 over een termijn van 45 dagen. Dat komt neer op een kleine € 0,20 cent per dag. In dit geval betaal je terug in 1 termijn met een bedrag van €809,30.

Houd rekening met de persoonlijke garantstellingsdocumenten welke je binnen 14 dagen na uitbetaling moet aanlevert. Doe je dit niet? Dan loop je de kans op een boete die de leenkosten aanzienlijk verlagen. Je hoeft dit dus niet direct te doen maar vermijd dit soort kosten door dit soort zaken zo snel als mogelijk te regelen.

Leenbedrag€800,-
Looptijd45 dagen
Rentevergoeding€9,30
Jaarlijks kostenpercentage (JKP)9,38%
AanbiedersSaldodipje
BKR toetsingNee

Kan ik eventueel ook meer lenen dan 800 euro?

Naast het lenen van 800 euro is het ook mogelijk om uit hogere leenbedragen te kiezen. We hebben voor ieder te lenen bedrag een speciale pagina opgezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je onbezorgd verder met de dagelijkse orde.

Let op: maximaal leenbedrag bij de eerste aanvraag

Ga je voor de eerste keer een krediet afsluiten met een relatief korte looptijd? Houd rekening met een maximale looptijd die gesteld kan worden. Het maximaal te lenen bedrag bij de eerste aanvraag kan dan ook verschillen. Gemiddeld ligt de hoogte tussen de 600 en 800 euro.

Heb je je eerste lening netjes afbetaald of ben je dit van plan met je af te sluiten lening? Geen zorgen, je zult daarna zonder problemen maximaal kunnen lenen.

Naast het waarborgen van de veiligheid van de klant wil de kredietverstrekker ook enige zekerheid hebben over de terugbetaling. Voldoe je aan de voorwaarden en heb je laten zien dat je alles op tijd terug betaald dan is vrijwel alles mogelijk.

Zorg er wel voor dat je alle aanbieders vergelijkt voordat je daadwerkelijk begint met de aanvraag. Profiteer van voordeligere rentes en kies het beste aanbod. Zo gemakkelijk was vergelijken nog nooit!

Stappenplan: aanvragen en afsluiten

Het aanvragen van een minilening van 800 euro is eenvoudig aan te vragen, echter is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de werking en voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag zo makkelijk en tijdsefficiënt ingericht. Je bent dan ook letterlijk binnen enkele minuten klaar.

 1. Vergelijk de aanbieders in onze vergelijker;
 2. Druk op de best passende kredietverstrekker;
 3. Vul je gegevens in;
 4. Lever de nodige documenten aan;
 5. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening.

Maak je niet druk over de documenten die je moet aanleveren. Deze worden gebruikt om te kijken of je genoeg verdient om het geleende bedrag terug te betalen. Binnen 24 uur staat het geld op je rekening. Kijk snel of 800 euro lenen iets voor jou is door middel van onze vergelijker!

Andere handige informatie over geld lenen zonder BKR

Nicolas Stenze

Auteur

Nicolas heeft een grote passie voor financiën en schrijft graag over alle onderwerpen met betrekking tot financiële producten. Naast auteur draagt Nicolas ook de verantwoordelijkheid van eindredacteur.

Geüpdatet op: aug 20, 2022 @ 06:53

Tot €500,- | 30 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 4,6/5

Tot €1000,- | 45 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Tot €2500,- | 62 dagen looptijd
 • Zonder BKR check
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Geen papierwerk
 • Geen loonstrook benodigd

DIRECT AANVRAGEN

★★★★: 3,8/5

Wellicht vind je dit ook interessant

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=